Reggelt Csajok!
Permi, hogy mersz te ilyen szemtelenül ifjú lenni, hmmm?
Sajna én már a vénasszony kategória vagyok, ha nem is a korom miatt, hanem mert úgy festek, főleg a sok át nem aludt éjszaka után
Baba, Leti, és mindenki, aki esetleg betegeskedésre hajlamos: állítólag a hidegpárásítás, a sóterápiás készülék, és az inhalátor rengeteget használ ilyen vacak betegségekre, mint pl. allergia, megfázás, krupp, vírusos szutykok, stb. Ebből sajna nekünk csak a hidegpárásító van meg, pedig be kéne szerezni a másik kettőt is, de nincs rá lovetta
Baba, voltunk fiammal allergológián, ott végignézték mindenfélére, és egyedül a poratkára reagált. A krupp igazából nála csak vírusos betegségkor jön elő, mert arra allergiásan reagál a szervezete, de szerencsére egyébként kutya baja. Csúnyán köhög, de ez is inkább csak a reggelre jellemző, mert tegnap is napközben szinte nem is hallottam, hogy csak egyet köhintene is. Azért valszeg iskolaundorotisz is betársult a krupp mellett
Az iwiwre ha belépek, ami igen ritka, többnyire már el is felejtem, miért is ugrottam oda, szóval sajna nem néztem még meg ott a képeket.
De lehet, majd mindjárt pótolom.
Leti, tessék pihenni, feküdni, sok C vitamint beszedni, Coryzalia vagy más homeos szert szedni, mézes teát inni (vagy mézes fütyit szopogatni
)! Sajnos nekem nem igazán van lehetőségem arra, hogy ha elkapok vmi nyavaját, akkor ki is feküdjem, pedig így valszeg sokáig tart, mire megszabadulok a vírustól, bacitól, sőt, van esély egy jó kis szövődményre is! Szóval sipirc az ágyba, ha épp nem ott vagy!
Kinga, szerintem nem kellene most ilyen munkákat csinálnod, bármit, ami megerőltető! Bár tudom, ebben a terhességi időszakban úgy érzed, kicsattansz az energy-től, meg minden, de egyszer én is így voltam, még nagyfiammal a pociban, utána éjjel volt a részleges méhlepényleválásom, vérzés, 2 hét kórház és riadalom 1000-rel. Persze nem ijesztgetésnek írom, csak hogy tudd, nem szabad most súlyokat emelgetni, még akkor sem, ha úgy gondolod, te bőven meg tudod csinálni azokat! Okés?
A gyerekek kérdésben megértelek, én itthon ugyanígy vagyok a kicsinyeimmel, hol leordítom a fejüket, mert veszett rossz banditózók, hol meg imádom őket, és bújunk egymáshoz
De szerintem ez így normális. Legalábbis nálunk
Persze lehet, mi vagyunk alapból gyogyik
Niki, akkor hajrááá fogyás! Megnéztem a cikket is. Remélem, sikerül lefogynod, és olyanná válnod, amilyen szeretnél lenni! Ha jól érzed magadat a bőrödben, szerintem a baba is könnyebben bespejzol hozzád
Amúgy köszönöm a 3. baba ügyben a bíztatást! Tudom én, hogy egyszer majd, ha nagyon akarjuk, úgyis összejön a bébi, de az a szívás, hogy nekem most igencsak sürgősen kellene, hogy besikerüljön (bár ez elég csúnya szó), mert nov. 25-én lejár a szabim, és onnantól, mivel nem tudok visszamenni a mhelyemre dolizni, munkanélküli leszek. Akkor pedig nem hinném, hogy megengedhetek magamnak egy kisbabát, mert szerintem akkor még GYED és GYES sem jár, a szülési segélyről nem is beszélve. Jól tudom, ugye? Az pedig azért igen nagy szipiszopi lenne...
Na szép
-ot csajszik!