Sziasztok!!
Pelus - én Libero fun vagyok
Pampers-ből nálunk kifolyt a cucc. A hátán.....
Fürdetés - egy ilyen picúr még nem lesz retkes
De! Gyancsival egyetértek, a napi rituálé része, és fontos, hogy tudja a baba, hogy mikor mi fog következni. Fürdés, fürdés után evés, aztán meg szundi. Szóval mi egyik nap sem hagytuk ki. Meg csináltunk babamasszázst, és volt fürdés előtt torna is
Szopi fotel - csajok, fekve a legkényelmesebb!!!!! Pláne éjszaka.... Ráadásul ahogy híznak majd a gyerkőceink, egyre nehezebb lesz tartani. Én próbáltam annó fotelban, de rájöttem, hogy nem a semmiért tanácsolják, hogy fekve..... Szóval a fotel nálunk pénzkidobás volt - legalábbis erre a célra.
Gyancsi - hűha, jó sok ruci, és a szobácska is gyönyörű lett!!!!! A pelenkázó fölötti díszek nem tudom meddig lesznek ott.
Annó Atinak én is ragaszgattam fel, aztán ezerszer tépte le, jött vele a fal, úgyhogy most már nem raktam oda semmit elérhető távolságba.
Én is imádom az Ikeát
És mi is bejárunk a szobába, gyakran időzünk ott.
Navared - 47,5 kg, háááát, szerintem én általánosban voltam ennyi
H1N1 - nekem nőgyógyász dokim annó mondta, hogy feltétlen adassam be. Feltétlen a bizalmam iránta, így beadattam. (2005 óta kinlódtunk együtt, hogy miért nem akar jönni az a gyerkőc....) Az újabb oltásról nem beszéltünk.....
Rodina - orrvérzésben még nem volt részem. Pocakszétdurranósban igen.
Rabbe - reméljük nagyfiaddal nem lesz semmi gond!!! Talán tényleg az idő miatt van csak. Nem engedik meg, hogy ottmaradj a kórházba? Akkor sem, ha viszel széket, és abban alszol? Nem mintha a székben alvás most megfelelő lenne Neked, de talán apának????
Gratulálok a paraméterekhez!!!!!
Hátbadöfés - egyáltalán nem fáj, miért gondolkoztál inkább az altatáson? Ráadásul azonnal találkozhat az ember a pocaklakójával. Végig tudatodnál lennél....
Mit végeznek a kórházban olajjal?
Boldog névnapot, így utólag is!!!! De jó, hogy ilyen kényeztetésben volt részed
Apa és a nyavalygása téma - na, ez engem sem érdekel
Ilyenkor felhívja az anyját, aztán megy a sajnáltatás a teloban
Egyébként a pasik már jobban vannak, én ma kezdtem el kezelni a tüszös mandulagyuszimat. Háziorvos mondta, hogy kezeljük, de várjam meg, míg ledönt a lábamról. (Én mondtam, hogy nem vagyok annyira rosszul, csak gennyes a mandulám, és időnként enyhén fáj a torkom.)
Johnson - ne használjátok csajok!! Atival homeopátiás bőrgyógyászhoz jártunk, és mondta, hogy nagyon rossz tapasztalatai vannak. Ha már nem mezei gyógyszertári cucc, akkor Weleda, Babe - mi mindkettőt próbáltuk, utóbbit használjuk Atinál a mai napig. De Adélkánál az elején azért maradunk a gyógyszertári cuccnál.
Szisszka - én is úgy tudom, hogy 1 évis koráig no fütyi piszka. Fütyis Zsófi - a frászt hozod rám ezzel a storyval. Lányként beszélek Adélkámhoz, fiú nevünk nincs, rózsaszín cuccunk ellenben elég sok. Sokkot kaptam !!!!
Amúgy Ati is túlmegy minden határon......vért izzadunk konkrétan....
Mocorgás - lehet kevesebb, de kis Adél olyan erővel csinálja....
De számolni nem számolom.
Dorka - naggggyon jó képek!!!!! Olyan szépek vagytok!!!!!
Aranyoska - azért írjál is nekünk!!!!
Ebba - helyes poci
Kocsival kapcsolatban már sokan sokat írtak, én sem tudok semmi újat hozzátenni. Tök igazuk van,
Alvás - éjszaka nem megy annyira, Ati csendespihenője alatt próbálom az akkor kiesett pihit pótolni.
Kinga - Flóra nagyon helyes csajszi
Henne - kész a doga - szuper!!!!! Adél pár hete irányban van.
Sudocrem - tényleg nagyon jó!!! De én popikrémnél is a gyógyszertárival kezdek.
Angie - összenőtt ajkak
Ne pánikolj!!!!
Sajna nekem úgy tűnik, hogy most már mindig lesz valamilyen nyavalya, amitől tartani lehet, amivel riogatják az embereket, amire valakik hatalmas business-t építenek......
Kajarendelés - annó én is rendeltem, aztán lemondtam. Egyrészt azért, mert amit ehet az ember - mert ugye Adélka miatt számítani fog, hogy mit eszek, semmi felfújós, hasfájóst okozó dolgot - úgy leszűkül a választék, és úgy, de úgy ráuntam, ezért inkább fagyasztok, aztán meg főzőgetek. Hogy miket? Jól fagyasztható: bolonyai - milánói - sose tudom melyik melyik, marha - csirke pöri - már csak majd köret vagy vmi főzelék kell hozzá, töltött káposzta - ebből a káposztát persze majd nem ehetem meg, csak a levét meg a husi gombócot, töltött paprika még talán, most már hirtelen nem jut eszembe.
Sophie - úgy látom Beni is szívdöglesztő kék szemeket hord
Eclipse - azért Erika figyelhetett volna jobban is....hm, hm.....már a finishben vagy, nem sok kellett volna a nagy-nagy meglepihez. De!!! Ha párod ilyen jól vette / fogadta az elszólást, akkor szerintem tedd túl magad a dolgon, de mielőbb
És örüljetek együtt a kis lánykátoknak
Szia Rékamamája! Pocak - háááát, nekem már kezd kényelmetlen lenni, egy csomó minden egyre nehezebben megy, bár imádok pocakos lenni, szerintem nem fog hiányozni. Ami szerintem a legjobb dolog, az a szoptatás - na, attól ki voltam rendesen, amikor az abbamaradt
Annyira jó volt olyan nagyon közel lenni kis Atihoz. És nehéz volt feldolgozni, hogy már többé nem leszünk olyan közel....persze most már furcsa lenne, de akkor hat hónaposan nehéz volt ezt megélnem.
Vikoo - amit freestyler ír, az nem járható út?
Tatjana - aztaaaaaaa
Én csak azt kívánom annak a szemét tolvajnak, hogy az árát költse orvosra!!!!! Neked pedig mielőbbi jobbulást. Ha túl vagy a megrázkódtatáson, és jobban érzed magad, gyere és írj.
Én szerdán voltam dokinál - egyedül! - , mert a két beteg pasi itthon volt. Adélka 2,4 kg, aznap volt 33 hetes kereken. A heg vékonyodik, a két héttel korábbi 4,5 mm-ről elvékonyodott 3,4 mm-re. A gyógyszert, amit azért szedek, hogy mindez ne fájjon, a 36. hétig ehetem. Akkor abba kell hagyni. Dokim mondta, hogy ha fájni fog utána, akkor szülünk. Csajok, engem nem érdekel, hogy hogyan, csak egyet szeretnék: magától induljon be a szülés....na, én ezen parázok. Szóval ezen felbuzdulva holnap még Adélka ágyát is elkészítem, becsomagolok, ezek nem maradhatnak el.
Mától szedem a gyógyszert a tüszös mandulagyuszimra. Zúzós napom volt, de egyébként is, napi kétszer járunk futóbiciklizni Atival - apa nem tud menni, mert beteg, Ati meg lebontja a házat, ha nem viszem ki. (Ma mondjuk egyszer sem voltam, mert hentes, piac, Tesco, főzés, körzeti doki, Müller, szülésleszervezés a babysitterrel egy kávé mellett, aztán beszaladtunk az Aldiba.) Az eltervezett dolgaimmal most, hogy itthon vannak a pasik, nem nagyon haladok....
Sajna nem tudtam mindenre reagálni, de ez a hozzászólás már így is maratoni
Betegeskedőknek gyógyulást, rosszul alvóknak jobb éjszakákat, itt fáj - ott fáj esetén jobbulást!!!