Dike, Drága! Nem lehet, hogy mégis kellene csinálnod egy hcg tesztet?????? A barna+görcsölgetés lehet beágyazódás is... Nem Te lennél az első ember a földön, akinek pont akkor jön össze a spontán baba, amikor már a lombik kapujában áll...
Mona, meglestelek iwiw-en is, és annyira de annyira jó lehetett a nyaralásotok! Nagyon bátrak voltatok ezzel az ejtőernyőzéssel! A Férjecskéddel meg egyszerűen tüneményesek vagytok! Irtó cuki gyerkőcötök lesz majd, hidd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi, de jó, lesz egy ismerős a kórházban! Mármint az nem jó, hogy be kell feküdni, de azért úgy mégis jobb, ha nem vadidegen emberek vesznek körül... bár, ahogy Téged ismerlek, hamar összebarátkozol majd a sorstársakkal és jól eltöltitek az időt!
Az tök érdekes, amit a vetéléseidről és a nagyszüleid haláláról írtál. Nekem egy nappal előbb ment el a babám, mint ahogy a nagymamám...
Akkoriban volt egy olyan érzésem, hogy lehet, hogy azért ment el, hogy segítsen elmenni a Mamának, aki akkor már nagyon-nagyon gyenge volt és rettenetesen szenvedett... de lehet, hogy ez így hülyeség...
Rita, széééééééép a pocid!!!!!!! A görcsölgetés miatt szerintem ne aggódj! most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez mindkettőnknél alkati kérdés és nem fogja befolyásolni a terhesség hátralévő részét!
Nita, én is úgy érzem az írásaidból, hogy nagyon vágysz még egy gyerkőcre. Te még olyan fiatal vagy, soha nem lehet tudni, mikor alakulnak úgy a dolgaitok, hogy nyugodt szívvel vállalhassatok még babát. Tudom, hogy nehéz a mai világban az anyagiak miatt, de sose lehet tudni mit hoz a jövő...
Nika, köszi a linket, nem ismertem még ezt az angoltanulási lehetőséget. Erre mifelénk még nincs ilyen iskola, tanfolyam...
Rólam még annyit, hogy ma belenéztem a kiskönyvembe, hoyg mit írt bele tegnap a dokim és most vettem észre, hogy a Cervix értékem már nem 3000 hanem csak 2000. Ez azt jelenti, hogy ugyan zárva van a méhszájam, de a méhnyak már megrövidült egy kicsit. Ez nem baj, de azért jelzi, hogy lassan-lassan közeledik a szülés ideje... (Még egyszer mondom. LASSAN!!!!!!!!!!)
Aztán azt is mondta viccelődve az orvosom, hogy ha lehet, azért ne növesszem nagyobbra Gergőt Bencénél... nem részletezte, hogy miért, de gondolom fél a téraránytalanságtól... Ő is és én is azt szeretnénk, ha kiférne Gergő és nem kellene császározni. brrrrrrrrrrrrrrrr... azt nagyon nem szeretném...
Bogárka, Veled mizujs? Mikor lesz a vizsgád?
Többiek????