Nika, sajnálom, hogy kijött rajtad ez a betegség... a 3 hónapos antibiotikum kúra azért nagyon durván hangzik! Én sem csinálnám végig még egyszer. Ügyes vagy, hogy találtál alternatív gyógymódot és csak biztatni tudlak, hogy próbálgasd szorgalmasan azt a főzetet!
Nekem voltak tini koromban pattijaim, de aztán 20 éves korom körül rendeződött a dolog. Akkor borította el az arcomat újra ez a rettenet, amikor több, mint 10 év szedés után abbahagytam a fogigátlót. Na, akkor azt hittem megbolondulok... ahogy újra indultak a hormonjaim, hozták magukkal a pattikat. De aztán szerencsém volt, mert csak átmeneti állapot volt és 1-2 hónap alatt eltűntek. Annak örültem egyedül, hgy fél évvel az esküvőnk előtt hagytam abba a gyogyószedést, így mire jött a nagy nap már újra szép volt a bőröm.
Laptetőhöz megy a drukk! A munkában pedig nagyon ügyi vagy!
Bogárka, jól hangzik a tegnapi program. Szilva borról még én sem hallottam... de megkóstolnám...
A hajam nem változott, csak a tövét kellett befesteni, mert már kukucskáltak az ősz hajszálaim... Ezzel nem megyek mindig fodrászhoz. Legközelebb majd valamikor szülés előtt tervezek egy "tatarozást". Csak azért örültem annyira a tegnapi szabad délelőttnek, mert már 3. napja meg akartam csinálni ezt a hajfestést, csak nem volt hozzá erőm. Nem szoktam elhagyni magam itthon sem, de most valahogy fáradt voltam megcsinálni. (pedig úgy utáltam már a tükörbe nézni...)
A fáradtság oka meg az, hogy most szoktatom magam ahhoz, hogy ebéd utántól már egyedül vagyok Bencével. A Zuramnak megkezdődött a tanítás, sőt következő héten a színház is.
Rita, nem is írtam tegnap, hogy milyen ügyesen vásároltál a turiban. Téli kabátok ugye még nem voltak? (Bencének való...)