Rita, gratulálok a kisfiúhoz, szép méretekkel rendelkezik! Reginek mondtátok, hogy kisöcsi érkezik?
Ma én is jól vagyok, alig volt 1-2 keményedésem.
Szerencsére szép idő is van, így délután ki tudunk majd menni levegőzni Bencével.
Mész holnap a babaexpóra? Én nagyon szerettem volna, de valószínűleg nem megyek. Ma délelőtt elmentünk Bencussal a Müllerbe mag a Kik-be venni pár dolgot, de kb. ennyi az a távolság, amit bírok menni. Nem lennék képes arra, hogy végigjárjam a börzét...
Zsuzsi, sajnálom a cukrodat... remélem, hogy csak átmeneti a bibi és gyorsan helyreáll majd a dolog.
Add át a gratulációmat a szobatársadnak! Nem semmi dolog ikreket megszülni rendes úton!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mia, széééééép pocika! Én is fiúra szavazok Nálad!
Mona, nem is értem most akkor ezt a dolgot Nálad... se mensi, se pozitív teszt... De mondjuk, ha egy késői peteérésed volt (mondjuk nyaraláskor), akkor még nem mutatja ki a teszt!
Elolvastam a harmonetes kártyádat, látod-látod, ez is azt sugallja, hogy hamarosan jön a baba!
Dike, örülök, hogy kibírható a szuri. Meddig kell csinálnod ezt a szurkálást? és mi lesz utána?
Kati, jóóóóóóóóóó bulizást!!!!!!!!!!!
Bogárka, aludtál délután???? DE JÓÓÓÓ NEKEEEEEED!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen jól ért a Te Gézukád a babák nyelvén!
Jól jön az majd, ha itt az időtök!
Betti, hogy vagy ma?
Nika, mi jót csináltok a hétvégén? Gondolom most együtt a család és Gergő is élvezi, hogy nem mentél el dolgozni.
Beze, Lexike már szereti az új ágyikót?