Sziasztok!
Mné! De jó, h ismét vagy! Tudom, min mentél keresztül, nem könnyűek ezek a hullámvölgyek és bizony sokszor elgondolkozunk, h vajon mi az utunk...de hiszem, h ezeket a "beavatkozásokat" azért engedi a Jóisten, mert célja, h az ilyen, küzdős párokhoz is baba szülessen. Úgyhogy hajrá inszem!
Monic! Gratulálok az átforduláshoz! Hát hiába no, nincs 2 egyforma gyerkőc...és ez a szép az egészben! Remélem, már túlvagytok a beavatkozáson! Nekem inkább a körülmények hatnak ijesztően: h lekötözik a babákat ehhez. Mi a csudáért nem lehet az anyukájuk ölében ülve, fekve megpróbálni? Hú, a felújítás jól hangzik; biztosan szuperül fogtok dönteni mindenben. Majd tegyél képeket, jó?
Rodina! Örömmel olvasom, h Kittike méreteivel, adataival és Veled is minden okés! Cakkos szája van...édes lehet!
Kata! Az Olívia szép, elegáns és ritka név; biztosan csodaszép Kislány lapul a pocidban! Hajrá tervezgetés!
Babicsek! Tegnap engem is vágott a harci ideg...olyan türelmetlen voltam egész nap, vibráltam, aztán meg lett jó kis rókázós migrénem; az kitartott ma reggelig, amikor végre megjött a mensim (28 napra).
Linácska! Én erősen hinnék mindebben, amit a látó meg amit Lili is mond. Főleg amit Lili, azért egy ekkorka Gyerkőc nem talál ki ilyeneket, h teljes neveket mond, meg hónap+nap dátumokat.
Vius! Húúú, mindjárt szaladhattok Darinka után!
Bikfy! Hát tegnap nem jöttem, mert a migrén miatt konkrétan hol a kanapén vergődtem, hol a klotyó fölé görnyedtem. Szegény Gyerekeim délután nem győztek itt puszilgatni, ott simogatni, míg az Apjuk haza nem ért, elég ijesztő látvány lehettem, pedig próbáltam tartani magam. Gyanítom, h nálam se tesz jót ez a menzai kosztolás, pedig a tegnapiból nem is ettem. Ha más nem lesz, hát visszatérek a magamnak kotyvasztáshoz teljes hétre, de legkorábban október elejétől.
Nálunk is tudja mindkét család a pályát. Van, aki köszörüli a nyelvét, meg izélget azóta is, na az ilyet konkrétan lesz@rom. És fontosnak tartom, h minél többen tudjanak ilyen bajságokról, mint IR meg PCOS...h ne kelljen hozzám hasonlóan 3 vetélést végigcsinálniuk csak azért, mert a nőgyógyászok nem értenek az endokrin dolgokhoz. Lányom, Fiam és Férjem is azt eszi itthon, amit én is, ha én csinálom a kaját, akkor az megfelel az IR-diétának. Szokjanak hozzá, ártani nem árt; legfeljebb egészséges.
A 7végét az inhalátor és az orrszívó között ingázva töltöttük, ill. én még a hársfa tea főzéssel bíbelődtem. Plusz némi homeopátia, s mára nagyjából helyrejöttek a Gyerekek a takonykórból. Lányom holnap lesz 2 éves, viszünk a csanába bio-finomságokat ünneplésként. Itthon majd szombaton tortázunk (megint diab. torta lesz, hehehe); nem főzök nagy ebédet, csak délután jön a vendégsereglet tortára-kávéra.
És holnaputántól valóban felveszem a munkát. Ja, és ma végre megkaptam a gyedemet visszamenőleg (röpke 3 hónap után)...mégse halunk éhen.