Sziasztok!
Mi jól vagyunk. Emma ovis, már március óta (akkor miniben kezdett, most újra minis, mert év vesztes), de nagyon sokat betegeskedett és összevissza kb 1 hónapot volt a nyári szünetig.
Annyira megnagyobbodott az orrmandulája, hogy a végén már nem is kapott levegőt az orrán, és mindkét dobhártyája behúzódott.
Végül megműtötték (júniusban), azóta nem beteg (kopp-kopp).Nagyon szeret óvodába járni, sok dicséretet kapunk, hogy milyen ügyes.A csoportban 17 fiú és 5 lány van.
Most kezdett el beszélni, mert eddig "vízalatti" hallása volt.
Szóval teljesen mást hallott mint amit mondtunk neki.Ez a műtétkor derült ki, pedig voltunk már altatásos hallásvizsgálaton is,az jó lett (de ugye az csak azt mutatta, hogy az agy érzékeli a kapott hangról a jelet, azt már nem, hogy milyen minőségben.)
Ami miatt sokáig nem írtam, pont ez volt. Nagyon aggódtunk Emma miatt és mindenféle vizsgálatra elvittük. Eléggé nagy tortúra volt mindenkinek. Nem kívánom senkinek amit átéltünk, abban az időszakban.
Végül a korai fejlesztőközpontban csináltattunk egy diagnosztikai vizsgálatot, ahol azt mondták semmi baja. Minden rendben van vele, korának megfelelő, értelmes, ügyes kislány.
Akkor egy kicsit megnyugodtunk, és most már jóval nyugodtabb vagyok hogy hétről-hétre szebben beszél.
Én most már munkát keresek. Eléggé be vagyok parázva, hogy találok-e majd.
Melissa!
A Leoni bezárt. Nem tudom, hogy van-e valami helyette, de úgysem mennék oda vissza.
Sziszi!
Igen emlékszem arra amikor találkoztunk, még gondoltam is rá, hogy olyan tartózkodó voltál. Most már tudom miért
Biztos arra gondoltál: Ki ez a kis csaj aki csak úgy idepattant?
Zizike!
Üdvözöllek közöttünk, én is, és gratula Dórihoz.
Hogy vagy? Biztos nagy már a pocakod
Beus!
Kitartás!
Szép napot nektek!