Dia, nagyon boldog névnapot mára!!!
Szilvi, szerintem se bánd, hogy felhoztad a Te érveidet! mindenki más, ez ettől szép!
ha nem lennék babás, akkor mi is böliztünk volna, de akkor a meló miatt is ment volna Beni, viszont jövőre mindenképpen megpróbálom az ovit, mert tudom, hogy Beninek már kevés lesz a társaságom, illetve a tesóé is, szóval biztosan élvezné, de, hgoy felveszik-e majd így, vagy sem!? ez egy nagy kérdőjel...
Mecsi, hát, nem tudom, én azt mondom, hogy ne bánd, hogy nem jutottál ki a börzére! Mi kimentünk, pleust vettünk, illetve egy zsákot a babakocsiba, de ennyi, itt be is zárult a kör! picit úgy érzem, hogy nagyon elszálltak az eladók az áraikkal. látszottan használt overáll 3e-ért
és tény, hogy van már a Hádá-ban is, igaz, csak a kiscsajnak lett volna méret, de azt mondták, hogy folyamatosan jön a cucc, így sűrűbben kell nézni őket! de én tök bosszús voltam, mert 800 Ft parkolás, 1360 Ft a kettőnk belépőkért, és nem vettünk szinte semmit!
sőt. tényleg csak pelust, és ezt a zsákot... a libero new born amúgy 1000 Ft volt, a 6os méret 48db-os 2500 Ft.
Sziszka, sajnálom, de nem láttam olyat, amit nyugodt szívvel megvettem volna nektek!
arról meg nem is beszélve, hogy pl. alig volt méret, vagy 104-es, vagy 80-as és még kisebb! szóval nagy ráfizetés volt ez a mai nap nekünk
október 9-én lesz helyi börze, itt is körülnézek, ha még aktuális lesz... ott árulni is fogok, majd még értekezünk!
okés?
Boni, tök jó, hogy belevágsz valami új dologba, és szerintem menni is fog, egy kalappal!!! mikor kezdődik a suli, és hány féléves?
Kitti, nagyon jók Levi képei, nagyon cuki rajtuk! mennyibe kerül egy ilyen fotózás felétek? drága?
lányok, köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Aproo, kitartást nektek. sajnálom, hogy nem jártunk össze jobban, mert akkor simán áthoznám Levit egy délelőttre, addig Te tudnál talán pihizni, vagy bármit csinálni, de így biztosan nem bírni, vagy szerited!?
további szép hétvégét! jaaaaa, moziünnap van, ma pl. moziba is voltunk, a szívrablókat láttuk, jó volt! ha tudtok menjetek, olyan 500 Ft egy jegy, megéri!