ott 4ezer a vizsgálat és már mondtam van heti 2* fél óra ingyenes fejlesztés...sztem ha ott 10ezer a vizsgálat akkor a fejlesztés sem ingyenes gondolom......
Ati meg sunnyogjon a .....ba mi az h.kiakad ha neki fontos a Csenge akkor nem hisztizik a fejlesztések miatt.....sztem ebből nálunk is voltak konfliktusok h.ő nem tartja el a tornászokat de igenis az asztalra csaptam és ami kell az kell....azért van a családi meg a gyes.....
dévényest nem értem mi is későn kezdtük el nem volt akadály....most meg már ahol tart a töki neki már nem kell...
másik hiába fejlesztik szellemileg a Csengét ha az izomzata hipoton azaz h.gyenge attól nem fog megerősödni.....azt csak kemény tornával lehet javitani.....
képzeljétek nem rég vettünk járókát ezt a régi tipusut amin van kapaszkodó abba belekapaszkodik a töki és simán feláll....már 1-1 lépést is megtett féloldalasan
egész nap szövegel kivéve ha alszik bár álmában is magyaráz
ma eljutottam közel 1év után fodrászhoz és kozmetikushoz annyira jó volt feltöltödtem.....persze haza fele eláztam így annyi az új frizkónak
most meg elcsatangolok tesómékkal corába ma apa napot tart a fiacskám nem is érdeklem...
ne vessetek meg de ez ma annyira jól esik ritka pillanatok egyike...
na készülödöm is sziasztok