Sziasztok
!
Kicsit bentmaradtam, most tudok nyugodtan itt lenni. Lopva minden nap elolvaslak benneteket, de már egyre rosszabbak az idegeim, mert fél fülem mindig a közeledő léptekre figyel. Kicsit feltűnő az oldal, itt mosolyog ez az anyuka a bébijével a képernyő bal oldalán, és a főnököm hajlamos észrevenni, ha külkereskedelem helyett babákkal foglalkozom. Hm.., micsoda szemfülesség
!
Gigi és Oli baba
, olyan gyönyörűek vagytok!! Mindig visszalapozok oda megcsodálni benneteket.
Ma éjjelre (és mindegyikre) jó pihenést kívánok Nektek
!
Enigma
,
hja, igen, sok a meló, még mindig vannak olyan tornyok, amikhez hozzá sem nyúltam, pedig már több mint 1 hete visszajöttem.
Nagyon örülök, hogy ilyen jól bírod a megpróbáltatásokat! Ha nem tudnám, min mentél keresztül az inszemen, vigyorognék, hogy megdolgoztattad a dokit, és még majdnem meg is rugdostad szegénykénket
! Még szükségünk van rá, ne bántsad ám!!!!
Szorítok neked nagyon, hogy sikerüljön, szerintem komoly esélyeid vannak! Végülis van másfél petevezetéked! Ez hatalmas kincs!!!!
Bátor vagy, máris dolgozol? Vagy a főnököd szigorkodik?
Köszi, hogy gondoltál rám, mikor Szentendrén jártál. Vicces, hogy akár el is mehetnénk egymás mellett..
Anna
,
veled is összefuthatnánk véletlenül néha, mert a cég üzeme Tatabányán van.
Azért próbálkozzunk a spontánnal is, ugye te sem adod fel
? Van ovulációs teszted? (Páfrányminta..)
Írod, hogy rózsaszínes folyásod van, s hogy ilyet még sosem tapasztaltál. Nehéz lenne okosat mondani, mitől lehet. Ez az egész mesterséges hercehurca kicsit hülyét csinál a szervezetünkből. Azért szólj Dévainak, jobb ha tud róla. Én is felhívtam őt, miután egy székrekedéses toalettezés után múlt pénteken egy 5 x 2 cm-es "cucc" pottyant ki a hüvelyemböl. Nem vér volt, hanem "valami". Még 2 db vöröses pötty is volt rajta, amikre persze máig azt hiszem, hogy azok voltak az ikreim, csak éppen valamiért nem látszottak az ultrahangon. Kezem-lábam remegett. Le is fagyasztottam (bocs, el ne ájuljatok!!
), mert meg akarom vizsgáltatni szövettanon. Dévai azt mondta, csak nyálkahártyadarabka lehetett, de nekem sem volt még ilyenem soha, ezért az ember nyilván jobban figyel magára.
Jó szünetet, vidám családi napokat kívánok! Töltődj fel sok vidámsággal
, mindjárt letelik az a 3 hét, aztán már vár is a dokink, ha csak Enigma addigra ki nem nyírja
!!
Dia
,
ugye jól vagy? Készen áll már a babaszoba
? Ilyenkor az ember már elolvasott minden babaváró könyvet
? Te is spontán szülést tervezel, mint Gigi? Olyan aranyos vagy, minket mindig vígasztalsz és biztatsz, magadról meg olyan szükszavú vagy. Mivel telnek a napjaid? Írj
!
Png
,
a Dévai egy szuper okos és szimpatikus, általában jókedélyű ember. Jólelkű és megbízható! De az érzelmi kifejezőkészsége nem fejlődött túl
, ezért meg kell tanulnod őt a sorok közül is kiolvasni
. Ha ez megy, imádni fogod!!
A Vass doki is nagyon szimpatikus, és biztos szakmailag is kiváló, különben a Dévai nem vette volna fel. Hozzá is lehet jelentkezni, s nála rövid időn belül sorra lehet kerülni. Jó választást!
Dévai gyors döntéseket hoz, így neked is nagyon gyorsnak kell lenned, mert pillanatok alatt kell dönteni olyan nagy kérdésekről, amikre nem is számítottál, amikor csak úgy elindultál hozzá egy kicsit beszélgetni, puhatolózni a jövő felől. Kenetvétel, aztán vizsgálatokra küld, s ha megvannak az eredmények, megmondja, mit javasol. Az ember szembetalálhatja magát olyan eredményekkel is, amire nem is számított, hisz csak egy kicsit kíváncsi volt, egy kicsit elébe akart menni a dolgoknak.. Persze nagy eséllyel minden rendben van, hiszen 1 év statisztikailag nem nagy idő
! Sok sikert, írd meg, hogy alakulnak a dolgaid!
Hajni
,
hol tartasz a nagy folyamatban?
Jajaj, lányok, lesz vagy 8 óra, mire hazabaktatok
!
Bocs a szófosásért, ami általában jellemző rám itt a Babaneten (életben nem), de nem túl gyakran jutok közétek, s annyi minden történik közben mindannyiunkkal
. (Nem enged a rendszer hoszzú ö-t és ü-t írni, helyette mindenféle krixkraxokat ír, rövid mgh-kal pótoltam, bocsi..)
Sok puszi! Írjatok!
Szani