Hello Csajok!
MikeGIrl- Mondjuk tényleg elég szép kis beszólás volt a párodtól a combodra
Mondjuk az enyém olyan karfiolos, mint az állat, szóval nem csodálnám ha Csabi is beszólna, de eddig még nem tette
Gyönyörűek vagytok a képeken, tényleg mint valami reklámban...Olyan meghittség árad belőlük
Köszi, hogy leírtad a hibákat a szopival kapcsolatban
Csillag- És mennyire emeli meg a fenekedet az a pléd?Nem kényelmetlen?Mert logika az van benne ahogy leírtad
Lehet kipróbálom....
Dorka- Nálunk a nővéremnek már van 2 kisfia, így Lili lesz a 3-ik unoka a családban, talán ezért is nem olyan " nagy szám", hogy Anyu nagymama lesz, hisz már évek óta az....Bár szerintem velem van a legközelebbi kapcsolata, így valahogy Lilire még jobban vár, mint a fiúkra anno, ráadásul tesómnál egy bazi szar házasságba születtek a gyerekek, itt nálunk ugye meg minden klappol, szóval azért más a szitu.....De nagyon készül az unokájához
Segítés: Most is próbálkoztak kivenni a kezemből a házi munkát, de én vagyok annyira harcos menyecske, hogy amíg egyedül megy, addig nem fogadok el segítséget, inkább én szolgálom ki őket, hisz ők voltak vendégségben...Tiszta hülye vagyok, ugye???
Ebba-Nekem a második kocsi jobban tetszik, de jókat mondott MikeGirl, igazából a sport részét fogod a legtovább használni ( ha csak nem akarsz majd külön sportkocsit venni).Én szeretnék majd egy idő után egy könnyű sportkocsit, ami kisebb helyet foglal és nem 15 kg...Én is akarok függönyt mosni
Szerintem holnap neki állok!Fülbevaló nekem nem tetszik kisbabákon
Bár lehet egy picike kő, ami csak egy pötty, az még nem olyann rossz....De a logós nekem egyáltalán nem tetszik
Csillag-Te nagyon jó vásárt csináltál akkor azzal a babakocsival
Eclipse- Engem is az ára tántorított el a didymos-tól, mert használtan is 20.000 Ft körül van
Az meg rengeteg
Mi csak egy kendőt vettünk egy 4,20-ast ( vagy 4,60 -ast?
), hogy Apa is tudjon hordozni
Én meg majd kétszer tekerem körbe magamon
Freestyler- Hallottam már a JPMBB kendőről, csupa jókat
Csak hát annak is az ára ami hmmmm, nem kevés, de lehet a legközelebbi kendőm olyan lesz
Navi- Nekem nem volt ilyen viszketésem még szerencsére, de tényleg inkább menj a dokihoz, nézzen utána mitől lehet!
Start- Akkor te már szépen a finisben vagy, gratula Kinga babához
Szép méretekkel rendelkezik
Hayniii- Akkosr most már minden világos a fordított ivásról
Én nem tömegközlekedek, de sajnos amíg Pesten éltünk nekem is sok volt a rossz tapasztalatom, sem az időseknek, sem a kismamáknak nem szivesen adják át a helyet
Vikoo- Jó rég voltál...
Maccsékról van valakinek híre??
Lucuzs- Aranyos-??
Akkor ha azt mondjátok nem korai, akkor szerintem a héten vagy a jövő héten neki is állok az ablak-függöny kombónak
Tegnap találtam az e-bay-en cumi láncot fából, amit olyanra csinálnak amilyenre az ember akarja...Te választhatod ki a gyöngyöket, meg a figurákat és belefűzik a gyerek nevét is, annyira cuki....Szerintem veszek egyet Lilinek, amúgy is nagyon tetszenek a fa dolgok ( játékok stb)....Elég fontos dolgokkal foglalkozom
Képzeljétek lehet még is október 1-én lesz az esküvő, de már annyi a kavarás, hogy inkább nem is írom, csak ha már tuti a dolog, mert teljesen hülyét csinálok magamból....Az anyakönyvvezető Sopronban szerintem totál flúgosnak tart már most
Na puszi, megyek ebédet készíteni
Lili és Ancsa