Jó reggelt Lányok!
MikeGirl- Majd dobok fel képet , hátha ihletet kapsz
De persze azért itthon nem farmerbe fogom szegényt öltöztetni, mert az felérne a gyerekkínzással
Mi finomat főzött Apa a hétvégén?
Mi is vettünk tegnap 2 szakácskönyvet a bolhapiacon, úgyhogy Csabinak is megjött a kedve, azt mondta minden szombaton kiakar belőle valamit próbálni, hurrráááá
Ja és tesómnak 2 számot nőtt összesen a lába ( mind a két gyereknél 1-1-et), 37-ről 39-re
Rabbe- Mizujs, bevette a bizományos a ruhákat???Nagyon szépségesek amiket feltettél, Eclipse nem járt velük rosszul
Navi- Hogy állsz a haskeményedésekkel???Remélem elmúltak!!!Nem bántottál meg, pont az előbb írtam Mike Girl-nek, hogy azért nem fogom kínozni szegényt, legtöbbször csak is kényelmesben, az lesz a fő szempont
Úgyhogy így bizti lesz olyan cucc amit jó ha egyszer majd ráadok, de sebaj
Eclipse- Hogy a csudába bírod te még ezeket a túrákat????
Nekem mondjuk nem terhesen is sok lenne a 8,4 km
Nyusztika- Na akkor hasonlóan gondolkodunk öltöztetés terén...Mondjuk nekem is a legtöbb cucc 62-es, csak egy pár 5-os van közöttük.....
Tényleg nekem pólyám egyáltalán nincsen....Lehet kéne teszveszezni????
Maccs- Nagyon örülök, hogy ilyen jó helyen és kezekben vagytok!!!Minden rendben lesz, a lehető legtovább kifogják a kiscicák bírni, ez biztos
Nagyon drukkolunk nektek+++++
Lucuzs- A szoba egyszerűen gyönyörű lett, mind a kettő nagyon tetszik, csak ámulok
Ezekben a szobákban öröm lehet gyereknek lenni
Vikoo-Én 40 fokon mosnám a ruhákat, bár nem vagyok gyakorló anyuka.....A textilpelusokat azokat meg szerintem 60 fokon, mert azokat elvileg lehet magasabban ha jól tudom
Bár én mág csak a 2 db téli overállt mostam ki
Majd most következik a többi dolog
Rodi- Ti is szeptember 13-án mentek UH-ra???Mi is
Mi ugye szombaton szülinapon voltunk....A Zember már délután egykor ott volt, ment segíteni sörpadokat felállítani stb....Na mire én odaértem délután 4-re ő már nem volt szomjas
Képzeljétek az ünnepelt oda rendelt egy grillcsirkés kocsit, az ott leparkolt, kinyitotta a kocsit és mi ott grillcsirkéztünk, sültkrumpliztunk , ami belefért
Nagyon -nagyon jó volt.....Olyan 8 körül Csabi kicsit rosszul lett, leesett a vércukra ( sajnos ez elég sűrűn előfordul nála), így ő egy picit ledőlt de nem lett utána sem jobban...Csinált önmagának egy cukorterhelést, cukros vizet ivott már a végén, hogy jobban legyen.....Úgyhogy mi olyan 9 körül eljöttünk, amit már én sem bántam , mert a pocakom addigra már keményedett eléggé...De összességében nagyon szuper volt
Majd hozok képeket
Vasárnap pedig bolhapiacon voltunk, vettünk egy csomó mindent, vázákat, takarót Lilinek, dekorációt, gyertyatartót persze mind nevetséges áron ( 1 centért például
).Úgyhogy jól telt a hétvége, csak gyorsan
Egy hét múlva láthatom Lilit, de jóóóóóóóó
Mindenkit pusszantok!
Ancsa