Twist,
Holnap megyünk genetikai uh-ra, és csak utána szeretnék vonalzót tenni
OKés?
Andornak vakondos tortát csináltam, vagyis vakondtúrás tortát és a Drágám hozott a tetejére egy marcipán vakondot (amit úgy kellett csináltatni egy cukrászdában és sajna nem egészen olyan lett, mint amire számítottam, de azért Andor felismerte
)
Gondoltam, mivel nem egy édesség evő Andor, így akkor legalább látványban tetszen neki a torta - mert most megint rákattant a kisvakond mesékre.
Haverok? VAnnak, vannak, persze
Nagyon édesek együtt. Itt 2 kisfiú van,akik 4 hónappal fiatalabbak nála, szóval velük tökre jó haverok, van egy 3 éves kislány pajti, meg van az "új generáció", 4 kb 8 hós kiscsajszi, akik majd jövőre már szintén bandázhatnak velük
Van még pár kölök, de ők nem nagyon járnak ki. Meg vann ak iskolások is. MOndjuk ők is szeretik Andort. Meg kell,hogy mondjam, hogy elég nagy a kölköm népszerűsége, őt tényleg mindenki ismeri itt, mer baromira haverkodós, mindenkihez be akar menni. Győzök loholni utána ebben a mi kis utcánkban
De örülök neki, hogy ilyen kis közvetlen. Édes.
Kora,
Köszi a köszöntést!
Sajnálom a gépet. De most akkor van egy szupi végre, nem igaz?
Drukkolok a meló ügyben. Izgis.
Én egész erőre kaptam már. Kibírom alvás nélkül is napközben, bár akkor 4-5 körül elég kóma vagyok. De ha le tudok ülni, becsukni a szememet 10 percre akkor egész jó utána. Szóval tényleg jobb most már a 2. trimeszterben. Hihetetlen szalad az idő!!!
Úgy gondoltuk, hogy ezennel majd csak a szülőszobán szeretnénk megtudni a babuka nemét (Andornál is így terveztük), és hát ha így szalad az idő, akkor nem is lesz olyan vészes kibírni
Ildi, Anna, hogy vagytok?
Panna?Tehogy vagy? Tünetek?
Most megyek, mer van mit tenni.