Na jó, kezdjük előlről! Bocs,ha valaki, valami kimarad, most már nem tudok ugyanannyira részletes, figyelmes lenni.
Kissedi!
Boldog névnapot!
Aagassi!
Lánykádat Isten éltesse! Készültök már nagyon a hétvégi bulira? Fiad szokja már, hogy nem tudsz mindig te értük menni a csanába?
Nagyon szép képeket csináltak! Ügyesek!
Monic!
Gratula a kis forgolódó Dávidnak!
Két kicsi mellett építkeztek! Hatalmas energiád van! Azért ez így fárasztó, nem?
Kemény lehetett a könnycsatorna mosás, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Örülök, hogy hamar megnyugodott Dávidka!
Bikfy!
Remélem anyukád jobban van! Sajnálom a gombát, én is megfjártam most nyaralás alatt, a 3. napra olyan szép gombatenyészetem lett, és nem is tudtam mit csinálni, kihez fordulni...
Rodi!
Számolj majd be, hogy mit mondtak édesapádnak, rendbe jött-e teljesen?
Örülök, hogy Kitti rendben van! Szuper lehet egy ilyen szülésfelkészítő!
Babicsek!
Szuper, hogy sok pirospontot gyűjt a fiad, és így lelkes az iskolától! Rajzolással, színezéssel barátkozik már? Mensivel mi a helyzet? Nem kellett volna már megjönnie? Drukkolok!
Linácska!
Nagyon szép kismami voltál! Drukk, hogy újra sikerüljön, és baba nőjön a hasadban!
Édes lehetett Lili, ahogy megkérdezte, hogy ő most hazajárós lesz-e?
Vius!
Visszanéztem, annyira jó képeket raktál fel megint Dariról! Én már egyedül lépked?! Nagyon ügyes!!!
most olvasom, hogy beteg lett? Gyógyulást neki!!!
Timejka!
Látom Bencus kamaszodik, vagy legalábbis nem szeret beszélni a szemüvegéről. Kitartást!
Hogy döntöttél? Mit csinálsz? (babaügyben)
Bumi!
Neked hogyan tovább? Az inzulinra mit mondott a doki?
Kata!
Gyönyörű nevet választottatok. Megírod esetleg priviben a vezetéknevet is?
Lányok!
A fényképekhez még türelmeteket kérem, válogatás alatt állnak, de csak megleszek velük idővel.
Beze!
Szuper, hogy eltűnt a szalag is, és jól van Marci! Lexi barátkozik az új ággyal?
Mné!
De jó, hogy visszajöttél! Gyere nyugodtan a bánatoddal is, hátha tudunk segíteni, ha meghallgatunk! Sajnálom, hogy nem ért meg a család. Én pont azt érzem, hogy engem már annyira megért mindenki, hogy másból sem áll az élet, csak hogy sajnálnak, ami már túlzás...