Köszönöm a szorítást Mindenkinek, szerencsésen túl vagyok a műtéten!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A héten itthon vagyok, aztán ha minden rendben van, akkor hétfőtől ismét melózok, amit várok is meg nem is.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Picit tétova vagyok mondjuk most, mert a haspuffadás, hasfájás elmegy még, viszont a műtét utáni nap, kedden reggel nagyon begörcsölt a hasam jobb oldala, ahonnan az epehólyagot, benne epekövekkel kivették. Egy perc alatt úgy ki vert a víz, olyan rosszul lettem, hogy az nem igaz. Megvizsgáltak és kaptam is egyből fájdalomcsillapítót, ami egy idő után hatott is.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tegnap hazahozott a férjem, majd elment dolgozni. Itthon járkáltam, feküdtem, aludtam, nem is volt semmi bajom, egészen estéig. Este mikor lefeküdtünk aludni ismét éreztem, hogy egy picit görcsöl a hasam, de aztán elmúlt. Éjszaka nem aludtam valami jól, de ez lehet az időjárás változás miatt is. Ma egész jól vagyok, viszont a hőm 37 fok. A kórházban 36,5; 36,2 értékeket mértek, 37 fok egyszer sem volt, de még 36,8 sem. Nem tudom, hogy ez összegfüggésben van-e az állapotommal vagy a mensim megjövetelét jelzi e?!?!?!? Tegnap hagytam abba a fogit és mától számolva 8 napon belül várható a mensim megjövetele.
Úgy tudom, hogy a mensi megjövetele előtt felmegy az embernek a hője és amint megjön akkor leesik a hője, ha meg nem jön meg, akkor meg fent marad...........ugye?
Én arra tudok gondolni, hogy a 37 fok a mensim megjövetelét jelzi.