Kati, mar 17 hetes vagy????? Ezt nem mondjatok komolyan!!!???? Most latom a vonzalzod!! Rohan az idooooo!!!:) Siman rugdoshat mar ekkor a baba, nem? A multkor azt irtak itt a csajok, hogy az elso baba sacc/kb ekkor mocorog erezhetoen.
:) Jajjjdejoooo!!!! Katikam!!! De jo Neked!!!!
Dike, Te ma mesz, ugye? Drukk ehhez a szurihoz is! Nem semmi amin keresztul mesz de tudom nem ez szamit. Legjobbakat mara is!!
Mona, kuldjuk a pozi enegiakat, hogy megjojjon az a franya piri, ha pedig van baba akkor....++++++!!!!-mielobb! Meloban minden rendben? Furdo ujitas!! hmmmm, nagy melo de szep lesz legalabb es vegulis nem honapokig keszul!
Nemsokara elvezhetitek az uj erzest!
Viragom, en estig nem targyaltam tegnap urammal. O ugy viselkedett velem, mintha a vilag legtermeszetesebb dolga lenne az, hogy hozzzzzzzam szol de en keptelen voltam, annyira melyen erintett a beszolasa. grrrrrr!! Este 9!!!kor voltam hajlando megkerdezni, hogy miert beszelt igy velem? Mi tortent, hiszen eddig barmire kertem szo nelkul mindenben segitett, jott Velem, stb. Azt mondja Nekem nagy rohogve, hogy" Mucikam en ezt csak azert mondtam mert tudsz Te angolul csak kishitu vagy es igy akartalak ravenni arra, hogy meggyozodj rola, egyedul is el tudod intezni!Hanyszor volt olyan, hogy nemet mondtam? Soha! Es mindig el is inteztel mindent en csak ott voltam Veled es ideje mar egyedul menned!" Valo igaz, hogy amikor azt mondta amit, fulig ero vigyorral tette en meg ezt ugy vettem, hogy meg ki is rohog mikozben beint! Mondtam neki, hogy Mucikam nem jo pedagogiai modszereid vannak, legkozelebb ne alkalmazd!Azota szent a beke. Es ugy imadom. Reggel amikor elmegy dolgozni en meg "alszom", ez reggel 6kor van es minden egyes reggel ad az arcomra egy puszit.
Sosem ment meg ugy el, hogy ezt ne tegye. Ma reggel is kaptam, ugyhogy nagy gond nincs!:):)
Te, hogy vagy ma?? Milyen ejszakad volt?
Ja, en is koszi, hogy Te Thanks-et dobtal felem!:) Nincs mit Viragom, ez termeszetes!
Bettike, a cukros lotyihez mar most kitartas!blaaaaa Ugyis jo lesz a cukrod! Nem lesz gond!
Nita, ma reggel nem zugott a piccccccs, szerencseje mert egesz ejjel nem aludtam, ha zug, tuti felsetalok "megfejelem". Nalatok mizus gyerkocokkel? Ovi?
Csajok, egesz ejjel ebren voltam mert 3-5 percenkent vagy meg ritkabban ugy nyilalt a bal petefeszkem, hogy mar feltem. llyet meg sosem ereztem. Mint amikor tuvel megszujra magat az ember vagy kessel es elesen, az agyvelomig hatott. Huuuu,de rossz volt. Ez mi a franc lehetett?? Terhes nem vagyok ez fix.
Bocsi, tul hosszu lett de ismertek ha igazan elkezdek irni, nemtom abbahagyni!