Helló Kismamik!
Eclipse-Átérzem basszus amit írtál, tegnap utolért engem is a takonykór, folyik az orrom, mint az állat és bedugult a fülem...Hogy mitől, na arról fogalmam sincsen.....Citromos teával kúrálom magam!
Te hogy vagy??Jobban már?
Telokin-Sajnálom a dolgozatot, remélem sikerült időben beadni!
Rodi- Kiszámoltam az alapján Lili méreteit amit írtál, és így nekem 40 cm jött ki
Olyan nagy lenne már??Nálatok mekkorák a picúrok?
Vikoo- Képzeld itt kint azt az elvet vallják, hogy semmit sem kell a köldökre kenni, se alkoholt se semmit, mert magától gyógyul a legjobban
Melinda is így csinálta és azt mondta, hogy gyorsan be is gyógyult Noel babának, semmi gond nem volt vele...Hát a fene tudja...Fürdetéshez is állítólag semmit sem kéne használni, max anyatejet tenni bele
Na bumm, minidg tanul valamit az ember
Mondjuk azért én már irattam fel otthon gyógyszertári fürdetőkrémet, mert azok nagyon jók állítólag
Hát nem tudom, hogyan döntenék a helyedben....Bár ha semmi "panaszod nincs"....Mondjuk nem tudom, hogy a heti 2-szeri CTG-vel mire mész, ha mondjuk pont nem azon a napon indul be valami amikor nézik akkor ott vagy ahol a part szakad....Nem tudom, nem könnyű a kérdés....Voltál már huzamosabb ideig kórházban??Hogy viselted??Mert ha simán veszed az ilyen akadályokat akkor nem kérdés...Viszont ha nagyon megviselne a dolog akkor lehet jobb lenne otthon, a megszokott kis környezetedben...
Nekem Lili nem csuklik olyan nagyon sokat, heti párszor érzem....
Hát igen, a pasik valami iszonyúak ha betegek....Igaz MikeGirl????
Nem tudom én valahogy úgy vagyok vele, lehet szemétség,de ők a pasik , a nagyok és erősek a szememben, akkor viseljék el nyavajgás nélkül a fájdalmat
:
Na jó nem azt ha levágják a lábukat, de egy kis náthát vagy hasonló kórságot azért még is csak......
Kinga- Viszont te is gond nélkül élsz akkor ezek szerint ezzel a betegséggel, így reméljük, hogy a piciknek sem lesz vele gondjuk....Vagy van valami tüneted?Kell járnod kezelésre vagy gyógyszert szedni?
Eta- Izmos popsikat nézegettél????
De jó neked.....
Mi a múltkor mikor otthon voltunk elmentünk megnézni a kurvákat a Gubacsi útra, persze megállított a rendőr , mert balról előztem a villamost...Kicsit furcsán nézett mikor mondtam, hogy hova megyünk
Nem értem, szerintem tök normális, hogy egy terhes asszony megy utcalányokat sasolni, nem?????
Szissz- Jobbulást nektek!!!!
Mindenkit utolért a kórság Csajok
Aranyos, Tatjana, Lucuzs- Merre vagytok???
Sophie- Ti holnap mentek Uh-ra?
Henne- Mondjuk te alapból is vékony voltál, szóval annyira nem vészes az az 5 kg....Én is most kanyarodok a 60 kg felé ( néha 59,5 kg vagyok , néha 60 kg)...Picit most odafigyelek, mert a tervem szerint a 8-ik hónap elején szeretnék 60 kg lenni ( az pedig még pont egy hét
)Messze laknak a szüleid??
Berni- Én csak annyit kérek a gyerektől, hogy október 26-ot bírja ki mindenképpen, egy 38-39-ik héttel már simán kiegyeznék én is, bár amilyen szerencsés vagyok, illetve ha követem a családi tendenciát, akkor túl fogom Lilit hordani
Csabinak ma betettek egy ideiglenes tömést a fogába, valami gyógy lópikulával, pénteken mégegyszer vissza kell mennie és akkor kicseréli neki egy rendesre.....Szegényt sajnálom baromira, mert tök szarok a fogai, valami betegség miatt felszívódik a kalcium belőlük és már az első fogai így is koronásak, de nem annyira szépek, majd meg kell csináltatnunk, ami viszont nem lesz 2 Ft.....Meg is beszéltük, hogy kérünk otthon árajánlatot rá.....Jajj lányok ma sikerült elérni az anyakönyvvezetőt, október 26-án összead minket, de nincs hely sehol csak az ő irodájában, úgyhogy közönség nem jöhet senki, csak mi meg a 2 tanu...Úgyhogy szegény barátaink meg a szülők kilesznek, mert már bejelentkeztek egy csomóan , hogy jönni akarnak röhögni ( természetesen a barátok, mivel tudják, hogy Csabi nagyon házasságellenes, gondolom cukkolni akarják
)
Na puszi,megyek teregetni és lakást ganézni
Puszi
Lili és Ancsa