Nita
Egy kis fantázia, és magad is tudsz készíteni forma torát, negyedannyiért, nézz körül a neten számos lehetőség van.
Zsuzsi
Biztos nehéz lehet az elszakadás. Kitartás! Panka jó kezekben lesz, és az ovi biztos leköti majd a figyelmét.
Csillagvirág
Regi nekem is sokat csuklott, 5-6-szor is.
Helyzetjelentés:
Szerdán védőnőnél voltam most járok +1 kg-nál. Az orvosom szerint meg végre behoztam a kezdősúlyom. A vérnyomim alacsony volt 80/50, de nagyon nyomi is voltam, el bírtam volna aludni a váróteremben.
Csütörtökön meg orvosnál voltam. Méhszáj 3000, de az orvos szerint ha pontosak akarnánk lenni 3100, de ezt azért nem írja a kiskönyvbe, mert szerinte a másodszor/többedször szülő/terhes nőknél már a külső méhszáj nem zárt teljesen. Viszont szerinte teljesen jó a méhszáj állapota, második babánál.
Jövő héten pénteken megyek uh-ra, azt mondta most már jobb szeretik a 20. héten csinálni a második genetikai uh-ot.
Szívhangot is nézett, nagyon szép erős, és szabályos volt. Nagyon aktív volt babóca, rúgott is egy nagyott a kezéhez, amikor a hasamat tapintotta ki.
Elmondtam, hogy javarészt milyen keményedéseim vannak, és szerinte ezek ártalmatlanok, ezek a braxton hicks (na nem biztos hogy így írják, de tudjátok mire gondolok) féle kontrakciók, és még hasznosak is a szervezetnek, a méh vérellátásának. Egy csomó minden kérdeztem, és szokásához híven részletesen válaszolt. Szerintem kb 40 percet bent is voltam.
De mondta hogy nyugodtan kérdezzek.