Hello Lányok!
Nektek is elmesélem, micsoda pazar éjszakánk volt ma/tegnap:
Már egész nap furán érztem magam, de semmi komoly, aztán csináltam fincsi avokádókrémet, sok-sok fokhagymával, fűszerrel (nem lett erős amúgy) és jól belaktam, ill. egy kis lecsó, meg előző este tejfölös gomba... szóval nem diétázom
Estefelé egyre nehezebben vettem levegőt, fájt a - nem is tudtam behatárolni pontosan - gyomrom, tüdőm, bordáim... és egyre rosszabbul lettem, végül fárjem bevitt a kórházba a sürgősségire, mert már fetrengtem. Szegény épp egy 3 napos fesztivál kellős közepén (tegnap volt a 2. nap), persze 3 napos bérlettel, engem cincált a kórházba
úgy sajnáltam!
Aztán bent először át akartak terelni a szülészetre, de végül látták, h. nem arról van szó, így vettek vért, kaptam fájdalomcsillapítót, nyugtatót, B6-ot, és amíg vártuk a laboreredményt addig két infúziót, mert hogy végül sikerült szétokádni mindent
ill. jött mindenhonann... és kiszáradás miatt kaptam a sókat, nehogy gond legyen. A gyomrom meg továbbra is nagyon fájt, de valszín "csak" egy jó kis gyomorrontást csináltam magamnak és végül hazaengedtek! Most hulla vagyok, de sokkal jobban és remélem, legközelebb csak szülni megyek ne min. 8 hét múlva!!! (kivéve labor és nst)! Lehet kórházfüggőségem van
múlt héten a keményedés, most ez...
Hát ilyen izgi éjszakánk volt
Macsek, kitartás, örülök, h. ilyen pozitívan állsz mindenhez!
Köszi a kuki-nuni felismerés magyarázatot!!! Én agyaltam rajta, de akkor nem teszem többé, mert kicsi Zorka még megsértődik!
Látom, azért jól ki vagy művelve... még olyan dolgokat is megtudsz a kórházban, amit pedig nem akartál volna
Kaki... hát a tegnapi kórházi jelenésem után, amikor az sem érdekelt, hova hányok... hiába próbáltam a vesetálba... szóval valóban hozzá vannak szokva szegények mindenhez, na de azért egy kis beöntés talán nem árt!
Szissz, jó, h. jöttél és h. minden rendben van!
Én majd csak pénteken megyek dokkerhez, de remélem ez a sok megrázkódtatás csak engem viselt meg, kicsilányt nem és fejlődik ügyesen!
Rodi, csini pocid van!!! Szerintem nekem nagyobb - (bocsi) ez megnyugtat!
Én is kísérletezem, h. melyik magnéziumos tabi jó, amitől nem keményedek, de nem nincs is hasmars!
Nem lesz semmi bibi a tenyésztéssel!!!! Drukkkkk!
Mindenkinek szép 7végét, már amennyire ez a szutyok idő engedi!
És bocsesz, ha nem reagáltam mindenre, de hulla vagyok!