Sziasztok,
Mindenkinek nagyon köszönöm a biztató szavakat!
Tegnap este megbeszéltük párommal, hogy akkor végülis hogy legyen.
Holnap reggel beviszi az ÁNTSZ-be a mintát, jövö hétre talán meglesz a tenyésztés eredménye.
Most pár napig nem szed semmit, méregtelenitünk, ugyanis 1 évig szedett egy elég erős antidepresszánst amit tegnap hagyott abba. Szóval most pár nap méregtelenitéssel megpróbáljuk tisztítani a szervezetét, mert azért mi arra gyanakszunk, hogy lehet emiatt voltak a rossz eredmények
És hétfőtől beerősítünk, már ami a vitaminokat illeti, ezeket szereztük be:
E-vitamin, folsav, lenkei alap (ebbe minden van!), Q10, Omega3, aloe vera gél + marad a FER14 (bár ezt lehet MacaVibere cseréljük) +closty. Bizunk benne, hogy ezek majd használnak.
Kisedi: Megnéztem a neten a Nutrilite vitaminokat, de nagyon sokféle van.. Ti melyiket szedtétek?
Aztán keresünk egy másik andrológus, mert igy utólag elég furcsa volt a keddi vizsgálat. Odaült a mikroszkóp elé és semmit nem látott csak sötétet.. Nekiállt csavargatni mindent rajta, de semmi.. Ezt 10 percig csinálta kb, és egyszercsak hirtelen látta... Szóval elég furi volt...
És akkor a másik andrulógus után megyek majd el a nőgyógyászomhoz, remélem addigra még javul annyit az eredmény, hogy inszemmel tudjunk próbálkozni.
Vero: szerintem is hasonló cipőben járunk, de remélem hamarosan mindketten babások leszünk
És persze mindenki aki még próbálkozik! +++++++
Jocek: Megy a drukk hétfőre!!!
Zsó: Drukkolok, hogy most sikerüljön!!
Kicsit hosszu lettem, bocsi, de még valami.
Nem tudom láttátok-e a Titok című "filmet", mi a párommal tegnap néztük meg és elég nagy hatással volt ránk.
Ha nem láttátok tudom ajánlani, ha már láttátok, akkor ugyis tudjátok