Vanda, Niko, Skrisz, Lois, Rani és akit esetleg elfelejtettem köszi szépen a Littinek küldött üzeneteket. Átadtam neki.
Nikó!
Oltás miatt Litti is sokáig sírt, ha csak bementünk a rendelőbe, pedig védőnő szerint nem emlékezhet. Szerintem viszont igen. De mára már megnyugodott, tudja, hogy nem szurit kap, ahányszor csak megyünk, de a hideg sztetoszkóptól mindig elpityeredik, ahogy hozzáér.
Másik dolog, nekünk is volt jó egy-másfél hónap amikor velünk aludt Litti, mert már tiszta alvajáró lettem, annyiszor kellett átmenni hozzá, így inkább velünk aludt. De vissza lehet csinálni!!! Szép fokozatosan, én mindig visszavittem a szobájába amikor már mélyebben aludt. Most jó ideje már a kiságyában alszik ill. van egy kanapé a szobájában ami ki van húzva és ha kell inkább én megyek át hozzá aludni és nem ő hozzánk. Így azért mégis a saját szobájában van és nem szokik át hozzánk.
Egyénként javult az alvásrendje, bár az eddigit nem lehetett annak nevezni, mostanra már ált. 3nál többször nem kel fel, és nekem már ez is öröm.
Vanda!
Nagyon jó lehet látni egyszerre, hogy hogyan lesz a bab kislány ill. kisfiú. Litti is igazi nőci, nézegeti magát tükörbe, táncolgat, meg válogatja a ruhákat.... Szal e hormonok már dolgoznak rendesen.
Lois!
Nyaralás biztos nagyon klassz volt, mi nem mertünk "messzire" menni, de majd jövőre. Ki kéne használni az ingyen repjegyet Littikének. Hosszabb kocsiúttól félek. Csak repülőre meg nehéz cuccolni.
Nekem is a kutyusos kép nagyon tetszett. Annyira édi, egy festőnek jó téma lenne.
Szöcsi!
Húúú, ez tényleg nagy szemétség. Egy ismerősöm mesélte, hogy a DM-be babakocsival ment és mivel így úgye bevásárlókocsit is tolni nehéz lenne saját fonott kosarát vitte és rászóltak, hogy nem használhatja. Ő is nagyon felháborodott és írt egy panaszlevelet amiben leírta, hogy odajár tíz éve de ennek befellegzett és hogy mennyire nem családbarát dolog ez mire küldtek neki egy elnézést kérő levél kíséretében egy ajándékcsomagot. Talán neked is panaszt kellene tenni hovatalosan, ha van hozzá energiád. Ez lenne a minimum, hogy elnézést kérjenek.
Baba!
Fanni tényleg nagyon szépen gyarapszik és gyönyörű kisbaba. Jó étvágya van az biztos.
Rani!
Milán rucija nagyon szuper.
Én is hajéamos vagyok mindenféléket megvenni, ezért nem nagyon nézelődök, ált cdak célirányosan vásárolok, így nem látok meg ilyesmit pl. mint a kutacsvédő sapi.
Mondjuk ezt már nem vettem vlna asszem.
De ahogyan te érzed. ha így nagyobb biztonságban érzed magatokat, akkor ne hallgass csak magadra!
Ja igen, " sátorozás" nagyon cuki, Melitta is csinálta.
Keny!
Nagyon sajnálom a mellgyuszit. Mihamarabbi jobbulást!