Sziasztok!
Köszi a gratulációkat, vonalzó is készül majd, de arra sz.tem most nem lesz időm, inkább írok pár sort!
2 hete teszteltem, most kb. 7 hetes vagyok! Háát, tervben volt, de nem mostanra, úgy volt, h. januártól megyek vissza dolgozni, és majd kb. 1-2 év múlva szerettük volna, de természetesen így se bánjuk!
Nem is tudom, minek örülnék jobban..., tényleg teljesen mindegy, mindegyik gyerkőc külön kis egyéniség, akár fiú, akár lány!
Hétfőn megyek először dokihoz, akkor már többet tudok! Sajnos a hányinger már nagyon kínoz, egész nap, nagyon le tud venni a lábamról...
Gabuska!
Tényleg ügyes vagy, és HŐS is!
Csilla!
Ilyenről még én se hallottam, de nem hangzik túl jól! De más tünete nincs, ugye? Ő koraszülött volt, vagy rosszul emlékszem?
Tündériek a gyerekek együtt, remélem azért Mariann is ír majd néha!
Joli!
Jelentem, ha kakaót iszom, nekem is megy tőle a hasam, a tejtől pedig semmi bajom, ha tejcukorérzékeny lenne, az is panaszt okozna! Nagyon szép helyen voltatok, akkor Elemér már idén marad is otthon?
Szintus!
Nagyon szépek a lányok, nem semmi Fruzsi pózolása az első képen! Igazi művésznő!
Réka!
Máté buksijára sok puszi, gondolom, mennyire megijedtetek!
Kitartást a végéhez, már nem sok van hátra!
Pat!
Mi is már be akartunk fűteni, csak éppen nem működik
Mind1, keddig még kibírjuk! Sajnálom, hogy Márk így kezdi az ovit, sajnos Viola is sírt már a héten, mert a barátnője megbetegedett, a többieket még nem is ismeri, mivel ugye új ovit kezdett. Ma volt eddig a legrosszabb, már itthon nagyon sírt, és ott se hagyta abba!
De az óvónők nekem is azt mondták, hogy hamar megnyugszik, és jól elvan, szóval ez csak az anyukáknak szól nagyrészt!
Mennem kell, szétszedték a házat...
Üdv: Évi