sziasztok CSajszikák!
jajjaj, nem j hallani ezeket a dolgokat.
Szonce: az hogy lehet, hogy Ádám, ott volt mellettetek, már levettétek a rácsot az ágyról? mi nem merjük, mert a ludmilla folyton tekereg az ágyban, és én is tartanék ezektől az éjjeli bagoly mászkálásokból. nekem is volt hasonló. arra keltem, hogy dumál. bementem hozzá, erre néz rám azokkal a nagy gomb szemeivel, és mondja, hogy PÁP! az a tápszer. na, adtam neki, erre mikor megitta, akkor kommentálta, hogy mi van a függönyén, és úgymond felébredt, mert még jobban dumált. elringattam, betettem az ágyába, aztán reggel kelt. férjemnek elmondtam, hogy a naccsága hajnalban kukorékolt!
mi jól vagyunk, 16,5 foggal szintén krokodilok vagyunk!
jó lenne már találkoznunk, majd ha legközelebb azon az oldalon leszek békásnak, akkor rádcsörgök, mert meg akarlak nézni, hogy milyen kivirult vagy a kis Zalánkával!
Babusok: hát marha rossz hogy nem vagytok itt, megszokásból ha megyek a játszótéren, akkor mindig felnézek az ablakotokba. de hát nincs senki! nuku!!
Lady, nancy: sajnálom ami kialakult, de lehet hogy furán hangzik, talán még jobb is hogy különmentek kicsit. és most a kicsin van a hangsúly. ha rossz az összhang, akkor nem kell erőltetni, lady, te neked pl. ott vannak kalászon a szülők, a párod meglátogat titeket, neked lesz segítség, bébiszitterkedés, több időd lesz magadra, és talán még ez a kis különélés is kicsit besegíthet, mert ha még nincs mindn veszve, akkor rájöttök, hogy na, mégis egymásnak kelletek. hallottam már ilyet, hogy különélés után, volt megint összejövés.
JA, MOSTANÁBAN NEM TUDOK BESZÉLNI, EZ LÁTSZIK ATZ ÍRÁSAIMON IS!
Charlott: 100%-ban ugyanazt írnám mint szonce, én is erre a ringatóra jártam ide a közösségi házba, de akkor már simán tudott ülni nelli, ha jól emlékszem, ott olyanok is votlak akik már járnak, mi voltunk a legkissebbek