Sziasztok csajok!
Itt volnék...Voltunk pár napot Szilvásváradon.
Anna!Azért az durva,hogy bedagadt Annácska keze.Szegénykém...Remélem én is hamar intéződik a cukorvizsgálat és lezárul a hajcihő!
Ez az ágynemű méretezés elég furi.Szerintem ha nem pontban passzol a takaróra,akkor is megoldják.De ha tudsz varratni,akkor oks.
Írtad,hogy a férjed ment Forma 1-et nézni?Még van?Annyira le vagyok ilyenről maradva.
Zsuzsi!Abban a Sportboltban vettük az esőkabit.A sétálóban,amit írsz.És ki is használtuk.Szerintem is jobb,mint az esernyő.Nekem kicsinek volt Snoopy-is esernyőm.Én úgy utáltam!!!Megfogadtam,ha lesz gyerekem,nem lesz esernyője.(Ha meg szeretne,ráb.....ott
)Én nem veszek neki.
Hát elég jó szívű vagy,hallod-e.Csont nélkül rávágtam volna,hogy nem tudok érte jönni ebéd után.Oldják meg.Nem kötelezhetnek rá,hogy hordd haza.
Melinda!Mi sem kaptunk időpontot.De annyit megsúgott a doki a telefonba,hogy 9-10 fele ráérünk menni,mert először úgyis azokkal foglalkoznak,akiket műtenek aznap.A beutalóval mentünk.Nekünk is van köldöksérvünk,és meg akarták műteni,mert ennyi idős korban nem elég a tapasz.Én úgy egyeztem meg a dokival,ha 5 éves koráig nem megy vissza,akkor műti meg.Ugyanis nekem is volt és tesómnak is.És tesóm olyan 5 éves korára nőtte csak ki.Hátha családi vonás.Nálunk a Milánnak és a Jázminkának is olyan dudori.
És a kontrollvizsgálatokat meg megcsinálja a doki amikor ügyeletes éjszakásban.Így bevihetjük este 7 fele.És akkor apának nem kell szabit kivenni.Nagyon rugalmasak.
A bölibe szerintem csak úgy is beállíthatsz.Mikor jó kedve van.Mondogasd,hogy ott lesznek a kis barátai...És akkor várni fogja.
Móni!Alszanak itthon a gyerekek.Én sem engedek az alvásból.Jó az nekik.(Gondold el,ha nem lenne kötelező,még hisztisebbek lennének
)De már mondtam az ovónéninek,hogy valószínű februártól ott alszik a Milán és nem csináltak belőle gondot.Megmondom dolgoznom kell és kész.De most egyszerűbb nekem.Apa viszi reggel.Így Jázmin aludhat 9-fél 10-ig
,és kibírja a fent létet 1-ig.Egykor alvás mindkettőnek.Annyi séta meg kell nekem is az oviig.
A hisztiről csak annyit,hogy én nagyon hisztis gyerek voltam.És őszintén szólva nem nőttem ki.Csak már nem a szüleim küszködnek vele,hanem az uram.Hihi.Azért nálunk is tudnak alkotni a kölkök...
Az oviról:Milánt,ha én hagyom ott,le se bagóz,berohan a csopiba,ha apa viszi,sír,hogy ő még picike és a picikék nem járnak oviba.Erre először úgy gondoltam,hogy lehet nekem kéne vinni is,de az nagy macera,és előbb-utóbb apjának sem fog hisztizni.Ovónénik azt mondják ügyes gyerek,enni is megeszik mindent.(Bár az uzsonna már hazafelé lefogy)
Szilvásvárad nagyon jó volt.Bár pénteken car időt fogtunk ki,de hősiesen tűrték a gyerekeim.Büszke vagyok rájuk.És aludtak is minden délután!Egyre ügyesebbek!Vittünk be az oviba gesztenyét,amit ott gyűjtöttünk.
Miközben Szilvásváradon voltunk,akkor volt a szülői.Anyukám volt ott helyettem.Meghagytam neki,hogy jegyzeteljen.Azt mondta senki nem írt annyit,mint ő.És az egyik ovónénink az osztálytársa volt áltiskolában.Úgyhogy kicsi a világ.
És felírta Muterom,hogy lehet bevinni gesztenyét meg ilyesmit is.Úgyhogy nem is volt hülyeség mondani a Milánnak,hogy szedje,és az ovónéninek mutassa meg!Meg kupakokat gyűjtenek.
Itthon még van egy kis káosz.A teraszon még vannak szerszámok,meg a maradék festék.Meg persze mosnivaló most még több és vasalni való.A szárító/mosógép egész nap megy.Közben tegnap is csináltam egy műkörmöt meg ma is.De egyszer csak utolérem magam.Milánt hogy reggel készítem (7-kor mennek apával),és Jázmin csak délelőtt kel fel,lesz egy kis időm.Utána tudok vele csajoskodni,játszani...Csajok én úgy sajnáltam azt a kislányt.Bemegy a Milán a csoportba és kaparja az ajtót,hogy én is szeretnék!Mikor megyünk érte,hosszasan ölelkeznek!Én Mindig majdnem sírok rajtuk annyira édesek!
Szép napot mindenkinek!
Puszi!
Edit