Vikoo, köszi a fiacskám nevében is!
óvatos vagyok egyébként nagyon, de még tök jól bírom a vezetést, meglepően, ráadásul Benivel semmit nem vezettem, mert fostam, most meg, semmi! na jó, nem nagyzolok, mert nincs mire, csak jó érzés, hogy nem vagyok a volán buszhoz, és egyéb rokonokhoz kötve, egyelőre! persze lassan én is leállok, és inkább gyalog megyek mindenhova, de azért most még jobb így, főleg, ha Benit is vinnem kell...
Szisszka, örülök, hogy jobban vagytok, meg, hogy végre kipihizted magad!
tegnap én is rákérdeztem, hogy akkor mizu, és mondta a doki, hogy 4-5 hét múlva menjek, ez lesz okt. 21-én, akkor veszi le nekem is a tenyésztéshez a mintát, és akkor lesz manuális vizsgálat is, már most beharangozta jó előre!
egyébként csodálkoztam is a csajszi kérdésén, hogy 2 hetente járni!? hát ez Beninél sem volt divat, bár lehet, hogy a magánrendelésen ez így megy, hogy még a végén is jól lehúzzák az embert... ez a privát véleményem, és persze tisztelet a kivételnek!
na, akkor majd beszámolsz, hogy milyen volt 2x is doki, és szülésznő nélkül szülni! én is így tervezem!
kuki gondok! Beninek szerencsére nagyon jól működik, pedig picinek nem piszkáltam neki. 1 éves volt talán, mikor a dokinéni a tanácsadáson megleste, aztán én is próbálkoztam itthon, de nem nagyon engedte, így a védőnőt kértem meg, hogy nézzen már rá, de még mindig szuper volt. azóta kb. minden fürdetésnél, ha csak nem apa fürdeti, hátrahúzom neki a bőrt, de nagyon szép, szinte teljesen elvált már a bőr. szóval ezt megúsztuk azt hiszem!
kajákkal kapcsolatban, miután kiderült, hogy jár a cafateria erre az évre is időarányosan, mivel ugye most szabin voltam, illetve már betegállományban vagyok a szülésig, így azt kértem. mi is házhozszállítást fogunk kérni az első két hétben tuti, meg esetleg néha pizza rendelés, vagy meki...
unokatesódék sztorija nagyon vad! én is félek ettől... persze mindegy, de már annyi lányos cuccot beszereztem! és ráadásul nekünk eddig még csak 1x mondták tuti lánynak a 4D Genesisben...
Ebba, nem semmi soványság voltál! én is 173 cm körül vagyok, az álomsúlyom a 71 kiló volt, valamikor, kb. ovis koromban...
majd ismét ez lesz a cél, de csak szopi után!
Rodi, köszi a Beni dicsit! tényleg cuki, ahogyan megfogalmaz dolgokat, annyira bírom. ha lesz egyszer róla videó, mert próbálkozom felvenni, akkor megmutizom, csak persze nagyon rafkós, és, ha látja, hogy produkció van, akkor elkezd bohóckodni!
sudocream-mel kapcsolatban tényleg csak vékonyan, és végszükség esetén! főleg, hogy minden baba más, nem biztos, hogy egyféle képpen reagálnak rá! szuper jó, de tényleg erős cucc!
Angie, jó, hogy jöttél! jajj, ez az influ, meg látogatási tilalom! pont erről beszéltünk mi is apával, bár neki szent meggyőződése, hogy az influenza január-február körül tetőzik... egyébként én tavaly beoltattam magamat és Benit a h1n1 ellen... hogy ez az oltás véd-e még most, azt nem tudom!
Henne, gratula a dolgozathoz! már le is adtad? vagy ma van a határidő???
kíváncsi lennék, hogy férjednek, mint szakmabelinek mi a véleménye a figymaszűkületről, de itt a védőnő, és gyerekdoki is azt mondja, hogy 2-3 éves koráig semmit sem kell tenni vele, mert vagy rendbejön addigra magától, vagy, ha nem, akkor a tornáztatással sem menne, és mindenképpen beavatkozás kell...
nekem a kiscsajom már nagyon régóta fejvégű, talán az elejétől, bár lehet, hogy volt más pózban is, de uh-kkor mindig így feküdt!
alvás nálam is egyre neccesebb, és, hát lesz ez még így sem! azért még 2 hónap van nekem!
Kinga, neked is köszi a dícséretet, de látom, nektek lánykából van már otthon egy csodaszép és most jön a hugika is!
Freestyler, hát, ezzek a mély rész hamar nem kell kijelentéssel vitába szállnék!
nekünk Beni még 1 évesen is csak babakocsiban volt hajlandó elaludni, ott altattuk, és úgy tettük a helyére át. szóval örültem, hogy a Bergont vettük, mert annak legalább kényelmes volt a vízszintesre döntött hossza. vannak kocsik, amik 60cm-es mózessal vannak kint a piacon, köszi, a gyerekem annyival született!
de persze jó lenne egy szuper járgány, de az itteni utakra nem ruháztunk be 100e-s kocsira, és most sem tennénk!
de mondom, tökéletesen megértelek, és igazad is van, csak vannak kivételek, pl. mi, vidékiek!
Aranyoska, kitartást a végéhez, neked már nagyon közel van...
Dorka, nagyon jók lettek a fotók, iwiw-en már láttam őket tegnap!
Rabbe, sajnálom nagyfiad. remélem, hogy semmi komoly gond nincs, de a kivizsgálás semmiképpen sem árt! legalább megnyugszik mindenki!!!
boldog névnapot!!!
Gyancsi, szuper Lilike rezidenciája! nagyon ügyesek vagytok!!! ez a tároló zacsis cucc még most is akciós? anyuék kint vannak, holnap jönnek reggel, lehet, hogy bezavarnám egy ilyenért! mekkora a mérete? meg tudnád mérni? csak, mert nekem is jó lenne az ágyneműket benne tárolni, szóval belefér, mert a képen nem nagyon jön át :S köszi előre is!
Mikegirl, neked is jobbulást! Adélka szép súlyban van, remélem, hogy idejében beindul magától a dolog, ha előbb, akkor előbb, de mindenképpen úgy, ahogyan szeretnéd!
Rékamamája, hát, szerintem nekünk most mázlink van, a kizárólagos szoptatás után, 6 hós korban lehet elkezdeni (nagykönyv szerint) a hozzátáplálást, addigra meg már május, akkor jönnek a friss finomságok! én a Beninél nem fagyasztottam, pedig ott lett volna értelme, mivel februárban volt fél éves! ez az én véleményem!
baba neme kapcsán én is mindig ezzel szembesülök... "inkább lánynak mondanám", köszi!!!
Ritya, nektek is jobbulást!!!
Navi, mennek a drukkok, és no para, minden okés lesz! rémálmaim nekem is vannak, voltak, de ez is terhességi tünet! az ember arról álmodik, ami napközben jár az agyában, pl. szorongsz az uh miatt, hogy minden okés lesz, és akkor álmodban bekombinálsz valami szörnyűséget, de nem lesz semmi gond, hidd el!!! már mindjárt vége, és kint lesz a kismanó!
kórházba pelus lányok, 1 csomag newborn pelust vigyetek. ha azt számoljátok, hogy bent vagytok mondjuk 3 napot, akkor naponta 6-7 pelus elég bőven, főleg, hogy még nem is fognak annyit enni a picikék, ha meg tovább kell maradni, bár ne legyen rá szükség, akkor apa még hozhat be. egyébként pedig a csecsemősök adnak pelust, csak mégis kérik, hogy vigyünk be, és mikor mi tesszük tisztába, akkor a saját pelusunkat használjuk! ez a Szt. Imrében így volt anno...
durva, hogy mennyit termeltetek 1,5 nap alatt! kiakadtam!
és akkor gyorsban a végére! kicsi babókánk jól van, meg én is, bár vizsgálat nem volt, szóval csak az uh-t mesélném!
minden a legnagyobb rendben, bár picit nagyobbak vagyunk, mint kellene... 30+2n volt 31+5, közel 2,2 kg-ra saccolja a gép, és már most 29 cm-es a buksikája... Benié 36 volt születéskor, szóval ismét egy nagy babánk lesz, ez már most látszik!
nemét most is csak tippelték, de tuti lány, nem is gondolok másra! édes pufi pofi már, persze egyből bújt, mikor uh-ta a néni, így csak egy pillanat erejéig tudta megmutatni az arcocskáját, azt is félig a kezével kitakarva! tiszta Beni, kivétel a szája!
na. majd meglátjuk, ha kibújik! én azért tervezem, hogy, ha nem muszáj, akkor legalább 38.-39. hétig tartsunk ki, persze baromi nehéz lesz, de mégiscsak jobb lesz úgy neki! nem kívánok 48 óránál sokkal többet kórházban tölteni, Beni így is iszonyatosan fog hiányozni, már most sírok előre...
na mentem, mert elültem a fenekem, és bár még biztosan lehetett volna mire reagálni, de így már a türelmem is elfogyott! bocsi!!!