Sziasztok!
Volt pár percem,így benéztem hozzátok is!
Hú,hogy nő mindenki gyermeke,babája!
Keny!
Sajnálom a depit...az ikrek után pár hónappal nálam is kezdett eluralkodni,de nem engedtem...Azt vettem észre,hogy még délután is pizsiben vagyok,demmi nem érdekel,nem törődtem magammal...stb...aztán megráztam magam és nem lett belőle depi.Remélem most már minden okés!!!
Niko!
Utólag kívánok boldog névnapot Neked!Grétinek meg boldog szülinapot,igaz már kicsúsztunk a 8 napból.Bocsi!
Raniko!
Remélem Férjed jobban van és a kis Milán sem kapta el!
Járvány?
Jujj,ezt nem hallottam.
Tej:Én kb. 15 hós korukban tértem át a tápszerről a tejre.Forraltam még vagy 3 hónapig nekik.Aztán olyan 20 hós korukban elhagytam a reggeli tejet,mert azt vettem észre,hogy nem reggeliznek.Így már csak este kapnak elalváshoz...még most is.
Paplan
Én hálózsákba dugom mind3-mat.Praktikus,mert nem kell éjjel takargatni,ha meg reggel felkelnek a nagyok,akkor leveszik és szaladnak be hozzánk a hálóba.
Fogak
A nagyoknak 16 db. van...meg jönnek még a hátsók is,de már rég nem tudom nekik számolni...harapnak,ha a szájukba nyúlok.
Múltkor mókázás közben lestem be nekik,akkor látta,hogy áttört mindkettőnek...talán még 2.
A picurinak is jönnek a fogai...de még nem tört át...imádom,hogy még fogatlan.
Mi jól vagyunk...A nagyok egyre többet dumálnak,édesek...istenien megdumálnak mindent a saját ikernyelvükön,csak lesek.
Pannikám kis anyáskodó Rasival szemben,imádja a Babit.(így hívja,ez rajta is amradt...szerintem felnőtt korában is Babi-zni fogjuk
)
Az ikrek heti 2x Csaná-ban vannak,imádnak oda járni és látom,hogy nagyon sokat fejlődnek.Már olyan nagyok!
A kis tündérkém...Babika meg egy álom kisbaba.
Csak a mosolyból és kacagásból áll...Ő tényleg az a nagybetűs BABAAA!
Szóval jól vagyunk,szinte egész napos a pörgés a 3 gyerek mellett,de ahogy az ikrek nőnek,okosodnak,önállósodnak,úgy egyre könnyebb.Legalábbis most ezt mondom,mert most sokkal egyszerűbb,mint pl. fél évvel ezelőtt,amikor Rasi-Sári megszületett.
Mindenkinek további szép szapot kívánok...az enyém szép,mosolygós...mint itt nálunk az időjárás.
Ági