Szia
Tigris!
Azért zajlik az élet szép csendben nálatok is!
Hahaha, a pisilés egyre rosszabb lesz (csak, h megnyugtassalak...
) Van olyan, h 5 percenként megyek!
Ez van... Ez a "hüvelyben érzel" minden mozgást nekem is szokott lenni. Az kifejezetten "kellemes", amikor Dani méhszájon rúg/vagy bokszol/kapar, én már nem is tudom mit csinál!
Te már mosol?
Én még gondolkodtam rajta, h nem korai-e, de ezek után, szerintem én is nekikezdek és kimosok mindent, aztán a dobozok helyett mehetnek be a cuccok a szekrénybe!
Az ágyneműnk nekünk is megjött múlt héten (szintén ekrü színű, de mintás), iszonyat büdi, szóval majd azt is mosni kell. De még nem teszem fel úgysem, hiszen egyelőre még mindig Marci hasznosítja Dani ágyát, ha itt van és nem akarom, h összekenje már...
Szorítok, h kicseréljék a Tiéteket. Ha mindent úgy csináltál, ahogy elő van írva, akkor zok szó nélkül kell cserélnie az eladónak!
Hétvégén megvettük a kiskádat és hozzá az állványt.
Már alig maradt pár apróság hátra, akár csak nálatok. Mi úgy döntöttünk, h nem veszünk hőmérős cumit. Ha kell digitálissal tudunk lázat mérni popsiban. Egyedül vízhőmérőt vettünk (digitális kacsás
), amit már most én is hasznosítok! Sajna imádok forró vízben fürdeni (pecsenye piros szoktam lenni régebben), de ugye most nem lehet, ezért mérem a víz hőmérsékletét vele.
A fáradtságot abszolút megértem és átérzem!!!!
Szerintem nem lehet oka az arának, h megsértődjön, ha te nem leszel ott az esküvőn és a lagzin! Mindig is utáltam az olyan kötelező köröket, amikor meg KELL jelenni valahol, még akkor is, ha éppen a halálodon vagy! Szóval, ne is gondolj rá! Majd ő is meg fogja érteni, h milyen nehéz 7 hónapos terhesen élni a mindennapokat is...
Férjednek jobbulást!!!!
Meddig dolgozol még?!
(bavallom, én meghalnék, h még mindig be kellene járnom... nem hittem volna, h ez lesz, de áldom az eszem, h egy hónapja bemondtam az unalmast
)
Holnapi uh: mivel a kórházban csinálják, max. sima 2D-s kép lehet csak, ha kapunk egyáltalán... Halljátok az a két fapi..na, akik az uh-t csinálják ott...no comment...
Egyébként nézik a mérteit Daninak (mint máskor is), fokozottan nézik a magzatvíz mennyiségét + a méhlepény állapotát + fekvését + a gyerek fekvését + a tápanyag ellátását. Ennyit tudok, de majd referálok, ha megjöttünk a doki bácsitól délután/kora este...