sziasztok!
jó olvasni titeket!
bogi: valakinek HP-nak is kell lennie.
DE figyu! van annyi ezen a világon, h te ne csatlakozz közéjük!
te egyszerűen csak vágysz valamire, ami ellen nem tudsz tenni semmit, így sz@rul érzed magad.ettől még nem vagy az. engem nem vennétek fel? egy kis sütit vinnék én is.
nita: édesek a képek. irigykedek a két gyönyörűsrácod miatt. milyen életre való a barni baba.
nagyon jó lett a torta! és úgy látom, finom is volt.
nagyon szépek a vonalzóid!
zsuzsi: harcolj egy kicsikét uh-ért. ha már ott vagy, igazán járna neked egy, h megnyugodj, minden okés. de mondjuk ezt én megmondom neked uh nélkül is, innen messziről.
dike: vigyázz magatokra! sok-sok c-vitamin. amennyit csak tudsz. a citromnál ilyen esetekben lehet, h kicsivel jobbak a szintetikus c-vitaminok mert egy kamionnyi citromot kellene megenned, h 1000mg-hoz hozzájuthass egyszerre.
most storryzok egy kicsit:
tegnap egész nap sütöttem, főztem. szépen megterítettünk, megfürödtünk, felöltöztünk és jöttek a vendégek.
a égleges létszám 19 fő lett. mindenki hozott nekünk hasznos és kevésbé hasznos ajándékokat.
aztán hajnalig buli volt. én 1kor úgy döntöttem, h álmos, vagyis fáradt vagyok, ezért elmentem lefeküdni. ekkor már csak pár fanatikus barátunk volt. olyan 8an lehettek. de még volt táncolás, evés-ivás, karaoké. persze mindent hallottam, de jól esett feküdni.
aztán négy körül végre mindenki elment vagy lefeküdt, ahol talált helyet. az uracskám is bejött és elaludt.
én már 8kor felkeltem és elpakoltam a kaját halkan, mert persze a nappaliban is aludtak. végül mindenki felébredt és hazament szerencsére. én pedig nekiálltam takarítani, pakolni ezerrel. a mérlegünk egészen jó, mert csak két foltos szőnyegünk lett, ami kimosható. viszont az egyik székünk pirosaranyos lett, amit elsőre nem tustam eltávolítani. majd veszek venist és azzal megpróbálom.
felkeltettem a párocskámat 12 előtt, h menjünk valami rendeset enni az anyósomékhoz, aki szörnyülködve mondta, h utána takarítjuk a romokat? én mondtam neki, h te kis butus én már régen kész vagyok azzal. nagyon megörült és elvitt ebédelni.
hazajöttünk, kihúztuk a kanapét a nappaliban és bevágtuk a szunyát mindketten. most ébredtünk fel.
összességében jó volt, de nem bánom, h vége van.
majd este teszek fel képeket.