Gabi! Nagyon jók az ANdor-fotók! Milyen szép szeme van a kis legénykédnek!!
HÁnyinger meg csak elmúlik neked lassan! Lehet, hogy fáradtabb vagy, azért hányingerezel,nem?
RÁm még sajna eléggé rendszeresen rámtör, de az is haladás, hogy eddig nem hánytam. Tegnap mondjuk nagyon vacakul voltam délután. MOndjuk nem is voltam túl kipihent a lagzi miatt, úgyhogy szerintem ezért is.
Párodnak remélem vége a hajrás meló. Úgy utálom én is, amikor eltervezem, hogy végre együtt csinálunk valamit, és lesz idő mindenre, aztán munka miatt apa mégsem ér rá.
Anna! Kitartást még ehhez a pár naphoz! Mindjárt ölelgetheted a picurkát!
Ildi! Nagyon szép baba GÁbor! És tök jó, hogy jól eszik-alszik. Ezek szerint nem lesz hasfájós sem... Fanni haragudott rád a távollét miatt? (írtad, hogy kezd veled is kibékülni) Vagy miért?
Mi szombaton esküvőn voltunk, RÉka kitáncolt magát kedvére, este f11-kor dőlt ki, de akkor nagyon. Addig ugrált, táncolt, pörgött "pöjgős jujában", és nagyon élvezte... Csak én voltam tegnap nagyon ramaty a kevés alvás miatt. De mára pótoltam...
Twist! Még neked elfelejetttem múltkor írni, hogy hülyeséget kérdeztem a darabos kajával kapcsolatban, mert azért fogacskák nélkül még azért nem lenne egyszerű a helyzet. Darabosat mi akkor kezdtük, mikor az első 4 foga kint volt Rékának. Mondjuk összetört főtt burgonyát pl már kaptt előtte is, mert a kis ínyével meg a nyelvével szét tudta nyomni még jobban. Amikor az első 4 foga kint volt evett úgy, hogy bevette a falatot, csócsálta egy picit, aztán kiköpte, és betolás közben még elharapta, mint egy hörcsög