Sziasztok!
Na most vab egy kicsi időm, úgyhogy gyorsan írok!
Kata!
Gratulálok a kislánykához!
Én nagyon örülnék egy kislánynak. Marcit a terhesség alatt mindaddig lánynak gondoltam, amíg meg nem mondták, hogy fiú. Az én szüleim is kislányra számítottak. De el nem cserélném semmi pénzért a kis drágámat. A nagyszülők meg egyenesen kinyalják a fenekét, úgy imádják.
Rólam annyit, hogy ma van a 27. napom. Próbáltam LH-val jóstesztelgetni 3 napig, de ma már nem is csináltam. Nem erősödött a csíkocska sajna. Szerintem ebből piri lesz. Bár olvastam, hogy nem válik be mindenkinél jóslásra.
Járunk a suliba. Már egy rakás pirospont van. Egész jól el van ott Marci, csak a reggeli elköszönés megy nehezen. Rengeteget szineznek, gondolom ezzel szoktatják a kezüket az íráshoz. Szegénykém nem igazán szeret rajzolni, szinezni, most meg minden napra van valami ilyen feladat. Meg elfárad hamar a keze is. Bele kell jönni ebbe még, meg hogy kitartó legyen.
kissedi: Igenis menni kell inszemre! Nem feladni! Megyünk együtt? Úgyis egy helyre járunk.
Én sem tudom mikor legyen az inszemi, mert ugye nemsokára meg fog jöni, de api szedi még a FERt.
Meg aztán novemberben szalagavató, akkor nem tudom be tudom e szúrni az inszemit is. Szóval húzós kérdés, de decemberig tuti lesz még egy. Aztán ha nem jön be, megkockáztatunk egy lombikot, csak erre még lelkileg fel kell készülnöm, meg anyagilag is.
agassi: Na te is látom eső előtt szeretsz ablakot pucolni, mint én. De nagyon ügyes voltál! Apid is jól csinálta, hogy mindenkit és mindent hazahozott.
Kisfiad majd megbékél muszáj lesz neki. Nagyon ragaszkodik hozzád ezek szerint.
Bify: Remélem anyukád vérnyomása helyreállt, vagy megoldódott a problémája. Ne is mond az évkezdést, minden feje tetején áll körülöttem. Jövőhéten szülői, szalagválasztás, lányoknak blúzválasztás, fényképezkedés stb... sorolhatnám még. De gondolhatod hogy nem egyszerű a kis csipet csapatomnak egy véleményre jutni a választást illetően. a tablóról nem is beszélve, az még szóba se került. De a szalagavató műsor annál injább. Szóval próbálok a helyzet tetőpontján lenni, de elég nehéz. Nálad mizu?
Kiki: Örülök hoy jól éreztétek magatokat! Hol is voltatok? Csináltál szép művészi képeket?
Timejka: Voltál dokinál? Mi a helyzet?
Most megyek, igérem ha tudok jövök, van amikor csak beugrok és elolvasom az uccsó oldalt, de sokszor többre már nem futja. Szóval itt vagyok a közelben azért!
Babásodhatna már valaki igazán és megtörhetné ezt a nagy csendet. Emlékeztek hogy év elején is milyen csend volt, vártuk hogy valaki elkezdje, aztán hogy beindultak a dolgok egy ideig!? Luczus, Beze, Rodi, Kata, Eclipse. Úgyhogy most már elég volt valaki csináljon valamit!