Na itt vgyok sorry de kozben bejaroneni keresesben vgyok estenkent rosszul alszom ugyhogy ahogy apacska lelep visszaalszom delutan 1ig utana meg bejaronenit keresek,meg most jon egy 4napos unnep amire keresnem kell varost hova menjunk mit csinaljunk hotelt ahh szal nem egyszeru
Uhun se o nezett meg hanem a noverke szerintem itt a szexualis zaklatas miatt nem a dokik nezik hanem a nok
vittunk videokamerat
megnezett a no felirta a mereteket...baba 2.9cm volt mult csutin
es 9+5napos voltam azaz pont ahogy mi is szamoltuk
felemforditotta a monitort felveszunk meg minden mondom apacskanak itt a feje meg a teste...es hat kepzeletbeli labakat meg kezet is mutattam erre azt mondja a no hat annyira meg nem lehet azert kivenni...hat dehogynem vazze...
na mindegy csak jol bezavarta apacskat mit is latunk
Szal a dokinal egy tutyimutyi alak
Nem erre szamitottam
En kerdeztem meg lesz e vv?Mondom mert meg nem volt semmilyen mivel a masik helyen nem engedtem levetetni mert tudtam ugy sem akarok oda menni
hat miutan igy megkerdeztem azt mondta jo...mire kijutottam a noverke pultig mondom mar megnezem a papirom amit vv-re kaptam beutalot.Nezem kerdem a noverketol TSH-t is nezunk?Azt mondja mindjart megkerdi...erre visszajon,hogy rairja akkor azt is
wazze mondom magamba ha nem szoltam volna direkt neki,hogy azzal is problemam van es gyogyszert szedek ra akkor meg aszondom jovan
Szal felirtak a papirra a doki meg kiszolt hogy kov talalka 3het mulva
mondom megint miiii?3het?
gondoltam magamba ez tuti nem erti milyen "nehezsegeken mentem tul es mennyire fontos nekem ez...de akarhogy is probalkoztam hogy legyen 2es fel het csak es akkor 12hetesen visszajohetek azt hajtogatta 3het
ugyhogy kajak pontosan 3hetre ra kaptam idopontot szept. 16-ara
A papirommal meg elmentem a vv-re par utcaval lejebb.Azt mondtak meglesz hetfore az eredmeny csoroghetek...en csorogtem is de azt mondtak nincs eredmeny...
Tegnap azaz kedden megint megcsorgettem oket azt mondjak nincs lelet altalaban1het...mondom nekem azt mondtak hetfore ottvan
azt mondja a noverke mindjart utana nez.Visszahiv hogy melyik laborba mentem a ketto kozul?Mert akarmelyiket hivjak nem is talaljak a kartonomat sem
Hirtelen nem is tudtam melyikben voltam
elokerestem a papirt es visszahivtam a not,hogy a 944es szam alatt voltam.Azt mondja igen mar kozben megtalaltak es kuldik a faxot majd visszahiv.Vissza is hivott mire azt mondja hogy a TSH-m azt megmondja 2.089 de a tobbit beszeljem meg a dokival...mondom miert valami baj van?Azt mondja nem csak a doki szeret ranezni mielott mond valamit...en mondjuk csak szamokat akartam hallani nem azt hogy jo vgy rossz
ugyhogy a noverke azt mondta majd holnap a doki felhiv
Ma hivott mondta minden rendben...elmondta az ertekeket...mondjuk felet nem ertettem...hogy mit mond olyan szar volt a vonal
Hat ennyi a mai esti mese
Jaaaah es meg egy nagy ujdonsagunk van
Anyosom irt hogy a Teruo tesojaek babat varnak
azt httem leesik az allam
irtam neki vissza mondom mennyi idos februar kozepere van kiirva
Ugyhogy kicsit elkeseredtem,hogy nem mi adjuk az elso unokat persze ngyon orulok nekik es 1honap kulombseggel szulunk
Mi meg nem mondtuk el mert nincs meg meg a 12.het
Verzes tovabbra sincs...csak faradtsag es semmit nem kivanok
Kint meg 36fok volt tegnap is
nem megyek sehova...ilyen melegben maszkaljon aki afrikaban szuletett