Rita, nagyon egy rugóra jár a testünk, már ami a keményedéseket illeti... Tegnap nekem is jó napom volt ebből a szempontból, ma viszont én is többet éreztem már a délelőtt folyamán. Tutira mondom Neked, hogy az időjárás változásának óriási szerepe van a dologban! Most megint jön az eső, front van... Pontosan tudom, hogy mit érzel akkor, amikor azt mondod, hogy örülsz minden egyes napnak...
én is így vagyok vele...
A náthám nekem ma már sokkal jobb, most az allergia kínzott egy kicsit délelőtt mikor kint voltunk Bencével a kertben, de most, hogy bejöttem a házba, el is múlt. Bencének szerencsére csak egy napig folyt az orra. Adtam neki a Cebion cseppeket (c vitamin) és Sinupretet, ami homeopátiás cucc. Tegnap a Zuramon jött ki ugyanaz a megfázás, ami nálam a hétvégén kezdődött. Neki is kapart a torka meg tiszta nátha lett, így éjjel külön szobában aludtunk...
Nem akarom újra elkapni ezt a nyavalyát...
Remélem Ti is hamar rendbe jöttök!!!!!! Jobbulást a Családnak!
Kati, ügyi voltál a nadrággal! Nekem is nagyon tetszik, jó az ízlésed! Ami meg a sportolást illeti, egy hős vagy a szememben! Én 16 hetesen se bírtam volna ilyeneket csinálni!
Dike, Bogi, Mona, lesz még pozitív az a fránya teszt! Higgyétek el, csak, ahogy Bogárka is írta, baromi nehéz kivárni... Kicsit pironkodok is, mert nem tudom, hogy mi az, hogy "várni" egy babára... vagyis ez így nem teljesen igaz... én is tudom... Nálunk a férjem nem akart jó ideig se házasságot, se gyereket, pedig én már készen álltam volna a dologra. 6 éve voltunk együtt amikor Bence megszületett, úgyhogy ha úgy vesszük, én is vártam legalább 2 évet Bencére...
Zsuzsi, gyere ám, ha tudsz! mindenre kíváncsiak vagyunk, ami Veled történik!!!!!
Nika, hová tűntél? Minden rendben Nálatok? Gergő jól van?
Pusszantás a Többieknek is!!!!!!!!!!!!!