Sziasztok!
De jó ,hogy itt vagytok megint!
A helyzet változatlan a sulival....
Minden nap meg van a fekete pont.Tegnap voltunk a Gyermekjóléti szolgálatnál István fiammal.
Arról van szó,hogy kb 3 hete az első órájuk lyukas óra volt volt.Ők meg úgy döntöttek ,hogy kimennek a sulihoz közeli boltba kajáért.Nem messze a sulitól elkapta őket a rendőr és felírta az adataikat.Ezt mondta is nekem a gyerek,hogy ne lepődjek meg ha kapok egy levelet.Na a múlt héten meg jött egy levél,hogy menjek be a gyermek jólétibe.
Én még rögtön fel is hívtam őket,hogy miről van szó?Na mindegy..,nem volt semmi csak elmondta a csaj,hogy kilépő kártyát kell kérni,és csak azzal szabad kimenni a suliból.Na azt akartam ebből kihozni,hogy mondtuk Ádámnak,hogy menni kell Pistivel,mer.t rossz volt az iskolában .Mikor haza jött a suliból,rögtön kereste Pistit,hogy hol van?Elvitték a javító nevelő intézetbe?Mondtam neki,hogy nem,de ha még egyszer rossz lesz akkor elviszik!
És mondtam neki,hogy Te is kapsz egy utolsó esélyt ,ha rossz leszel akkor elvisznek.Úgy vettem észre,hogy elgondolkozott a dolgon,mert egész este kérdezgette,hogy ha piros pontot kapok,nem visznek el?Lehet túl drasztikus voltam?Egy kicsit kezd lelkiismeret furdalásom lenni
De annyira okos!A szorgalma minden nap piros csillag,gyöngy betűkkel ír!Akkor miért ilyen rossz???
Kiváncsi leszek ma mit hoz haza!
Csöre:Tetű megint volt Ádám osztályában,és ugyanazok voltak tetvesek megint!
Édes lehet Saci ahogy a cicit kéri
Kriszti:Bence engem is szokott csapkodni.Én vissza ütök a kezére!Csúnyát még nem mondott.Dehogynem!A múltkor a dinka Pisti azt mondta neki,hogy mond már azt,hogy buzi.
(mert olyan aranyosan mondja)Én meg üvöltöttem,hogy fiam örülök,hogy nem mond csúnyát Te meg ilyenre tanítod!
Egy pár napra rá,kint játszik a nappaliban Bence,erre hallom,hogy ezt mondja:Budi Jájá(Jázmin),budi Ádám.Nem tudtam,hogy most nevessek,vagy jól fenékbe rúgjam a bátyját!
Gabi:Ilyen gyönyörű haja van Kristófnak???Ez csoda szép!Olyan mint egy kis angyal!
Bencéjét le kellett vágni
Oldalt nem nőtt,csak olyan kakas taréj szerűen