Mea
Ez a minimális hőcsökkenés szerintem nem számít. Hisz nem lehet mindennap pontosan ugyanannyi
Szerintem a pocifájás bármilyen formája előfordulhat koraterhességben, az enyhe szúrkálgatástól egészen a mensihez hasonlító görcsökig. Nekem speciel a petefészkeim tájékán szúrkált jó sokáig
Stella
Ne azt nézd, hogy hogyan lesz babátok, hanem azt, hogy lesz és kész
Ráadásul akár kettő is
És 100%-ig csak a tietek lesz, a dokibácsi csak besegít a dolgokba. És a császár sem tuti, hidd el, volt már dolgom gyönyörű természetes úton született ikrekkel
Ez a fekvésüktől függ, na meg az érettségüktől
Vígasztald magad azzal, hogy mennyivel rosszabb annak, akinek még a lombik se jöhet szóba, csak pl. az örökbefogadás. Vagy a Kaális fórumban van egy lány, akinek nincs saját petesejtje és petesejtdonorra vár. De aki adna szívesen, az nem adhat(mert csak ismeretlen személy adhat), aki pedig adhatna, az nem ad. Ez milyen kilátástalan helyzet.
Véletlenül se érts félre, szörnyű ami veletek történik, de meg kell próbálnotok nézni a jó oldalát. Nektek kiderült az ok, sőt elég hamar(a másiknak talán soha vagy csak nagyon sokára derül ki), megvan rá a megoldás, a lombik, és az orvostudomány mai állása szerint ez már "könnyen" kivitelezhető. Te, úgy néz ki, hogy rendben vagy, fiatal vagy és egészséges, ami nagyon fontos tényező, hisz mégiscsak te hordod ki 9 hónapig. Szeretitek egymást annyira, hogy ezt végig tudjátok csinálni
Akkor hol itt a gond?
Jövő ilyenkor már simán babázol
Pilis
Szerintem másképp tedd fel a kérdést a 'ma megint megjött'-ben. Az, hogy mit ajánlanak enni, az elég tág fogalom. Kérdezd úgy, hogy a méhnyálkahártya vastagítására mit ajánlanak. Nekem a Zituska nagyon gyanús, hogy tudja, mert anno a Closty-s topikba együtt írogattunk, és ott mintha nagyon vágta volna ezt
Mármint ha még érdekel
Egy szülést én bármikor végig tudok bőgni. Míg nem voltam babás, addig is
(merthogy az előző Szülőszoba sorozatot is végignéztem, önkínző módon) Szerintem ennél szebb dolog nincs a világon
Judyt
Már Ezvicc Juditnak is mehet a baba a táblázatban, nem? Hisz van róla UH
Csak, hogy örüljön
És hogy még jobban nézzen ki a sok baba az elején
Jura, Judyt, Mea, Annácska
Mikor teszteltek? Mikor kell drukkolni? Most akkor keddig meg se tudjuk az eredményt?
Jura, te a 32.nappal különösen jól állsz
Babus+ éjszakai pocakbulizós Kristóf, aki hajnalban talán még csomagolt is egyik pocakoldalról a másikra