sziasztok!
bocsi a félrevezetésért, nincsen semmi titok! nem is emlékszem már, hogy mit írhattam, ami félreérthető volt!
végig olvaslak titeket, csak egyszerűen időm nincs visszaírni... persze nem azért, mert itthon tüsténkedek, csak egyszerűen nem bírom felvenni a fonalat, ezért nézzétek is el, hogy nem fogok tudni most (sem) névreszólóan mindenkinek írni!
először is,
Macsekéknak mennek továbbra is a pozitív energiák, illetve drukkok, nem lehet semmi baj Kittikével!!!!
Eszter, neked köszi a híreket, és halk gratula a babóhoz! tudosíts majd magatokról is mindig!
fotók még mindig nagyon jók! pocifotót én is csinálok, aztán feldobom, de nekem inkább csak gyomor tájon jön ki, ott kemény, és feszül is, szerintem a kicsi lányka minden szervemet feltolja, hogy ő jól elférjen köldök magasságban!
a védőnéni 8,5 kilós hízást mért, sajnos nem kevés, pedig azt hittem, hogy Beni mellett, hogy nincs megállás, jótékonyan fog hatni a hízásomra, de nem úgy tűnik... Benivel a vége 16 kiló lett, persze ott mérhetetlen mennyiségű víz is volt! szóval szülés után már ott voltam, mint a terhesség előtt (kilóban).
lányok, a
szülés után simán felveszitek még a terhes gatyót, a has először, persze hízástól függően, egy ideig még lógni fog, nem megy vissza az hipp-hopp, csak a szerencsésebbeknek!
ott fog lötyögni a bőr egy ideig! guszti lesz, de minden megoldódik idővel!
a
szüléstől félőknek elmondom, ha előtte féltek is, mikor oda kerültök, tutira nem az lesz a fontos, hogy féljetek, így a természet ezt is megoldja okosban!
stiák. nekem van dögivel! ez alkati kérdés! akinek olyan a kötőszövete, mint az enyém, kenheti magát akármilyen csodakrémmel is, repedni fog a bőre, akinem meg nem, annak pedig kb. kenni is csak azért kell, mert a feszülő bőr viszket, és ezt enyhítendő!
Gyancsi, nem semmi a párod munkahelye, nem valami kedvesek...
remélem azért elengedik! vagy, ha betegállományba megy, akkor mi van? bár ez így, hogy már tudják, hogy mi a szitu, kicsit hülyén jönne ki...
kézi mellszívót, ha valaki venni, nekem lenne egy eladóm! Avent-es!
Vikoo, klassz a gatya, sajnos ovis koromban is kicsi lett volna rád, de édes vagy, hogy bedobtad!
Boldi lak még mindig csudaszép!
Dorka, vacsi szerintem is jó lenne a házassági évfordulóra! és gratula hozzá!!!
babarucik mosása, anno én is dreft-et használtam, és ecettel öblítettem, de most azzal mostam ki, ami nekünk is van! öblítőt is használok, de csak higítva, és nem nagy mennyiségben! vasalást is mellőzni fogom most!
Nava, reméljük, hogy nem fog tovább keményedni a hasad, és nem kell gyógyszerezni magadat!
haskeményedés nekem is van, vagy legalábbis ahhoz hasonló, de annyira nem számottevő, vagy én nem veszem észre...
ovis, bölcsis tesók, hát, első időkben biztosan vigyázni kell jobban, de, ha a szülők ennyire nincsenek tekintettel a másikra, akkor Te mit tehetsz!? én is szeretném Benit jövőre oviba íratni, de nem hinném, hogy sok esélyünk lesz rá, főleg, hogy itthon leszek a picivel... pedig tudom, hogy kell neki a társaság, és a 1/2 éves huga meg én már kevesek leszünk!?
de max. beíratom, és itt is támogat valamit az önkormányzat, hátha...
velünk összességében minden okés. a kislányka neve még mindig nincs meg!
apa nem hajlandó mással törődni, csak a Lillával... ezért picit szomorú is vagyok, mert anno a Benedeket is ő nézte ki, és most szerettem volna, ha én választhatok, persze csak is olyat, ami mind a kettőnknek tetszik! de ő nem tágít...
időjárástól készen vagyok! kint száradnak a ruhák napok óta, persze minden nyirkos, de, ha bent szárítok, akkor meg büdik maradnak! ki érti ezt!?
gondolkozom Beninek valamiféle vitamin adásán, hogy ne döntse le rögtön az első kis nyavalya a lábáról, nem lenne jó, ha végigbetegeskednénk az őszt, illetve telet! nekem sem, a picinek sem, de neki sem!
tippek esetleg vannak erre vonatkozólag? ki mit ad a nagyobb gyerkőcnek, ha ad egyáltalán valamit! (sajnos a gyümikből csak a banánt hajlandó megenni, amiben tudjuk, hogy mennyi a vitamin... :S)
gyorsban ezek jutottak az eszembe. az egész lakás egy merő káosz. minden nap ugyanazok a vackok kerülnek elő, a babaruhákról nem is beszélve! szortírozok ezerrel, mert okt. 9-én lesz helyi börze, és szeretnék kimenni árulni, merthogy Beniről sokminden klassz cucc megmaradt!
jók legyetek és mindenkinek kitartást!
uh képek nagyon régen voltak! senki nem kapott mostanában? :S
én jövő csütörtökön megyek, de a SZTKba, szóval ott nem adnak sosem!