Új privát üzeneted érkezett!

Na vagyok, basszus most ebédelek, idáig papír munkáztam....Főőnököm megkért megint 1-2dologra, azt hittem nem végzzem ma...

Hol vagytok???
csip-csip18
 
 


Jeanner: küld persze, hátha nincs más progim :wink:

Bejni: ment pü :)
csip-csip18
 
 


köszkösz, válaszoltam is:)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Hello Mindenki!

Bejni jobbulást neked is és párodnak is. A petefészek gyuszival vigyázz, mielőbb kezelni kell. Pl. a kamillatea is jó, meg a meleg ülőfürdő is.

Jenner, kitartást, már nem sok van hátra... :) Drukkolok!
küldöm priviben az adatokat. :)

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Sziasztok!!

Bejni!!!!
szombathelyi én vagyok,és nekünk már megvolt a algzi!!!!! Ejj ejjj :P
Ne keverj ejjjj ejjjjjjj :D :P na csak viccelek

Ma voltam elsö nap melózni,jó volt megint bemenni,de már ost vároma ahétvégét,hogy hazahuzzak haza... és végre mint férj és feleség megyünk lagziba...ugy várom......jajjjjjjjjjjj
Tök izgi,ma voltam megcsináltatni a a körmöm,a ruhám már megvan..ugyhogy én indulásra készen állok!!!!!!!!!!!!!!
Szeptemberi beosztásom,irtó jó,éjszakázhatok 7 napot!!!!!nah midegy túúúúlélllllljjjjjjjjjüüüüüüüüüikkkkkk!!
Csak furcsa mert nem nagyon szoktunk egymás nélkül a aludni,,,szóval ez van de nem rinyálok....
Bejni amugy ha csip nem érne rá,az én mükörmösöm nagyon szupi,már több mint egy éve járok hozzá,és eddig sosem esett le,3 hétig simán kibirja,pedig én pékként dolgozom,ugyhpogy ez le van tesztelve :P :P :P :P :P :P


Mindegy csak gondoltam ha érdekel szólok...
Nah csajok,a talit meggondoltátok????
Lehet akkor róla szó??? Vagy csak amradjunk meg itt "ismerösnek,barátnak"???
Vendég
 


Itt vagyok :)

Bejni: ment pü megint :D
csip-csip18
 
 


Jéééééééééé már 8 óra hűha megyek is mert takarítani kell...

De elötte egy gyors kérdés:Van valkinek Samsung Monte mobilja???
Ha igen, mi a vélemyén...Párom azt akarja, hogy olyan legyen nekem :roll: Mien a Gps ill a Wifi....Ingyen van vagy nem a Gps vagy a Wifi???Mit tudtok mondni nekem róla???
Köszönöm...

Szép Estét, holnap jövök :wink:
csip-csip18
 
 


Hello!
Nekem is nagyon fájt a fejem, csak nekem csütörtökön. Felkelni sem tudtam.
Csip: Mikor nem kéne megjönnie?
Jeanner: Kitartást!!!!! Minden le van szervezve és már csak az apróságok vannak.
Bejni: Jobbulást nektek!!!!
Ninike: Remélem jól vagytok.
Lanyus: Hamarosan itt a hétvége. Már csak 4 nap. :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Csip: egy napon születtünk:D:D:D:D:D Csak én egy évvel korábban:D:D kicsi a világ:) Amúgy ha nem az xperia-t rendeltük volna, én a Monte-t néztem ki, és elég alaposan utána olvastam. Szerintem jó kis okostelefon, talán egy picit lassú, mert nem androidos, de alapvetően jónak tűnik, és főleg kifizethetőnek:)

Lanyus: sejtettem, hogy valaki mondta,hogy szombathelyi:D amúgy mi is megyünk oda lagziba, de majd csak október 2-án..juj de soká van még..És köszi a körmös-ajánlást, de csip ráér:)

Köszi az aggódást, úgy néz ki férjpofa javulófélben, ma már bement dolgozni, én viszont romlok...:( ajaj..már köhögök is, meg alhas-fájdalom ügyileg sem javult a helyzet..sőt..éjszaka is csak forgolódtam miatta...ja és furcsa, már két napja rémálmodok, és sikítozok álmomban, férjpofa ébreszt mindig..ajj..

Gabi mizu veletek?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni: Nekem is volt, hogy fájt menszi után a hasam. De csak kb. két napig. Mennyire erős a fájdalom? Ha nem múlik, akkor érdemes dokihoz fordulni.
Köszönöm kérdésed, megvagyunk. Most hogy ilyen hüvi van egész jól érzem magam. Nekem nem jön be a meleg terhesen. Egyébként várom már a jövőhét keddet, akkor megyünk uh-ra megint és láthatom a picikénket. De izgulok is mert mérik a tarkóredőt... De tuti jó lesz. :D
Keresek valami itthon végezhető adminisztrációs munkát. Ha esetleg hallotok ilyen lehetőségről szóljatok légyszi. Köszönöm. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Hello...Én is tiszta punnyadt vagyok...
Nem akartok nekem valami edédet mondani???Csak ne babos és káposztás legyen...Valami olyat amihez jó a tepsis krumpli...Mert azt akarok, csak nem tom mi legyen, jah és ne keljen rántani :wink: Köszi :D Nincs ötletem most valami ujjat csinálnék :D Köszi :D

Bejni: komolyan???majd megnézzem még nem jutottam odáig el :D
csip-csip18
 
 


Jó reggelt...mi ez a kihaltság????

Tegnap végül rakott krumpli lett az ebéd:D Nálunk semmi kül, tegnap kihúzta a párom a gyúfát a sebbemből...
Néha vannak beszólásai meg dolgai mikor kártyázzunk Anyósékkal, hogy kiborulok, hogy mért is csinálja ezt vagy azt, bezzeg ha Én csinálnám....Na és akkor megmondtam neki, finom, hogy most mért meg stb...és akkor vannak beszólási erre, amiért Én falra tudok mászni...Pl. mitől hánysz epét...na, hogy ezt kitől tanultam nem tudom, de feltudnám rugni egyből...És persze elborult az agyam és mondtam, neki mindent, hogy már 1000 szer mondtam, hogy szokjon le eről a fasz beszolásáról...És erre mégegyszer viccessen nevetve mondta, na nem kellett több nekem semm, hozzá semm szóltam...Este haza jövet probált velem beszélni Én meg halgattam, erre megböki a fejem, na kész úgy elkeztem ordítani mint a sakál, hogy mi a faszt gondol...Na erre a válasz, hogy Hülye vagyok...Huuu na megvolt az i a pont ezzel... nem aludtam semmit, és egy kurva szót semm szóltam hozzá még ma semm és nem is fogok!!!!!
Na ezek vannak, szóval most a bögyömben van, de nagyon....
csip-csip18
 
 


Csip, megértelek...

Én is összedobom lassan a jövőheti menüt :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csip: ilyenek a férfiak..az enyém is kiborít..most közölte, hogy feküdjek le, mert beteg vagyok....meg hogy nem mehetek haza ma, mert akkor otthon kell aludnom, és hogy az nem úgy működik..szóval most holnap kell utaznom, mert öcsém ma dolgozik....fuck...szóval nemtok holnap menni csip:( csúúúúúúúúúnya marad a körmöcském...meg fasza, hogy mikor uram szenvedett a náthától, ő majd meghalt, és 5percenként ugrottam neki, én meg összesen egy pohár vizet kértem..hát..még most is várom...pedig én csöndben szenvedek...csak néha köhintek:D de nem nyavalygok ....:D szóval értitek, nem tipikus férfi-beteg vagyok...:)

Amúgy ne is hagyd magad csip, tényleg ne mondja azt, hogy hülye..én tuti fejbe vágnám:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Hát sajnálom, és Péntek??Csak akkor nekem reggel lenne jó szerintem vagy inkább este...Na mit szólsz???

Jeanner: hogy állsz?, Esküvő terv...??Juujj mi van a hőddel?????
csip-csip18
 
 


péntek is oksa:D reggel is meg este is :D

de férfiaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ágrrrrrrrr:d most hívott a drága, hogy hazamehetek, ha akarok, de akkor mérges lesz..meg hogy legközelebb már 1 hétre megyek haza...meg ilyeneket mondott..
szuper..úgyis tudja, ha ilyeneket mond nem megyek..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


jó pofák... :roll:
csip-csip18
 
 


Na valami téma???Valakinek???
csip-csip18
 
 


Szijasztok!

Csip, nekem ma indult el talán fel a hőm, talán most második nekifutásra sikerült neki, de valamit már tutira feltört (tüszőt) az előző körben, mert most csak nagyon ritkán érzek tompa nyomást, de semmi fájdalom, viszont lett 2 pozi ovutesztem, vis egy erősen nega meg másnap egy pozi, szóval valami csak lesz, de lehet megint visszaesik a hőm, és még várunk :D lehet télleg nászéjszakás baba lesz :D

Ami az esküvőt illeti, 98%-ban készen vagyunk, utolsó telefonokat ejtjük meg, utolsó masnikat kötjük, utolsó... szóval izgulok, hát mit mondjak... a fotós most megnyugtatott, ha esik sincs gáz, mehetünk az árkádok alá, ennek örülök :) meg ha szemerkél csak, akkor még Flórián tér, szóval :) A vőlegénynek fekete, nekem meg fehér esernyő :) Izgulok nagyon, hát mit ne mondjak :) Már ez nem az az ideges izgalom, hogy mi romolhat el, hanem már nagyon csinálhatnékom van, az igenek be vannak készítve a számba, a mosoly kifényesítve pihen az éjjeliszekrényen, a boogie már bele van masszírozva a lábamba :) nagyon jó lesz :) (remélem) Annyit mondták a lányok, hogy ez mennyire nagyon jó, mennyire nagyon szeretnének újra esküdni, akár minden nap is, meg ilyenek, hogy egészen meghozták a kedvem :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


:lol: :lol: :lol: Most mi ez, hogy lehet mégis nászéjszakás baba lesz??most akkor mégis mehet ez a hónap???Nem azt mondtad, hogy lemegy az esküvő és utánána már jókor születne???
De Én nem bánnom, ha ez már éles :S csak most megkavarodtam :D
csip-csip18
 
 


Halihó lányok!

Bocsi, rég voltam, de teljesen kiakadtam a pocsék idő láttán-éreztén, ez a hangulatomon is meglátszódik... ráadásul a tökmagomnak ma reggelre kijött a száján a herpesze is :cry: nagyon nem örülök! :evil:

Holnapután elutazunk, pakolgatok... most csak beugrottam, hogy:

JEANNERÉKNEK BOLDOGSÁGOS ESKÜVŐT KÍVÁNJAK, GYÖNYÖRŰ IDŐT, SZÉP ÉS JÓ LAGZIT, ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT, EZ A TI NAPOTOK LESZ, HASZNÁLJÁTOK KI!!!

Később megpróbálok majd visszaolvasni... :roll: :oops:
belani
 
 


Csip, a feszkótól lehet, hogy megkavarodott a ciklusom, így nem tudom, mikor lesz peteérésem (elvileg tegnap volt, csak akkor maradjon fenn a hőm), de lassan már megjönnie kellene, nem peteérni. Szal, ha most sem jött össze neki a dolog, akkor ki fog tolódni akkorra, hogy nem sokkal a várt mensi előtt legyen peteérés (11én kellene megjönnie, de akkor már nem fog...) érted?

Belani, nagyon szépen köszönöm! Nektek meg jó utat :) Jó pihenést!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kicsit zavaros :lol: De igen értem :D

Belani: sajjnálom a herpeszt a tökmagnak :( Jó utat :)
csip-csip18
 
 


Csip, magyarul: ha leesik megint a hőm, lehet akkor lesz peteérésem, mikor amúgy meg kellett volna jönnie...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


:wink:
csip-csip18
 
 


Jól rémlik, hogy valaki kért elérhetőséget a blogomhoz? :oops: :roll: :D
Aki szeretne, küldjön mailcímet priviben :D
belani
 
 


Belani: igen szerinteem Jeanner volt :)
csip-csip18
 
 


Bejni: elküldöd nekem priviben akkor a mobilszámod, és akkor megbeszéljük, hogy Pénteken mikor jó...Én holnap felhívlak vagy írok egy sms-t úgy délután körül, hogy mikor jó a Péntek...Jó az?????
csip-csip18
 
 


csip:oksa:D

jeanner: már nemsokára itt a szombat:) Már csak pár rémálommal teli éjszaka, és itt van:D juhúú..kíváncsi vagyok, hogy Te tudsz-e majd előtte éjszaka aludni. Én nem tudtam, még hajnali 1kor fotóztam a ruhámat, aztán egész éjjel filmeket nézegettem, és már hatkor kiugrottam az ágyból, szerintem összesen egy órát aludtam:D De így is nagyon jó volt az esküvő napja, és csak néhány apró bosszúság volt, de szerintem abszolút tökéletesre sikerült az a nap, mégegyszer én is végigcsinálnám bármikor:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


[quote="csip-csip18"]B írta:csip-csip18elani: igen szerinteem Jeanner volt :)


köszi, már küldött is privit, én meg a meghívót az életünk betekintéséhez :wink: :lol: :lol:
belani
 
 


:lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Jenner, már itt a finish. Drukkolok nagyon! Ja és nagyon sokat egy kalappal!
Boldogságot majd csak utóbb kivánok. :)


Csip, azt vágom hogy műkörmök terén profi vagy, de egyébként nem tudnál nekem köröm terén tanácsot adni???
nagyon megköszönném.
Az a gond, hogy mióta Nóri megszületett, valami vitaminhiány folytán összetörött a körmöm. Ez helyrejött, viszont azóta kb . már harmadszor nő le a köröm, de kb a lábujjam felénél elreped és vége van, aztán már egy új különálló köröm kezdődik megint.
Szóval nem tudom ezzel mit lehetne csinálni. Mert már nagyon unom.
Előre is köszi!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Sziasztok!

Napokban nagyon nincs kedvem semmihez, elég depis idő van. Tegnap szinte ki sem mozdultunk a lakásból, csak a dm-be mentünk le Annával, még dupla pontokat adtak. Babavárósoknak ajánlani tudom a pont gyűjtögetést, mert így nagyon sokat lehet spórolni. 25+15 %-os kedvezménnyel szoktam megvenni hónap elején a pelusokat.

Jeanner: szombatra minden jót kívánok neked, legyen olyan a napod, amilyennek elképzelted, aztán majd várom a beszámolódat :!:

Franci, Egcsi, Kati régen jelentkeztetek, mi van veletek :?: :?: :?: :?:

[/b]
Vendég
 


Sziasztok!

Nem köszönöm meg a drukkokat, meg a jókívánságokat, mert akkor nem jönnek be (mint a gyógyszernél, ha megköszönöd, nem használ), de rettenetesen kedvesek vagytok, h így gondoltok rám :) ha egy kis drukkot még kérhetnék, hogy süssön délután (szombat) egy két órát a nap, csak a fotózás alatt :) utána eshet, csak amíg átmegyünk az étterembe, meg amíg fotózkodunk, addig ne.... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én most elköszönök, hétfőn jövök!

Sziasztok! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: sok boldogságot kívánok Nektek!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mindenkinek szép estét!!

Mi ujság!!!!!!!?????
Jeanner Sok-sok boldogságot nektek,és üdv a férjesek táborában :D

Mi ujság van erre,nem nagyon pörögtök csajok.
Mi holnap indulunk haza,mert álunk is lagzi lesz uncsitesómék házasodak!!!Ugyhogy én dulpán drukkolok hogy süssön a anap.
Amugy minden okés,melohelyen is meg apával is.
Bár most focizik,de imádom :P :P
Csajok nem akar valaki tornázni járni???
Én menék csak egyedül olyan cinkes .nem?????
Amuyg azt már beszéltük hogy mama tornára mindeképp járopk majd ha letelik a 12 hét ...

Amugy babaprojekt alakuloban,férj ugy jött haza tegnap elött,hogy minek várjunk ugysem jön össze egyböl---ugyhogy (ami biztos szeptemberben -oktoberben még nem de ahogy kiürült a fogamzásgátló 2 hónap akkor nekiállunk) szerintetek menyi idö kell,én dokim azt mondta javasol mindenképp 1 hónapot,a többit rám bizza....Csajok vélemény???

Most augusztus elehén hagytam abba, 2 év után.

Köszi a válaszokat!!!!
Vendég
 


Sziasztok....

Jeanner: Drukkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De ha vagy gyere még :D

Lanyus: Én tavaly hagytam abba a gyógyszert 8 évig szedtem...És megmondom az öszintét, hogy 2009 Augusztus volt ez, attól a pillanatól kezdve ahogy nem szedtem mi nem védekeztünka párommal, igaz mondtak nekem 3 hónapot, de Én tudtam, hogy nem azok közé tartozzom akik első hónapban teherbe esnek....2010 Februárig nekem 3 szor jött meg, sajnos...Az első:31 napra, majd 35 nap aztán 45 nap...és aztán az 52 nap pozi teszt lett...Szóval ha normális ciklusban nézzem, akkor az 5-6 hónapban sikerült....Aztán Május missed, és után most 52 napra jött meg és 37 napra most Augusztus 15-én...Szóval nekem még mindig nem állt be, gondlom, de Te csak 2 évig szedted, nem tom mit, de Én ersett is szedtem...De reméljük, nálatok nem lesz így :D Szerintem azért várj egy két hónapot!

Bejni: Már várlak :D

Nálunk semmi külcsi, apa tegnap éjfélig melozot, bevállalt valami fusi munkát, azt jól megszívta szegény, Én meg már horpsztottam :D Tegnap tölött paprikát csináltam először, mert az ember nem szereti, de mondta, hogy ízlet neki :D Bár nem örült neki, de fini volt Tegnap óta fáj a hasam, lehet most van p.é...Majd meglátjuk mi lesz :D Bizakodunk :D Holnap megyünk a telkünkre csinálunk egy nyár végi medencés esti sütögetős bulit :D Alig várom
csip-csip18
 
 


na,nem olvastam már a hozzászólásod csip,mielőu indultam:-) nagyon szépen megcsináltad a körmikém:-Dköszi. ja.most telóról írok,nagyon szuper.:-D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni: nincs mit :D
Viszont a te telod, az nem olyan, hogy oldalra ellehet csúsztatni, olyan izéé billentyűzet nincs rajta igaz??? :D
csip-csip18
 
 


nem olyan.. mert az az xperia pro, nekem meg csak sima xperia mini van:)
ja és 20 perc alatt hazaértem tőled gyalog:D közel vagy:)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Jenner, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!! Kivánok nagyon nagyon szép időt!!!

Csipcsip, jó szórakozást a holnapira bulira! :)

Lanyus, nekem anno a doki 3 hónapot mondott. Én be is tartottam, aztán még védekeztünk Apával, de a Nóri már az egyéb védekezés alatt jött össze. :)

Kellemes hétvégét!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Kellemes Hétvégét :D
csip-csip18
 
 


Most csak egy pillanatra ugrottam be:
Jeanner: Nagyon nagyon sok BOLDOGSÁGOT nektek!!!!! :D :D :D :D :D :D
Mindenkinek szép hétvégét!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Jenner, nagyon-nagyon sok boldogságot kivánok Nektek!!!!!!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Sok boldogságot az ifjú párnak! :D

Helló Mindenki!

Kicsit eltűntem és el is leszek tűnve, elég brutál lesz a félévem. :roll:
Berci is elkezdte a sulit, egyenlőre szereti. Hétfőn éjszaka Bence hányt, tegnap este Berci, hülye vírusok. :evil: Amúgy semmi különös. Szürke hétköznapok.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, jobbulást nektek!!!!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Jeanner!Mégegyszer nagyon sok boldogságot nektek!Nagyon szépek voltatok,és a pap is szépen beszélt:-D remélem a rossz idö nem szegte kedvetek:-Dmajd számolj be milyen volt a lagzi!ja,meg tetszett a csokrod,meg a fátylad is nagyon,nekem is ilyen hosszú volt a templomin:-D cupp

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Jöttem hamarabb... eső ide, hideg oda, hatalmas buli volt, hajnal 3ig tartott, 1/2 5re értünk haza :D

köszi a drukkot, hétfőn majd visszaolvasok... :)

Bejni, te voltál a legnagyobb meglepi, köszi, hogy eljöttél :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :))) Gratulálok nektek!!
Egcsi: Jobbulást a gyerekeknek. Nálatok egyébként hogy van a suli? Mikor kezdődik?
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje. Mi voltunk tegnap a népligetben sétáltunk egy jó nagyot. Olyan jól esett. Meg az eső is esett, de nem bántuk. :D :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?