Sziasztok!
A 4d-s uh-t a klinikákon fellelhető Marcsi nevű magas, vörös hölgyemény csinálja, vezetéknevét nem tudom, de biztos láttátok már!
Én nem fogadtam szülésznőt, már nem is fért volna bele a keretbe, meg úgy gondoltam, hogy mindegyik szülésznő normális, kedves a kórházban, csak nem fogok ki rosszat. Végülis Zsoldosné Etelka volt bent velem( kedves idős tünemény "néni" ), abszolút nem éreztem, hátrányát hogy nem volt fogadottam, nagyon rendes volt velem, és minden nap feljött a szobába meglátogatni szülés után. Ja és a Gönczi Kata is bent volt szülésnél asszem, nem tudom miért, lehet a doki küldte, de nagyon aranyos volt! Jó mondjuk én csak kb fél órát töltöttem a szülőszobán, de mindenki aranyos volt!
Egy ismerősöm most ment a doktorúrhoz, még egy hónapja van hátra, eddig máshova járt, én ajánlottam neki, ő megkérdezte és azt mondta h kb 80 körül szokott kapni, volt h többet is kapott, de a feléért sem fogja átharapni senkinek sem a torkát! Egyébként meg én szülés után csak 25-öt adtam neki, ma voltam nála a kontrollon, most kapott egy 10-est még, meg hozattam neki Erdélyből pálinkát,(az sem volt olcsó) hát nagyon örült neki:)
De ez a pénz téma annyira személy függő, nyilván mindenki annyit ad, amennyit tud, én is adtam volna többet ha lett volna. Amúgy meg szerintem pontosan tudja, h kitől mennyire számíthat kb, és ha kevesebb a pénzed, akkor sem bánik veled másképp, mint azzal akinek több. Remélem értitek mit akartam írni!?
Szóval ma is jól elbeszélgettünk, meg viccelődtünk! Nekem biztos nagyon fog hiányozni, lehet kéne gyártani még egy bébit:)Mondjuk ez volt az első kérdése, h mikor lesz a kövi??
Na azt hiszem mára elég ennyi
Szalamandra már nincs sok hátra, kitartás!
Puszi