Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Nagy a csönd ma:(
Amint ígértem rakok fel képet a pocakomról. Itt vagyok 23 hetes.
Kép

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Laptetőmet én hbzs-nek adnám továbbra is!

Kép

beus84

Gabókám!
Várni fogom!Pusszancs a kis Linának! :P

Drága Beus!
Csini kismamink vagy!!!!!!Már nagyon is szépen növekszik a pocid!
:wink: Puszi nektek!

Lojcika!
Képet kapunk?????Ugye most csütörtökön voltál uh.-on?

Hbzs!
Írjál holnap nekünk!
++++++++++++++++++

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!
Bocsánat, hogy így hirtelen egy kérdéssel ugrom be hozzátok, de segítségre lenne szükségem. :)
Gonapeptylt szúrok az előző ciklusom 21. napjától, és ma megjött. Ez idáig rendben is van, ahogy az is, hogy hétfőn megyek vissza az intézetbe. De teljesen elbizonytalanodtam: kell-e szúrnom addig is a Gonat, vagy csak addig kellett, míg meg nem jön... Pls help, addig nem adom be a mai adagomat. :)
köszönöm előre is!
Panni
panini

Panini,
én nem kaptam sosem ezt a gyógyszert, de nézd meg mi van a szuris lapodon. Ha ez olyan szuri, mint a Decapeptyl, akkor azt folyamatosan szúrni kell szerintem, nekem legalábbis a decát folyamatosan szúrni kellett, amíg azt nem mondták elég. Szerintem szúrjad be nyugodtan a mai adagot is.

Beus,
nagyon csini vagy, nem is látszik, hogy ikreket vársz. :lol:

i.kata

jaja, jogos...a szurislap. Az látod, kiment a fejemből! Hiába, kezdő vagyok. :)
Köszi Kata! Gratula a 16. héthez!
panini

Hbzs,
gondolom azért nem jöttél, mert nem volt jó híred :cry: Úgy sajnálom!
Tegnap beszéltél valakivel az intézetből?

i.kata

Sziasztok!
Beus: Szépen növekszik a pocid :D
Belluska pesrze rakok fel képet,ha sikerűl leméreteznem.... :)
Hbzs: Annyira sajnálom :cry:

Kép

itt be akarja kapni a lábát :)
Kép

Kép

itt nagyon mosolyog
Kép
lojcika
Nagyvenyim

hbzs vártalak:(

Lojcika Benett baba gyönyörű, de ezt megírtam iwiw-en is :P
Szuperek lettek a képek. Mesélj a Genesis-ről mennyit fizettél? milyenek ott,miket vizsgáltak a babádon??

Kép

beus84

jaj bocsi, nagyon nagyon köszönöm a dicsérő szavakat a pocimmal kapcsolatba.

Kata hát tényleg nem látszik rajtam az ikerterhesség, na meg ahhoz képest.... neked van már pocakod? csinálj ám majd képet.

Szilvi, Szilvia nem hallani felőletek...Ágnes hiányollak nagyon...Ancsa se jön, nem mond semmit:(

Kép

beus84

sziasztok,

babszi, ilyenre ne is gondolj, hogy mi lesz, ha nem sikerül. irgum-burgum :) minden OK lesz!

beus, szép poci, tényleg nem nagy - gondolom, majd később indulnak be igazán a lurkók. mikor mentek a doktornőhöz?

lojcika, nagyon jók a képek. gondolom, a vizsgálaton minden rendben volt :)

panini, ha van kedved, gyere gyakrabban közénk.

mindenkinek kellemes hétvégét kívánok a hátralévő néhány órára :) puszi!

Kép
Kép
tündérlétra

Beus,Tündérlétra: Köszi :)

A vizsgálaton minden renben volt :) A méretei megfelenek a terhességi kornak. A vizsgálat elvileg 30 perc lett volna,de Benike nem nagyon akart pózolni ezért 1 órát bennt voltunk,már szőlőcukrot etetett velem a csajszi,noszogatta a pocomat,de csak nem mozdult ki abból a helyzetből (bebújt a méhlepény mögé vagyis a kis arcocskájába félig benne volt a méhlepény). És így is annyit fizettünk amennyi 30 percre ki van írva 10.500FT ( ez tartalmazza a felvételt,a leletet és 1 db színes fotoót)+1500Ft írták ki a képeket cd-re. De nagyon rendes volt a hölgy mert addig próbálkozott amíg normális képek nem készűltek. Ha legközelebb megyek csak ide fogok menni!!! A másikhoz képest ez ezerszer jobb volt,végig beszélt a csaj hogy mi micsoda és nevén hívta a babát,beszélt hozzá stb. Nagyon meg vagyok elégedve velük.Egyedűl volt ott a csaj,de egyébként két szonográfus van. Őt Barna Csillának hívják.Asszem Csilla...A Barna bizti.
Benike már befordult (fejvégű fekvésbe) és azt mondta nagy valószínűséggel már úgy marad szülésig :)
lojcika
Nagyvenyim

lojcika, múltkor írtad, hogy kanapét néztek a névnapodra. sikerült találni megfelelőt? és bár nem tudom a keresztnevedet, így azt sem, hogy lekéstem-e róla, de boldog névnapot kívánok :)

Kép

Kép
Kép
tündérlétra

Tündérlétra: Igen sikerűlt venni,nagyon szép 3+2+1 es bőr huzattal! Vannak cicáim pontosan 3 emiatt jobb a bőr:)
Beatrix a nevem a névnapom aug.29-én volt!
Kszönöm hogy gondoltál rám:D
lojcika
Nagyvenyim

jaj és imádom a micimackót!!! :D
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika, jaj de jó, hogy ilyen élményekkel vagy tele:)és hogy így leírtad őket.Még olvasni is öröm.És megvettetek már mindent Benett babának?

Szilvia hát elvileg szerdán megyek Hajdú dr. nőhöz, de már szinte mindegy, hogy mit mond elmúltam 24 hetes.

Ma meg tegnap eléggé csöndbe voltak a babáim remélem nincs gond...

Kép

beus84

Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem jöttem szombaton. Igen, az is negatív lett, azért nem... Nem is voltam fent a fórumon a csütörtöki bejelentkezésem óta, így most már tényleg igyekszem a lemaradásomat pótolni, s mindent részletesen visszaolvasni. :oops:
Nagyon szépen köszönöm, hogy szorítottatok nekem!!! Isten áldjon meg benneteket!
hbzs

Sziasztok!

Hbzs,
mit mondtak, mikor folytathatod? Neked az időpontod előtt kellene visszamenned, hogy az új időpotnban tuti kezdhess majd, ha esetleg megint lenne ciszta. Visszamész 1-2 hónappal előbb és addig eltűntekik a cisztákat, persze csak ha lesznek.

Lojcika,
az els képen mit lehet látni? :oops:
Nagyon édes kis arca van, az alsó képen olyan cuki kis pufi az arca:-)

Beus,
van már pocakom, de nem úgy nézek ki, mint aki terhes, inkább mint aki jóllakott :roll: :lol: Bár tegnap vásárlás közben férjem vigyorogva méregetett, hogy már látszik a pocakom és hogy örül neki :lol: Képpel még várok picit, hogy látványosabb legyen.

i.kata

Sziasztok.

Kata az első képen Benett baba fütyköse látszik:D olyan édes, nézd csak meg jobban:D:D jaj pedig én annyira kíváncsi vagyok már a pocakodra!! Mikor kell menned UH-ra? a kövi az csak 18-20 hetesen van ami kötelező. Gondolom a héten kell menned AFP-re is, úristen, hogy rohan az idő....

hbzs nem próbálod majd ki a lámpázást a következő nekifutás előtt. Jó lenne legalább 2-3 hónapig...

Kép

beus84

Beus,
ma voltam AFP-n, 1,21 lett. :lol:

i.kata

Kata!
Én is ugyanúgy májusra kaptam időpontot csütörtök reggel, mint Szilva előző este. De Sipos doktor most nem is mondta magától, hogy akkor az új sorszámom ez és ez. Csak azt mondta, szombaton újra teszteljek, s utána majd beszéljünk. Előtte említette, hogy a sorszám már májusnál tart, s én 71-es vagyok... Én kérdeztem rá, hogy sorszámot nem is kapok? Így kaptam: 1400 - ez majdnem pont kétszer annyi, mint a mostani volt: 702, igaz ez júniusra szólt eredetileg. De szörnyű belegondolni, hogy mióta "sorszámoznak", annyian voltak eddig előttem, mint amennyien a következő lombikig. :? Persze elmondta, hogy a kapacitásuk meglenne 40-45-re havonta, de az OEP csak 18-20-at támogat. Ez azért szörnyű, mert 1 éve ez még 30 volt...
Ma beszéltem újból Sipos doktorral. Saját finanszírozású lombikra 2-3 ciklus után lehet jönni újból. Így novemberben vagy akár már október végén várnak. S ha nem sikerül, a sorszámom alapján májusban mehetek az OEP finanszírozottra.... Sőt, ez alapján tél végén akár még egy saját befér...
Igen, a cisztákat megemlítettem neki reggel, s abban maradtunk, hogy ez alatt a menszeszem alatt menjek UH-ra, s ha most is ott vannak, 2-3 hónapig lehet, hogy felírnak fogamzásgátlót. Amikor említettem, hogy azt már szedtem emiatt több hónapig, s nem használt, azt mondta, hogy attól még, hogy akkor nem használt, lehet, hogy most fog...

Beus!
Köszi, a lámpázást el is felejtettem! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2010.09.06 15:12-kor.
hbzs

Hbzs,
mi is így voltunk tavaly februárban fizetősön, és megmaradt a sorszámom is.
Jajj, nagyon drukkolok, hogy legalább ciszták me legyenek már!

i.kata

S végre visszaolvastam...

Sonjus! Remélem, nagyon-nagyon jól érzitek magatokat Egyiptomban! Nagyon várom az élménybeszámolót! 8)

Kata! Nagyon szép lett a kiskönyved, nagyon tehetséges vagy!!! A pandád nagyon édes, ahogy ott ül a dombocskán azzal a virággal a kezében! :D Szuper, hogy eltűnt a folt a mostani UH-ra! Pocaksimi!

Babszi! Egész biztosan nagyon szuper o.fő. leszel! :wink: Édesek lehetnek a kis elsőseid! Hányan vannak az osztályodban?
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb babás legyél - méghozzá ikrekkel, ahogy azt szeretnéd! :wink:

Szilva! Köszi szépen az évfordulós köszöntést! :D Igen, azon a napon volt a 7. házassági évfordulónk!
Örülök a konzis híreknek! Elvileg együtt megyünk OEP-támogatott lombikra, ami szuper lenne 8) - bár én nagyon bízom benne, hogy arra már nem lesz szükségünk!

Ladiva! Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D :oops: Pocaksimi!

Lojcika! Annyira édes a babátok! Olyan aranyos az arcocskája, s a kis lábacskája! :D Pocaksimi!
Neked is nagyon sok boldog névnapot kívánok! (Hihetetlen, hogy Szilva hogy ráérzett! :lol: )

Gabó! Annyira köszönöm, hogy hívtál múlt héten kedden! Tényleg nagyon sokat jelentett nekem! Hogy sikerült a magyar vizsgád? Kérek szépen képecskét Linácskáról, jó? :wink:

Beus! Nagyon csinos pocid van! Pocaksimi! S nagyon drága vagy, hogy még a pénteki laptetődet is nekem adtad! :roll: S Kata, te is, hogy az előzőt! :D

Belluska! Remélem, jól vagytok a picikkel! Mindig annyira aranyosan bátorítasz - nagyon szépen köszönöm! :D

Fitie! Hogy vagytok? Lassan kezdesz! :wink:

Minnie! Nagyon szépen köszönöm a privit!!! :D Mostanában nagyon eltűntél a fórumról! :( Gyere gyakrabban, jó? :wink: S nagyon szeretnék új képet látni Nati babáról! :wink:

Ágnes! Most te is eltűntél! Pedig én is várnék egy hortobágyos beszámolót! :wink: Hányan mentetek? - Már a koordináció is nagy élmény lehet ennyi ember esetén! :wink:

Rili! Nagyon eltűntél!!! Hogy állsz az inszemekkel? Még mindig pihi van?

Ancsa! Hogy vannak a pici pocaklakók? :D

Panini! Gyere máskor is (írni is :wink: ), ha van kedved! Szívesen látunk! :D

Puszi mindenkinek!
hbzs

Kata!
Az nektek nem fagyi babás volt?
Köszi szépen a drukkokat!!! :) Igen, jó lenne már végre megszabadulni ezektől a cisztáktól! :? Azt hiszem, jó lenne valami kemény tornával megdolgoztatni őket. :lol: Szerintem visszamegyek a fittnesz-terembe, ahová korábban jártam. Itt csak gépek vannak, de csak nőknek, s bár sokan nem szeretik ezt a fajta mozgást, én szeretem. 8)
hbzs

Hbzs,
úgy volt, hogy 2008. végén volt az 1. lombik, amiből fagyi sem maradt. Júniusra szólt a sorszámom, de februárban mentünk fizetősre. Tudod, az sikerült, és fagyi is maradt, úgyhogy utána szintén fizetős fagyin voltunk, és végül most márciusban oep-es volt, és az abból maradt fagyis megint fizetős lett. Anyum pont tegnap kérdezte, mennyit költhettünk a 4 év próbálkozás alatt? Hát szerintem jobb ha össze sem számolom. :roll:

i.kata

Lányok!
Még egy dolgot szeretnék megemlíteni az eredménytelen lombikunk kapcsán: a férjemmel úgy döntöttünk, hogy amellett, hogy folytatjuk a lombikokat, elindulunk az örökbefogadás felé is. Ha esetleg már közületek is tett ilyen irányú lépéseket valaki, nagyon megköszönném, ha tapasztalataitokat megosztanátok velünk (akár természetesen priviben is)!
hbzs

hbzs. köszönöm a pocak dicsérete:) szeretném, ha tudnád, hogy minden tiszteletem a tied, hihetetlen erős ember vagy, és nagyon nagyon okos!!!Fantasztikus, hogy mennyire talpon vagy le a kalappal, egyszer az élet ezért megajándékoz.Komolyan mondom, szeretnék olyan lenni mint te!

lányok elég érdekes kérdésem lesz:) ugyebár még van 4 babócám lefagyasztva. A Forgácsba mikortól kell fizetni a fagyasztásé, meg mennyit, meg hogy? éves, vagy havi szinten. Utalással vagy valami más módon, mert erről senki semmit nem beszélt velem az intézetbe.Én pedig egy 2 év múlva megyek a következő babáké:D

Kép

beus84

Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbzs.nagyon-nagyon sajnálom, de majd a következő!!!!!!!!!!

Csajok, olyan aranyosak Vagytok, hogy hiányoltatok, de még csak az utsó oldalt volt időm visszaolvasni.......egyszerűen elhavaztam, suli kezdés, ki mikor milyen sportra szakkörre, zene órára megy és a munka is begyűrűzött......majd utánatok olvasok, és írok....
ágnes13

Sziasztok:
Kata: Köszi :) Az első képen a kukija látható ahogy Beus is írta :)
Örülök hogy jó lett az AFP-d:)
Hbzs:Köszike a dícséretet is és a névnapi köszöntést is:)
Beus: Nekem annyit mondott a Tanár Úr hogy 5 évig tárolják ingyen. De azt nem tudom hogy utána mi van.... nekem 1 fagyibabám van:)

Pusz
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok,
hbzs, a sorszámod tuti 1400? Csak mert mi szerdán az 1003ast kaptuk...

Kép
Kép
tündérlétra

Hbzs,
szerintem nagyon jó lépés ez az örökbefogadás. Mire lesz valami az örökbefogadással, már lehet régen babás leszel :wink: Attól még lehet örökbefogadott kistesótok is, szerintem az olyan szép dolog lehet.

Beus,
én úgy tudom 1 évig ingyenes a fagyasztás, és nekem csak annyit mondtak még tavaly, hogy utána is csak pár ezer Ft, de nem tudom hogy havonta, vagy évente. Szerintem biztos nem egy óriási összeg.

i.kata

Lojcika!
Benett baba nagyon édes!!!!!! :P

Hbzs!
Tudod!Bármely megoldás vezessen is a szülővé válás felé,én mindkettőhöz nagyon szorítok!De én is arra gondolnék,hogy kis tesóként legyen nagyon boldog veletek egy örökbefogadott kisbaba!A világ egyik legszebb dolga szerintem,ha valaki örökbe fogad egy babát!
De én nagyon biztatlak még a beültikkel kapcsolatosan,és kívánom,hogy a ciszták jó messzire kerüljenek el!
Sokszor puszillak! :P

Kata!
Örülök a jó Afp eredménynek! :wink:

belluska

Beus!
Nagyon drága vagy! :D Én meg olyan szeretnék lenni, mint te: kismama 2 pocaklakóval a pocakomban! :lol:
Igen, az lehet, hogy erős vagyok, de az nem magamnak köszönhető, hanem Istennek, Akiben férjemmel együtt hiszünk. Ő az, aki megerősít minket minden helyzetben, a szomorúság idején is, s miatta tudunk ilyenkor is előre tekinteni, s reménységgel lenni. Nem tudjuk, miért nincs még gyermekünk, de Istenre bíztuk az életünket, Ő tudja, hogy mi miért és mikor történik.

Ágnes!
Tényleg, neked most az iskolakezdés miatt rengeteg dolgod van! :roll: Sok-sok erőt és türelmet kívánok hozzá! :wink:

Szilva!
Nekem csütörtökön és tegnap is ezt mondta Sipos doki - legalábbis én ennyinek értettem. :oops: De majd holnap valószínűleg úgyis megyek UH-ra a ciszták miatt, s akkor ismét rákérdezek. De végül is az számít, hogy májusban várnak mindkettőnket támogatott lombikra. :wink:

Kata, Belluska!
Nagyon szépen köszönöm nektek a bíztatást az örökbefogadással kapcsolatban is! :D Igen, mi is abban bízunk, hogy lesz örökbefogadott és saját gyermekünk is. :D
hbzs

sziasztok,

lojcika, örülök, hogy tetszett a képeslap :) megtaláltalak iwiwen, bejelöllek, jó?

beus, drukk a holnapi vizsgálathoz, bár biztos vagyok benne, hogy minden OK lesz :) majd mesélj ám utána!

hbzs, nekünk azt mondták szerda este, hogy ezerhárom, és direkt visszakérdeztem, hogy ezerháromszáz, vagy a'la natúr ezerhárom - mert nekem nem volt egyértelmű. és az én sorszámom 1003 (vagyis a miénk). ha úgy alakul, akkor majd összefutunk :)
az örökbefogadásra nálunk végre a zuram is rábólintott, de még nem nagyon moccantam rá... Ti még 'csak' a döntésig jutottatok? ha van valami infód, megosztod majd velem is? én még csak neten keresgettem, és hát nem egyszerű, a felső korhatár 42 év - ha jól értelmeztem. de el kell menni mindenféleképpen egy ezzel foglalkozó alapítványhoz, és ők pontosan megmondják. itt a babaneten nincs ezzel kapcsolatos topik?

kata, grat a jó afp-hez! és várjuk a pocifotót :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Annyival vagyunk előrébb, hogy ma bejelentkeztem a területileg illetékes TEGYESZ-hez egy személyes találkozóra jövő hét csütörtök reggelre. Ez ugyanis a legelső lépés, függetlenül attól, hogy gyámhatóságon vagy alapítványokon keresztül, titkos vagy nyílt örökbefogadással szeretnétek-e gyermeket fogadni a családotokba. Náluk van a tájékoztató találkozó (adatfelvétellel, ahol azt is meg kell már adnod milyen nemű és korú, ill. egészségi állapotú stb. gyermeket szeretnétek), a találkozó a pszichológussal, a környezettanulmány, a képzés stb., ami alapján javaslatot tesznek a Gyámhivatal felé, hogy ajánlanak-e titeket örökbefogadó szülőnek stb. stb. De az első találkozón úgyis majd elmondanak mindent! :wink:
Néztem, hogy milyen topikok vannak itt ezzel kapcsolatban, s 3-at találtam is, de ebből kettőnél tavaly novemberi az utolsó hozzászólás. Igazából csak 1 él - az, amit a Kaálisok hoztak létre. Oda lehet, hogy majd bejelentkezem, csak előbb átolvasom.
A korhatár egyébként nem 42, hanem 45, s ez is nem abszolút, hanem relatív értelemben - azaz maximum 45 év lehet köztetek (házaspárok esetén a fiatalabb! :D ) és a gyermek között, akit örökbe szeretnétek fogadni. Tehát akár 50 évesen is lehet örökbefogadni, de akkor 5 évesnél nem kaphattok fiatalabbat.
Ezen a linken egy nagyon jó kis tájékoztatót találsz, amit a fővárosi TEGYESZ állított össze az örökbefogadást tervezők számára. Szerintem minden benne van, amire egyelőre szükséged van! :wink:
http://www.tegyesz.hu/file/Magunkrol/Sz ... o_2010.pdf
hbzs

Tündérlétra: Oké jelölj!!! De hogy találtál meg? :D
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok amúgy!!
Holnap 17:00-re megyek dokibácsihoz,mostmár kéthetente kell járni. Holnap ad időpontot UH-ra is valószínű már csak jövőhétre lesz időpont,de azt mondta a 30. héten réár megcsinálni.
Nekem Benike már nem rugdos alig van helye Életemnek hanem élesen bökdös ahogy próbál mozgolódni,sokszor csak ugy puposodik a hasam itt-ott :)

Beus: Szinte már mindene megvan Benikének:) Anyu szerint már túl sok mindene is van:D
Még a sterilizáló,légzésfigyelő+bébiőr és egy téli sapi hiányzik:)
Múlthéten voltunk a brendonba ott vettünk homlok és fülhőmérőt,vállfákat és egy játszószőnyeget:)
A kiságyat és a szekrényét már július 17-én megrendeltük a babaszafariba azóta sem jött meg,harcolok érte de már nagyon ki vagyok rájuk. Zacsikban áll itthon a babacucc,mert nem tudom kimosni és bepakolni a szekrényébe,mert nem küldik.Egyébként 2 hetet ígértek hogy addigra elkészűl és szállítják és már 2 hónap eltelt. Bosszantó. Egszer telefonáltak hogy a kiságy már megvan,na felmentünk érte akkor közölték mégsem tudjuk elvinni mert nincs meg minden része,na az sem volt semmi de akkor még türelmes voltam. Kb 3 hetes szóltak hogy megvan minden hétfői napra megbeszéltük a szállítást délutánra. 16:30-kor rájuk csörögtem hogy kb mikor hozzák már és közölte a csaj hogy nem tudják küldeni mert mostmeg megsérűlt a szekrény és holnap vagyis kedden szállítanak de akor is csak a kiságyat. na mondom köszi hogy telefonáltatok hogy ne üljek itthon és ne várjam a futárt..... Meg mondtam hogy akkor nem küldjék a kiságyat se majd egyben mindent.De azóta már 3 hét eltelt azóta újra legyárthatták volna ,de tegnap hívtam őket mert eddig türelmes voltam,de már ez nekem is sok. És megint beígérték a hétre,de már minden hétre be volt ígérve és a csaj azt mondta már nem ígér semmit.Nagyon klassz. Beszélni akartam a főnökkel,de az eladó nem tudja mikor tudom elérni azon számon nem tudja mikor jön a boltba..De majd megadja neki a számom és felhív,na azóta is hív.... És a végén kérdzte hogy üzenek neki valamit? Mondtam adja át neki ha a jövőhéten nem lesz bútor akkor a fogyasztóvédelemhez fordulok. De úgy látszik ez sem hatja meg őket.... Na én már írtam is a fogyasztóvédelemnek!!!!!!!! Kiváncsi vagyok mi lesz.Csak az a bosszantó hogy foglalóm náluk és máshol se tudom megvenni,bár ezt a fajta szekrényt csak az a gyártó csinálja és lehet hogy ő csúszik.

Na bocsi hogy iyllen hosszú lettem.

Pusza
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika!
Drukkkolok, hogy most már végre mielőbb megérkezzen hozzátok épségben a kiságy és a szekrény is! Van képed róluk? Biztosan nagyon szépek lesznek! :D
hbzs

Kép

Kép

Köszi:) Íme a képek!
lojcika
Nagyvenyim

halihó ismét :)

hbzs, hú, köszipuszi, már most jobban képben vagy, mint én! a 42 évet nem is tudom, hol olvastam, de a 45 még jobb. az is jó hír nekem, hogy a fiatalabb félhez mérik, mert én 33, párom 38.
én nem találtam meg a kaális örökbefogadós fórumot, de akkor mindjárt nekiveselkedem még egyszer. vagy akár Te is nyithatnál egy örökbebaba topikot :wink: én látogatnám :)
a linket köszi, meg fogom nézni!

lojcika, bejelöltelek. azt, hogy hogyan találtalak meg, inkább priviben írom meg mindjárt.
nem semmi kálváriád van a bútorokkal, én nem vagyok ilyen türelmes, tuti a második ilyen mismásolós dolognál (pláne, hogy még utaztatok is feleslegesen, ami nem kevés pénz és idő!) nyomtam volna fel őket a fogyasztóvédelemnél! egyébként nem gondoltatok arra, hogy közvetlenül a gyártóval veszitek fel a kapcsolatot? lehet, velük hamarabb dűlőre jutnátok.
a bútorok egyébként klasszak.

lányok, még régebben kilinkeltem a topikot a blogomra, zavar ez Benneteket? (tudom, már régen meg kellett volna kérdeznem, csak hát szita az agyam... :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva:
Az a baj hogy megnéztem a gyártó oldalát és nagy részben ő lehet a bűnös,mert a vendégkönyvükbe olvastam egy hölgy hozzászólását,hogy minden tök jó csak nagyon csúsznak a határidők mert nekik is 1,5 hetet ígértek és 1 hónap volt mire megkapták.Én már nem szeretnék még 1 hónapot várni. Így megvárom ebből mi sűl ki. De max 1-2 hetet várok és megyek a foglalómér hogy adják vissza.Ágyat tudok ugyanolyat máshol és van készleten,a szekrénytől fájjó szívvel elszakadok akkor és veszek másmilyet!!! De akkor sem fogják megúszni!!!! Mivel az is nagyon bosszant hogy 90km-t utaztunk fel pestre potyára miattuk....

Egyébként a legtöbb a cuccot náluk vettük meg kb a bútoron kívűl 120.000 Ft-ot otthagytunk eltettem a blokkokat!!!

Na lezárom ám a témát csak nagyon felhúztak!!! :oops:
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika!
Ezek tényleg nagyon szépek - érdemes várni rájuk! :wink:

Szilva!
Arra figyeljetek, hogy érdemes még az örökbefogadás elkezdése előtt összeházasodnotok, mert egyrészt előnyben részesülnek a házasságban élők, másrészt (amennyiben jól értelmezem a dolgokat) vagy házastársak vagy egyedülállók fogadhatnak örökbe; azaz szerintem két "egyedülálló" nem fogadhatja örökbe ugyanazt a gyermeket.
A kaális fórum ugyanitt van, ahol mi, s az a nevük, hogy: Kaálisok és az örökbefogadás. Új fórumot biztos nem fogok nyitni (de köszi a biztatást, hogy te látogatnád!!! :lol: ) - szerintem a másik kettőből kellene inkább az egyiket feléleszteni, vagy esetleg a Kaálisokhoz csatlakozni. Azt nem egészen értem, miért kellett egy kimondottan Kaális topikot nyitni, hiszen a másik általánosabb körű volt, s úgy tűnik, a korábbiak mentek át oda. Mondjuk nem olvastam át még egyiket sem - lehet, hogy a végére nagyon "Kaálissá vált" az általános topik. :idea:
Engem nem zavar a link - ha megadod a blogod címét, hogy mi is olvashashassuk! :wink: :lol: (Persze jó lesz priviben is nekem! :wink: )
hbzs

hbzs, akkor ennek utánamegyünk, ha kell, akkor házasodunk :)
pont hétvégén viccesen megjegyeztem anyósnak, hogy mi lenne, ha sutyiban összeházasodnánk a fiával, hát majdnem szívinfarktust kapott. pedig jobb lesz, ha készül rá, mert semmi nagy hacacáré nem lesz, ha egyszer odajutunk.
a blogom nyilvános, ide direktbe nem írom ki, de a profilomban benne van. ha nem látod, akkor küldöm priviben.
a Kaális örökbefogadós topikot szerintem átolvasom majd jövő héten, nem olyan hosszú :)
asszem ebéd közben átfutom a linket, amit tegnap adtál :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Megtaláltam a blogodat! :wink: Köszi! :D
Hajrá esküvő! 8) Mióta vagytok együtt a pároddal, hogy anyósod még mindig nem találja természetesnek, hogy most már esetleg össze is akarnátok házasodni? :shock:

Én most jöttem az intézetből a "cisztaleső" UH-ról. Most is van egy kb. 22 mm-es a bal oldalamon, de Sipos doktor szerint: "ez nem vészes". :D De azért felírt egy doboz fogamzásgátlót, s 1 hónap múlva ismét találkozunk... :?
hbzs

Hbzs: Szilva arra írta hogy majdnem szívinfarktust kapott az anyósa hogy sutyiban akarnának összeházasodni!
Bocsi hogy belekotyogtam! :oops:
A Sipi tudja hogy nem vészes akkor az ugy is van!! :)

Szila: Én is megnéztem a blogod:nagyon szupi!!! :D
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika gyönyörű a bútor.
Hát maximálisan megértelek, hogy ideges vagy, mondjuk én lehet már előbb balhéztam volna...nem is kicsit...mi volt a dokinál?

Szilvia elolvastam a blogodat én is:) nekem a Forgács kozni tetszett a legjobban, mert imádom azt a mondatodat, hogy "úgy érzem jó helyen vagyunk" mintha magamat halottam volna, én is épp ezt mondtam a legelső konzi alkalmával, kicsit fájt a várólista, de tudtam biztosra, hogy megéri várni:) bíznod kell bennük, és menni fog minden:)

Többiek hogy vagytok??

Babáim jól vannak 760g és 750g :):):) szépen nőnek!

Kép

beus84

Sziasztok!

Én is adok élet jelet! :oops:

Hbzs!
Nagyon nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!Szívből! :(

Mi is jól vagyunk!
Ma volt UH!Koruknak megfelelő méretűek!A baba kisfiú (Zsombor),B baba még titkolózik :(
Olvasáson kívül nem nagyon van energiám!Ne haragudjatok érte!A háttérben figyelek,és gondolok Mindenkire!!!

Kép
Kép
ancsa81

helló Lányok,

hbzs, november végén lesz 6 éve, hogy nyúzzuk egymást a másik felemmel :) a házassággal kapcsolatban lojcika már megírta a választ :) anyósom nagy lagzit szeretne, mondván, hogy a lányának csak szűk körű volt, és hogy már ők is (mármint anyósék) annyi lagziban voltak már családon belül, hogy jó lenne, ha ők is visszahívhatnák azokat, akik eddig őket meghívták... :shock: :shock: :shock: amikor ezt először meghallottam, még félig-meddig poénosan meg is jegyeztem, hogy hát akkor apóssal újítsák meg a házassági esküjüket, aztán hívják meg a családot pereputtyostól-mindenestől...
komolyra fordítva a szót, én abszolút nem vágyom ezekre a látszat dolgokra, meg hogy soha nem látott emberekkel bájologjak a saját esküvőm... arról nem is beszélve, hogy egy ekkora lagzi megszervezése rengeteg energia és idő (és nem utolsó sorban pénz). szerencsére L. sincs oda ezekért a dolgokért, pláne, hogy szombaton egy picit mögé láthattunk az unokatesója esküvőjén (akit hozzáteszem vagy 10 éve nem látott és nem beszéltek... én elég kellemetlenül is éreztem magam, hogy ennek ellenére elfogadta a meghívást, amit persze az unokatesója szülei hoztak... na mindegy).
a 22 mmes ciszta MONNYON LE! :)

lojcika, Neked mi volt ma a dokinál?

beus, szuper, hogy rendben vannak a babók (a hyperechogen papillaris izomra mit mondott a doktornő?) most néztem meg, a súlyuk nagyon szuper, egyes terhességeknél a 25. hétre írnak 800 g-t. ügyesen növesztgeted őket :)

ancsa, néha azért adj életjelet, mint most is :) remélem, jól vagytok, elhiszem, hogy energiának híján vagy most, hogy a suli is elkezdődött... dobj egy uhu képet légyszi, ha van friss :)

kata? merre vagy?

köszi a blogos dícséreteket, nyugodtan kommenteljetek ám oda is :) eredetileg zártnak indult, csak aztán meggondoltam magam (ezért olyan száraz az eleje, mert azt csak magamnak írtam, valamiféle napló gyanánt).

puszi Mindenkinek :)

Kép
Kép
tündérlétra

Beus örülök hogy jól vannak a bébik:)
Dokinál minden rendben volt.Méhszáj zárt:) kitapintotta a baba fekvését (fejvégű) de az nagyon fájt:( Szívnhang is rendben. 20-án csinál UH-t,kaptam rá időpontot!
Ancsa: Legközelebb már biztos megmutatja magát a másik babád is:)
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
szépek a bútorok. A kiságyról hirtelen az jutott eszembe, amikor unokahugomra vigyáztam és letettem aludni, majd pár perc múlva matatást hallottam. Hát a kisasszony fent csücsült a pelenkázó tetején, pedig neki nem is ilyen egybe volt, csak ott volt mellette pár centire :lol: Nem tudom már hány éves volt, de még tuti nem volt 2 sem, úgyhogy majd óvatosan a pelenkázóval :lol: (hugomnak hasonló volt, mint a tiétek, de ő nem partizánkodott :lol: )
Örüök, hogy Benike rendben van. Hogy van ez, hogy nem egyszerre csinálja az uh-ot a vizsgálattal?

Ancsa,
örülök hoyg jelentkeztél:-) Gratulálok a kisfiúhoz, hamarosan biztos megmutatja magát a tesó baba is :lol: Gondolom azért kislányban reménykedtek a 2 fiú mellé, nem? :lol:
Most voltál a 18-20 hetes uh-on? Én majd 20-án megyek az Istenhegyibe, már nagyon várom.

Hbzs,
remélem meglesz a fogi gátló hatása :lol:

Szilva,
vagyok ám, de most én is csak olvastam napközben. Kómás vagyok, mert tegnap éjjel egyedül voltam a kutyákkal itthon és ezek az éjjelek nekem szörnyűek szoktak lenni. :oops:
Holnap én is megnézem a blogodta, kíváncsi vagyok :lol: Én is nekiálltam már egyszer, de leradatam a design-nál :lol: :oops:
Lagzit úgy kell csinálni, hogy meglepetésként. Valami ürüggyel összehívjátok a szűk családot (tesók, szülők), meg a barátaitokat. Így nem kell már előtte azt hallgatni, hogy miért ilyen szűkkörű, és a meglepettségtől mindenki csak örülni fog :lol:
Nekünk 120 fős volt, és nagyon élveztem. Ebben amúgy tényleg csak a család (nagyszülők, szülők, tesók, unokatesók) és a barátaink voltak. Férjeméknél is eszement módon boldog-boldogtalant meghívnak, még másod és harmad unokatesókat is. Én is leszögeztem az elején, hogy nem akarok idegenekkel ünnepelni csak azért, mert férjeméket már X és Y is meghívta és illene visszahívni őket.

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?