Nyusztika- Gyönyörű a pofija a kisbabádnak, nagyon szép képek készültek róla
Irogykedem a konyha miatt, na nem a felfordulás végett, hanem a gyönyörű végeredmény miatt.....Mi is tavaly terveztettünk egy jó kis konyhát, akkor még azt hittük , hogy bele tudunk fogni egy ház vásárlásba, de sajnos nem jött össze...Viszont a konyha annyira szép volt, jujjjjj
Fekete -fehér, piros kiegészítőkkel
Bár most már lehet, hogy inkább fekete-barnát válsztanék.....Milyen lesz a tiéd??Kislányod remélem meggyógyult!
Eta- Na van már babakocsi jelölt??
Végül mennyit kaptál táppénz gyanánt??Szégyentelenül keveset???
Szissz-Van már töltőd a laptophoz???
Jó, hogy újra itt vagy
Angie- Fiad egy fotóművész, nagyon jó kis képeket kattintott rólad
Ebba- Tök vicces, kézeld én is rendeltem ettől a sráctól akit te is írtál a teszveszen
Rodi- Megjött az eredményed a tenyésztésről??A ruhákat elvileg már felraktam egy pár oldallal előrébb, csináltam egy webalbumot nekik, szólj ha nem találod, beteszem újra
Képzeljétek én is a Magnosolvot iszom
Na jó most kicsit rátettem, szóval néha-néha mikor eszembe jut, akkor azt szoktam
MikeGirl- Tök király a babakocsitok, nagyon tetszik
Tőlem kérsz energiát???Hát neked több van szerintem, mert én itthon "tespedek", te pedig egy kissrácot kergetsz reggel 6-tól
Én akkor fordulok a másik oldalamra
Vörösmaccs-Király, hogy ilyen sokat tudsz jönni, csak nem szert tettél egy laptopra odabent???
Hogy van a kis Kitti baba??Remélem minden okés vele!!!
Henne- Hogy állsz a dogáddal???Ellkészültél?
Sophie-Remélem meggyógyultál már!!!!
Vikoo-Hogy telt a hétvége??
Navi- Még olvasni is rossz volt, szerencse, hogy ennyivel megúsztad te kis falánk
Képzeld ugyanez sújtotta Melinda barátnőmet, ő is terhes ráadásul...Éjszaka 6-szor hányt, hol felül hl alul jött ki minden......Nála itt volt egy barátnője aki sütött házi kenyeret, házi kovászból és Melinda bezabált belőle, valószínű ehez nem volt hozzászokva a gyomra és hát egy nap kellett, hogy újra enni bírjon egyáltalán......Szóval óvatosan csajok a kajával, csak mértékkel
Dorka- Sajnálom , hogy feküdnöd kell, de tuti, hogy nem lesz gond, kibírod még azt a pár hetet, mert kemény csaj vagy
...Én mindig azon gondolkodtam, hogy az hogy csinálja akinek az elejétől fogva feküdnie kell, én tuti megőrülnék
Képzeljétek közölték Apjukkal, hogy nem kaphat egy napra szabit ( október 1-re, a lagzira), hanem ki kéne vennie egy egész hetet
Azt meg baromira nem akarjuk most elpazarolni, inkább ha kint lesz már Lili baba, akkor legyen itt velünk
Szóval fos-kaka, de marad akkor az október 26-a....ha egyáltalán megy a dolog akkor, mert az anyakönyvvezetővel még nem sikerült beszélnem ( Apa elvitte a telefont magával ma véletlenül
).....Ja a másik....Szülésfelkészítő....Már kb 2 hónapja bejelentkeztem telón, megadtam a számomat....Pénteken hív egy nő, hogy akkor ezen a héten pénteken kezdődik a Grieskircheni Kórházban.....Mondom neki, bocsánat de én a Wels-i kórházhoz jelentkeztem be...Azt mondja, nem, akkor rossz számot hívtam
Erre hívom a Welsi kórházat....Előző hét szerdán elkezdődött, már teltház van, nem tudnak sajnos ott fogadni....A következő október 7-én kezdődik, 6 héten át tart, heti egy alkalom.....Viszont ez mindig csütörtökönként van, Apjuk nem tud velem jönni egyszer sem, mert mindig csütörtök este dolgozik...Fasza, hogy ekkora balfék vagyok, hogy rossz számon jelentkeztem be és lemaradtam, hihetetlen
....Ráadásul Csabinak 2 napja fáj a foga nagyon vadul, alig aludtunk valamit, szegény szenvedett, mint egy kivert kutya....Szerencsére sikerült holnap reggelre egy időpontot szerezni neki...Szóval nem unatkotunk Csajok
Csillag-Aztaaa, nem kis méretekkel rendelkezik a "kis" tesó
De a lényeg, hogy minden okés, így nem lesz gond ha nem bírja a kis srác kivárni az idejét odabent, mert már akkor is kész legényke lesz
Mi is ma megyünk Uh-ra, este fél 7-re
Rabbe- De cuki a kisfiad, tök édi lehet ahogy bújik....Szerintem ki kell használni ezt az időt, amíg van rá igénye és engedi, mert aztán a kamaszkorral vége lesz sajnos
Eclipse- Gratula a párodnak, nagyon ügyiiiiiii
Vaya- Nekem is sokszor eszemben voltál, hogy mi lehet veled, örülök, hogy minden okés nálatok....A kajákkal csak óvatosan, kerüld Anyóst
Aranyoska, Lucuzs-????
Gratula az első októberi topik babának, csodaszép kislegény
Nálunk nagyon jól telt a hétvége, szombaton itt nálunk bomlottunk, főztünk chilis babot, meg italoztak a többiek, itt voltak Melindáék is.....Vasárnap meg Hallstatt-ban voltunk, egyszerűen meseszép, majd teszek fel képeket
Persze hazafelé megszívtuk, mert tök nagy dugó volt ( ezekkel a dugókkal mostanában nincs szerencsénk, lásd:Olaszország
)....Aztán este 7-10-ig még kivasaltam Lili baba szinte összes ruháját, a derekam leszakadt, de annyira jó érzés volt, mindegyikben elképzeltem
Én is benne vagyok az sms értesítésben
Most lépek csajok, már vagy egy órája írom ezt a hozzászólást
Holnap jövök
Puszi
Lili és Ancsa