Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!


Még itt vagyunk Szombathelyen,hát nálunk a lagzi nem volt valmi jó, fél 2 kor eljöttünk,nagyon rossz volt a zenekar. Nah mindegy,remélem a menyasszonynak nem szegte kedvét.

Jeanner mégegyszer sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mi meg voltunk ma a videóért,sirógörcsöt kaptam,majd holnap elmesélem részletesen,ha több idö van!!!!!!!!!!!

Amugy akinek kedve van megnézheti a videoklipünket!!!!!!!!!
Itt megtaláljátok!!!!Jó szórakozást hozzá csajok :D :D

http://pvideo.hu/videok.php#
Vendég
 


Jeanner!örülünk,hogy minden jól sikerült,az pedig külön öröm,hogy nem tartottad tolakodónak,hogy oda mentünk:-)
Lanyus,holnap megnézem a klipetek.Remélem semmi komoly baj nincs. Nekünk a fotós elcseszte annó a képeket,alig van olyan amelyik élvezhető,és mindegyiken barnának tűnök,pedig mindig szőke voltam:-(
ma olyan jót kirándultunk a barátainkkal,hogy húha. Azt hittem meghalok,de szerencsére kibírtan:-) szuper volt.Holnap pedig kezdődik a sulhi,kevésbé jó hír..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Jó reggelt....

Lanuys: Én is megnézzem a videot, és gyere meséld el mi a baj...

Jeanner: Gratula, sokst gondoltam Rád, hogy na vjon mikor mondod ki a boldogító igent :D Annyira sajnálom, hogy nem tudtam Bejnivel menni, még meg is beszélktük, de a párom fönöke közbe szólt, mindjárt mesélem...Kérünk ám nagyon, de nagyon részletes beszáolót!!Nagyon várjuk!!!!!Ja és???Megjött?????Vgay nem???Mi van?????

Bejni:Képeket kérjük, amit csináltál :D Várom angyon :D

Nálunk a hétvége jó szarul indult...Péntek este tudta meg a prom, hogy mehet hajnalba ki Ausztriába...Hát örült neki marhára, úgyhogy mi meg mentünk volna grillezni hozzánk..Na Du 5 kor ért haza, ezért semm tudtam oda menni Jennaer esküvőjére, bsszus, jött volna egy órával késöbb....na felmentünk grilleztünk iszogattunk jó volt, és reggel jöttünk haza...Tegnap meg punnyadtunk....Szerintem nekem Péntek-Szombat lehetet p.é, mivel akkor érezztem a wc papíron, hogy csúszik(bocsánat) Szombat reggel, meg mintha melegebb lenne a testem...De persze, ott volt mindenki a telken :roll: Most nem állhatok neki a páromnak :? Hát aztán Vasárnap bepotóltuk, de szerintem már késő az....Ovulávió elött 3 nappal jó együtt lenni meg aznap, igaz????Vagy Ti, hogy tudjátok ezt????

Szép Napot!!!!4
csip-csip18
 
 

 
 

Hello lányok!
Lanyus: Nagyon szépek voltatok/vagytok. Hihetetlen szép volt a rucid, meg a hajad. :)
Bejni: Hát nekünk jók lettek a képek, csak még mindig nem adta át a fotós dvd-n az összeset. Csak a Picassan tudom nézegetni.... Úgy hogy elég lazán veszik a munkájukat.
Csip: Sajnálom, hogy párodnak mennie kell. Meg kell, hogy mondjam, hogy mi is többször voltunk úgy együtt, hogy a nyákomat figyeltem aztán semmi. Szerintem nekem az vagy 2-3 nappal előbb érkezett mint a pé... Úgy hogy nekem az nem jött be, hogy akkor voltunk együtt.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Szijasztok!

Egyelőre csak képeket hoztam, beszámolót majd kissé kipihentebben, de nem jött meg, még van egy hete végül úgy döntött :)

http://picasaweb.google.com/peter.skucz ... directlink

:)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


megnézztem megnézztem megnézztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Sziasztok csajok!

Lanyus: megnéztem a kis filmet, nekem nagyon tetszett, majdnem megkönnyeztem, jól megcsinálták szerintem. :D :D :D :D A ruháid gyönyörűek voltak, gratulálok :!:

Jeanner: Most már tényleg lehet neked is gratulálni :!: :!: :!: :!:
Szépek voltatok nagyon, várom a beszámolódat :!:

Csip: én úgy tudom hogy ha lányt szeretnél, akkor már napokkal az ovu előtt, de előző nap, vagy aznap, talán másnap is ok.

Amúgy én jövőhéten elkezdek szedni folsavat, 1 hónappal a tervezett babaprojekt előtt érdemes elkezdeni szedni a rendellenességek csökkentése érdekében.

A folsav vízben oldódó vitamin. Nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós édesanyáknál, mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében megy végbe hibátlanul. Ezért várandós édesanyáknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. A sejtek osztódása szempontjából nélkülözhetetlen vitamin.

Szerepe van még a fehérvérsejtek, vörösvértestek, vérlemezkék képzésében, az aminosavak, és nukleinsavak anyagcseréjében, de hozzájárul a gyomor-bélrendszer, és a szájnyálkahártya épségéhez is. A raktározott folsav teljes mennyiségének kb. fele található a májban. Az egészséges ember mintegy 5–15 mg folsavat raktároz szervezetében.
Vendég
 


Jeanner
Szépek voltatok! Mégegyszer gratula! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


[quote="jeanner"]S írta:jeannerzijasztok!

Egyelőre csak képeket hoztam, beszámolót majd kissé kipihentebben, de nem jött meg, még van egy hete végül úgy döntött :)

http://picasaweb.google.com/peter.skucz ... directlink

:)


NAAAAAAAGYON SZÉPEK VOLTATOK!
MÉGEGYSZER GRATULÁLOK!!! :D :D :D
belani
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek! És akkor egy gyors élménybeszámoló. NAgyon nyögve nyelősen indult a dolog, koszos lett a ruhám, szenvedtünk a fülbevalóval, összefutottam a vőlegénnyel, eleredt az eső, szóval minden összejött, ami összejöhetett, de amikor odaértünk a templomhoz, már semmi nem számított :) A szertartás gyönyörű volt, mindenki azt mondta, ilyen szép esküvőn még nem voltak :)

Utána gyalog átmentünk ESŐBEN!!!! (a násznép indult el, mi vacilláltunk, hogy mi legyen, de mindenki esernyőre kapott és boldogan vonult) az étterembe, mi fotózkodni... ott teljesen leamortizálódott a ruhám, aztán még a kislányok is segítettek rajta némi csokival, szóval :D vacsora, nyitótánc, amit persze jól elrontottunk, de senki nem vette észre, mindenki azt mondta, hogy álomszépek voltunk, és utána buli hajnalig, de ahogy mondom... "Nem volt megállás és nem is volt pihenő...." :D 3kor mindenki kidőlt, volt még egy quiz játék, aztán kiültünk beszélgetni meg hülyéskedni :) volt menyasszonytánc rablással, menyecske tánc (csak ketten táncoltuk) vonatozás, zorba tánc, hatalmas buli volt!!!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Nagyon helyesek voltatok!!!!! :) És örülök, hogy ilyen jól sikerült az egész. A ruci egyébként a tiéd? Mert én úgy vigyáztam rá, mert ugye béreltük. Ha az enyém lett volna több mindent megcsináltam volna benne. :D
Citrin: Az jó, ha elkezded a folsavat. Én a Gravidát szedtem már február óta. Most is szedem meg mellette a folsavat még 3x2 magne B6-ot is. Le akartam csökkenteni de a doki valamiért nem engedi..
Voltam ma uh-n minden rendben van. :D Megvannak a kezei, lábai, a tarkóredő is jó lett és meg van az orrcsontja. :) Sajnos képet nem kaptam, de két hét múlva a magánrendelőbe úgy is kapok. Már 6,1 cm. :D Nemét nem látta a doki.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, ez szupi :)

Igen, ruha az enyém volt, majd ki kell mosni :) és ennyi :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!!!
Köszönöm mindekinek,remélem tetszett avidoeklipünk :D
Gabi én is béreltem a ruhám de én mident csináltam benne,kusztam másztam a földön,el is repedt,de nem törödtem vele,hisz a kölcsönzési árban ez benne van...engem nem gátolt az hogy kölcsön. Nah röviden a vidosrol: nagyon ügyes jó fej...csak uzgy láttuk hogy túlvállata magát...
Sajnos 5 hét után sem tudta megcsinálni amit mi szerettünk volna,ráadásul a boríton és a dvd még a nevem is elirta :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Valamint megbeszéltünk egy kis videot amit dettó nem ugy csinált meg,és kb 6 szor beszéltünk vele telefonon hogy s mint szeretnénk,de még igy sem ment!!!!!!!!!!!!Tiszta ideg vagyok ert innen Pestről nehéz neki elmondai,de mikor ott voltunk sem értette meg ezek szerint mint is szerettünk volna,nah mindeghy elvileg azt igérte hogy pénteken itt amivel csúszik...kiváncsi leszek...

És ezért mondtam,én néha ugy érzem bármit szeretnék elsöre semmi nem sikerül...

Aki szeretné a videot s lemaradt róla:http://pvideo.hu/videok.php# Elsö pár vagyunk mi:)
Vendég
 


sziasztok!

Jenner, gratulálok még1x, nagyon szépek voltatok!!!!
sok boldogságot!

Gabi, gratula a babóhoz nagyon szépen fejlődik. Hát kb. a 16-19. héten már tutira tudják mondani. Én a 19. héten voltam Nórival 4D-n és ott mondták meg. :)

Lanyus, sajnálom a videót, de azért ne keseredj el. A lényeg hogy élőben jó volt.

Kellemes hetet mindenkinek!
Ja és már nagyon unom az esőt!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Halihó! Jó reggelt!

lanyus
sajnálom hogy így alakult a videossal!
nekem nagyon tetszik az, amit belinkeltél :D

gabi85
dejó hogy minden rendben a bébivel! szép nagy már! de lesz még ennél nagyobb is :lol:

jeanner
nagyon széééépek voltatok!
és köszi a beszámolót :)

Én meg tegnap voltam dokinál.
Volt tüszőrepedés, ezt uh-n is látta a doki, no meg a hőmérsékletből és pecsételésből is lehetett rá következtetni, csak épp nem fogant meg. Nagyon szép és jó minden ott belül.
Mastodynont továbbra is szednem kell. A napokban kell megjönnie a mensinek (ha nem vagyok terhes, de uh-n sajna semmi jelét nem látta), és a 2. napján kell elkezdenem a clostilbegytet, 5 napig szedni.
Majd a mensi 10-13. napjától hüvelyi uh kontroll követés, 2 naponta, hogy ne cisztásodjon, és hogy "irányított együttlét" legyen.

Hát kiváncsi vagyok.

Doki mondta, hogy nyugodtan mehet a hőmérőzés, az ovu teszt készítés, a vitaminok (elevit+gravida). Folsavra azt mondta, csak akkor ha babonás vagyok.. na ezt nem értettem, na mindegy is. Eddig sem szedtem rendszeresen a folsavat, csak amikor épp eszembe jutott.

Amúgy meg 2 napja megvettem a PG/53 ovulációs mikroszkópot a patikában. Érdekes és jó találmány!
Mondjuk én nyálból nem látom, hogy most van-e ovu vagy sincs, de a cervix váladéknál tökéletesen kimutatja :D

No, így hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Ma még leszek, bár kitudja, tudok-e netezni. De holnap utazunk el Egerbe, meg szombaton beiratkozás van a fősulin, úgyh leghamarabb talán vasárnap leszek.
belani
 
 


Még ezt akartam:

anno nekem a 18. hetin mondták meg, hogy fiú lesz a baba, és be is jött :D akkor mi az Istenhegyi géndiagnosztikán voltunk, és hát ott elég jók az uh gépek.
belani
 
 


Belani, az végül is tök jó, lassan csak révbe értek :)

Ninike, az esőt már én is unom...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


[quote="jeanner"]B írta:jeannerelani, az végül is tök jó, lassan csak révbe értek :)

remélem, így lesz! :)
belani
 
 


sziasztok!

jenner: gyönyörű voltál, de azért megdícsérném a vőlegényt/férjet is. ő is roppant elegáns volt.

ninike: hajrá, mindent bele, hamar össze fog most már jönni.

lanyus: szépek vagytok, és ha nem mondod, h a videós elrontotta, nekem fel sem tűnne.
hajrá baba. azt hiszem te kérdezted, h mennyi szünet a tabletta után.
nekem a dokim 8 év után mondta azt, h nem kell szünetelni, mert ha ki van ürülve, akkor meg tud foganni, ha nincs kiürülve, akkor nem fog megfoganni. ezek a mai fogik már kis hormontartalmúak, ezért is kell napi szinten szedni.
mi nem figyeltünk a babára miután abbahagytam a gyogyit és a negyedik hónapban jött össze, de az el is ment, majd rögtön a következőből itt fickándozik a pocimban egy "lény".
szóval szerintem hajráááá!

gabi: gratulálok és csak halkan mondanám, h a fiúkat már ilyenkor általában szokták látni. mondjuk gép függő is. nálam sem látta, tegnap voltam és már 90%ra mondta a kislányt, mert nem fekszik túl jól, de egyszer megtalálta a két párhuzamos vonalat, ami a szeméremcsontot mutatta.
szóval.... szerintem lányotok lesz.
rosszullétek? pocid? nekem már egészen nagy. már le sem tagadhatnám...

én tegnap voltam csak úgy mozizni egyet. már 9,5 cm. minden belső szerve működik. szíve, gyomra, veséje. hosszú combcsontja van, amit felpakolt a méhlepény kanyarulatára-ezért is volt nehéz megkuksizni. láttuk a szemgödreit.
nagyon édes volt, mert sokat mocorgott, de a vizsgálat végére a feje mellé tette a kezét és elaludt. édes volt.
uh szerint 5 nappal nagyobb, de nem módosítunk a dátumon.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nálunk nem esik az eső, szép idő van napok óta. tegnap este esett csak egy órát.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pocakfotó a 14.héten

Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, csini a pocakod :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok...

Jeanner: szuper :D akkor minden jó volt...Mi van a ciklusoddal, hol tartasz???

Belani: Hőzöl is???Akkor mondd már meg nekem, hogy ha felmentem a hőm tegnap 37.2 és már szombaton is azt érezztem reggel, hogy melegem van, akkor mikor lehetett az ovu???Illetve mikor kellett akcióznunk???Szval Tegnap 7-én már 37.2 volt a ciklusom, és lehet mát Szombaton is, de az nem bizti, mert nem tudtam megmérni, az meg 4-e volt...Köszi :D
Vagy aki setleg tudd ebben segíteni :D

Kati: Tök jó, kislány :D Nevek???

Én tegnap anyóssal jöttem mentem, mert kitaláltam, hogy össze tesszünk a kutyának egy kutya ágyat, mert a régi, már eléggé meg van viselődve :D és nem veszek, mert hátha így olcsóbb...Na a szivacsért ott hagytam 3000.- Aztán vettem 2 fajta anyagot, legyen váltás, az volt 7000.- hozzá egy puha de nagyon opuha anyagból egy pokrcot :D és vettem ragasztót, kettőt mert persze, amit elöször vettem, azzal nem sikerült össze ragasztani a szivacsot ( szét robbanatam) aztán este rohantam a párommal az obiba vettem(második) 2000 ragasztót, este 10 kor még azzal szarakodtunk, addigra már 4-en :D És sikerült össze ragasztani :D Annyira örültem :D Ma meg talán anyós megvarja a huzatot:D Hozok majd képet mien lett :D Persze maradt még szivacsból anyag, még kitalálok valamit ma mit csináljunk még belöle :D
Aztán tegnap kiváncsiságbl megmértem a hőm, ami 37.2 volt...Szval szerintem megvolt nekem a p.é....csak kérdés mikor...Este már fájdolgált is a hasam, és a folyásom is kezdd száraz lenni...Szval 2 héten belül, remélem nem jönn meg :D :D :D :D :D Olyan j lenne :D :D :D
csip-csip18
 
 


csip: a vonalzómon is rajta van, de el is árulom, h zsófink lesz.
tök jó, h van a kutyusnak ágya! én soha nem gondolnék ilyenre!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jaj nem figyeltem :D szép poicak :D
csip-csip18
 
 


Na, ezzel én is jártam így, home made megcsináltam és olcsóbb, egyszerűbb lett volna boltból, de mindegy, az élmény megfizethetetlen :D

Nekem jövő szerdán kell megjönnie,már nagyon várom :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
JAj bosi félre értettetek,nem ez a video baj amit belinkeltem,hanem még kértünk egy kisfilmet,amit nem sikerült neki megcsinálni,mde majd ha késza kkor azt is megmutatom.Ezzel nincs baj ,ahányszor nézem mindig elbögöm magam rajta,csodás lett.

KAti cuki a pocid,apa hazajön és elmondom a fogamzosdolgot,merrt ö attól fél ha megfoganna beteg lenne a baba,ezért akarja ö mindenképp a 3 hót betartani.
Vendég
 


Lanyus, volt, aki letette a gyógyszert és egyből összejött a baba neki, és semmi baja nem lett a picinek az ég világon!!!!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én is ismerek olyat :) Aki 1 hónapban már terhes lett!!!
csip-csip18
 
 


De az ő babájának se lett baja?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lanyus, boldog névnapot ha ma tartod:D

Csip: sajna nem nagyon tudtam fotózni, mert nem akartam kisütni a mögöttem ülőknek a retináját, utána meg már csak háttal álltak..de úgyis rakott fel jeanner már képeket:D

Gyerekek, ez az egyetem már teljesen lemerít...férjpofa a héten konferencián van Csehországban, szóval még egyedül is vagyok..bár eléggé feltalálom magam, mert tegnap csajbuli volt nálunk, mától meg kezdődik a kresz, csak pár percre ugrottam haza, utána meg 9kor végzek..elfoglalt ember lettem, eléggé el is fáradtam...
Meg most egy kicsit meg is ijedtem, nem tudom, hogy fel vagyok-e készülve mindenre...olyan gyorsan jött minden...nem tudom, hogy képes leszek-e mindent egyszerre csinálni...:( úgyhogy épp depi korszakomat élem...elég nyomasztó...:(

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Jeanner: annyi van, hogy a köny csatornájá kellett kitisztítani, meg amikor mentek kontrollra akor mondták, hogy a baba nem tartja jól magát, de elvitték gyorsan gyógytornáshoz, és már helyre llt a tartása a babának...Ennyike :D

Bejni: ohhhhh sajnálom....Én is voltam így, még az elején....Sokat járt ezen a gondolatom...Aztán magammal beszéltem, hogy mit akrok, hogy legyen a jövő...És rá jöttem, hogy munkám van, bejelentett is, legyen meg az 1 év...meglett...Suli jogsi úgy szintén...Úgy érezztem, most már semmi nincs amit el kellene végezznem, vagy sinálnom kellene :D Aazt is sikerült megcsinálnom, hogy ne legyen 2 helyen 2 munkám :D Most már egy hleyen van a kettő :D SZóval át kell gondlonod értékelned, hogy mi van még az életben amit még most tudsz megcsinálni vagy képes vagy arra, és aztán megosztani a férjeddel mindenképp...Mert nálam nagyon sokat számítot, amit ő kivülről gondolt rólam meg a gyerekkel kapcsolatban!!!!Meg az ő véleménye is sokat tudd meríteni az emberben...
Lehet csöpöges lett nagyon, bocsi..De nem tudtam másképp megfogalmazzni :D De remélem mások is így gondolják, vagy írjátok meg :D
csip-csip18
 
 


lanyus: az első hónapban a sok mesterséges megvonás miatt van, akinél hatalmas peteérés van és könnyebben jön a baba. nekem is az volt, csak éppen a férjem nem volt itthon.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Lanyus, boldog névnapot!

Bejni, hát neked is fárasztó éved lesz, asszem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner,ne is mond. Valószínüleg ezért ijedtem meg. És sajnos még nem múlt még el:-/
Csip: köszi majd igyekszem megfogadni a tanácsod,és mindent átgondolni. Nem lesz egyszerű..sajnos. Amúgy hogy álltok?

Épp állam és politológiai szociológiáról írok, rettenetes, haldoklom..:-D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, drukkolok, hogy túléld!!!! Bár én már a hangzásától rosszul vagyok... én is elosonok lassan mérésházit írni :( nem szeretem, de muszáj...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Nem tűntem el, csak a sok meló miatt nincs időm írogatni. De olvasok, próbálok képben lenni.

Amiért jöttem:
Jeanner!
Megnéztem a képeket! Gyönyörű voltál, az Urad meg nagyon elegáns.
Sok Boldogságot Nektek!

Kati!
Szép a pocid!

Kati&Gabi!
Szépen növögetnek a babák.

Puszilok Mindenkit!
franci
 
 


Szia Franci!

Pedig hiányoltalak már... :(

Köszönöm a dicséretet és gyere azért, ha tudsz!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Mi is most fogunk belekezdeni a babaprojektbe. Előző héten voltunk nődokinál, hogy minden rendben van-e, ugyanis évek óta van menstruáció előtti pecsételésem, és a családban több nőnek van agyalapimirigy jóindulatú daganata. A doki a menszesznaptáram alapján azt mondta, szerinte nekem is van, de nem vészes, jövő hétfőn megyek vérvételre. UH-on talált egy pici myomát, amire azt mondta, jó helyen van, nem kell vele foglalkozni. Ja, és szerinte a vérzést a méhnyálkahártyámon található polyp okozza, amit meg kell majd nézetni a menszesz 4. napján, nem vált-e le. Ha nem, hormonális leválasztás kell, akár 2x (1-1 hónap), ha így sem oldódik meg, műtét. Vitaminnak a Femibiont javasolta, amit már megvettem, de még nem kezdtem el szedni. Röviden ennyi. Amúgy végre úgy érzem, megtaláltam azt a nőgyógyászt, akire vágytam.
Marion Craven (szerepjátékoztam néhányszor, ott ez volt a nevem, félig elf(tünde) - félig ember volt a karakterem)
craven
 
 


Köszönöm a névanpi jókivánságokat!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó érzés hogy itt is gondoltatok rám...


Hát csajok ami történt tegnap .... miután apa hazajött beszélgettük a babadolgoról.elmondtam Kati amit mondtál a kihagyásról.
Ugy látom komolyan vette.mert jelentem tegnap óta élesben megy ...Babaprojekt indul :) :D

Kiváncsi leszek... mi fog történni.

Amúgy meló megy ezerrel a héten éjszakás vagyok!!
Amugy ha valaki szeretne tortát rendelni,ajánlom magam cukrászkodom és tortát is sütök de csakis ismerösöknek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


sziasztok!

Lanyus utólag is sok boldogságot!!!
Ja és majd észben tartom a torta dolgot, november tájékán lehet lesz rá igényem. :)
Formás tortát is tudsz sütni? bár végülis nem lényeg. :)

Na tök jó hogy nálatok is élesben megy. Hát nálunk még sok sok idő mire próbálkozunk. :(

Franci, már hiányoltunk!

Craven, üdv. köztünk!!!

Bejni, mikor kell leadni a szakdogát? Miből irsz???

Kellemes estét mindenkinek![color=blue]
[/color]

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Lanyus: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK :!:
Vendég
 


Üdv Craven! Mesélj kicsit magadról.....hány éves vagy, mióta vagytok együtt a pároddal.....

Lányok, hogy álltok a köldökzsinórvér levételével? Kati, Gabi Ti le fogjátok vetetni, és aki még a projekt előtt áll, mi a véleményetek?????




Lanyus:
nem meséltél még unokatesódról, mi a baj velük, ill a babával?????
Vendég
 


Citrin, akkor megkérdezem itt is... (máshol már elmagyarázták, de úgy fest, nagyon értetlen vagyok...) Mire jó ez a köldökzsinór vér? És mikor veszik le? Azt tudom, hogy nagyon drága :(

Mit szóltok ehhez a borzasztó időhöz? Elvileg vénasszonyok nyara sem lesz :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Rögtön a baba megszületése után veszik le a vért.
A köldökzsinórvérből az őssejtek kiválaszthatók és életképesen megőrizhetők. Így a későbbiekben bármikor felhasználhatók esetleges betegségek kezelése céljából. Az őssejtek ugyanis képesek különböző típusú szöveti sejtekké átalakulni, ezáltal a károsodott sejtek, szövetek és a jövőben szervek pótlására, regenerálására.

Persze ez csak egy kis részlet, a neten sok mindent lehet még olvasni róla.

Jeanner, mit nem értesz még ezzel kapcsolatban?

Mi mondjuk nem vetettük le mikor Anna született, több okból is. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Vendég
 


Tegnap a piacon azt hallottam, hogy december közepéig jó idő lesz.....hát meglátjuk
Vendég
 


Sziasztok...csak gyors kukk azt jövös és mesélek még:D

Jeanner: jó lett a vonalzód :D tetszik :D

Lanyus: akkor Én rendelek majd tőled. csak ne felejtsem el :D Kelleni fogsz majd :D Boldog Névnapot :)

Ninik: jó, hogy jöttél, rég voltál :D

Bejni: Szerintem Én is jövöhétre nem várom...Késöbb jövök s mesélek :wink:

Citrin: Mért nem csináltátok meg???Én még nem tudom, hogy megcsináltattnám-e.... :roll:

Kati: szép poci, leehet írtam már?!?!?!Sebaj mégegyszer :wink:

Craven: üdv :D kérünk mesét magadról meg párodról :D

Késöbb jövök és mesélek velem mi volt tegnap....Most kell dolgozznom, mert vállaltam most körmözést :shock: :)
csip-csip18
 
 


Csip: elég bizalmatlan vagyok általában, így ezzel kapcsolatban is. Olvastam, hogy amit levesznek, lehet nincs is pont abban az adagban, vagy fertőzött lesz, és mi a garancia :?: Egyszer pedig állítólag megsemmisült egy egész raktárnyi adag, vagy inkább...
Na és persze az anyagiak is eléggé befolyásoltak.
Remélem hogy nem is lenne rá szükségünk... Azt is hallottam hogy bárkinél fel lehet használni, ami szintén sokba van....
Vendég
 


Citrin, na, a vége nálam lemaradt anno, ezért nem értettem, aztán most házit, megtakarítást keresek, és így nem néztem utána... köszönöm a kimerítő információt, most már megvilágosodtam :)

Nekem még nincs babám, de én tutira nem vetetném le, pont azért, amit írtál, meg amúgy is... bízzunk a legjobbakban :)

Csip, akkor majd gyere és mesélj :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Akkor néhány szó magunkról. A párommal 2001-ben jöttünk össze, és rá pont 5 évvel volt az esküvőnk. 33 éves vagyok, úgyhogy tényleg itt az ideje a babának. Én már korábban is akartam volna, de a párom – aki 2 évvel fiatalabb, mint én – még nem, így vártunk. Aztán én is kitaláltam, hogy ezt-azt még meg szeretnék csinálni a gyerek előtt, amiknek már majdnem a végére értem, de a szülésig reményeim szerint teljesen. Van állásom, amit szeretek, most már olyan házban élünk, ami akár 2-3 gyereket is be tud fogadni, úgyhogy nincs okom panaszra.
Jövő héten tervezek még egy 5 napos méregtelenítő programot a babastart előtt, ha sikerül a hozzávalókat beszereznem: Dr. Steinberger-féle zöldség-, illetve gyümölcslé + rozsos kenyér + víz. Ezt olyan utolsó takarításnak szánom. Ki tart velem?
craven
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?