Sziasztok!
Most vagyok itt először, és nagyon örülök, hogy van egy ilyen fórum! Szeretnék csatlakozni én is Hozzátok! 28 hetes kismama vagyok, november végén fogok szülni Gidai doktor úrnál a II. számú női klinikán.
Először talán leírom én is a doktor úrral kapcsolatos tapasztalataimat. Talán segít valakinek, nekem nagy kínszenvedés volt jó és megbízható orvost találnom. Jól jött minden tapasztalat és vélemény
. 2 éve kerültem a doktor úrhoz, teljesen kétségbeesve. Az akkori nőgyógyászom ugyanis - teljesen etikátlan módon - egyik este 9-kor felhívott a mobilomon, hogy szerinte hpv gyanús vagyok, menjek szakemberhez, őt ne is hívjam, nem tud segíteni... Én akkor azt sem tudtam, mi fán terem a hpv, aztán amikor utána olvastam, jól meg is ijedtem...hogy 26 évesen, baba tervezés előtt...Elkezdtem vaktában keresgélni, Gidai doktor urat egy barátnőm ajánlotta. Elmentem hozzá a férjemmel együtt, eléggé kikészülve, rettegtem és gyakorlatilag az első pár alkalommal végig bőgtem (ami egyébként abszolút nem jelemző rám). A doktor úr nagyon empatikus volt, még ebben az állapotban is tudott kezelni, és nagyon körültekintően kezdte meg és folytatta le a vizsgálatokat. Végül kiderült, hogy vaklárma volt az egész és semmi bajom, de szörnyű hónapokat éltünk át. Nagyon "tetszett", hogy a doktor úr mindig azt mondta, ami van, nem volt hajlandó belemenni azokba a kérdésekbe, hogy mi lesz, ha...Mindig az éppen előttünk álló lépésre koncentrált, és amit mondott, az kivétel nélkül úgy is lett. Talán valóban nem az a bratyizós fajta, de nagyon alázatos a szakmájával és a nőkkel szemben. Szakmailag nagyon felkészültnek, körültekintőnek és józannak tartom. Tényleg bármikor bármivel lehet hívni, bár még nem volt ilyenre szükség, de tudom, hogy bármikor azonnal jönne és segítene. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ehhez még csak annyit, hogy több ismerősöm (orvosok!) is úgy gondolja, hogy a lehető legjobb választás.
De hogy ne legyek elfogult és a másik oldalról is írjak: valóban zárkózott típus, aki nem jópofizik állandóan. Ezt talán páran úgy élhetik meg, hogy nem kedves. Szerintem erről nincs szó, egyszerűen csak zárkózott. A szétszórtságot én szakmai dolgokban nem tapasztaltam, maximum időpontok mennek ki a fejéből, de azokra meg figyelhetünk mi is.
Más. Nagyon édes az összes baba, gratulálok mindenkinek, aki nemrég szült!!! Én most kezdek csak el igazán készülődni, eddig úgy elszálltaka hetek meg a hónapok...most meg hirtelen félek, hogy semmit sem tudok a szülésről meg a csecsemőgondozásról. Ti hogyan készültetek ezekre a dolgokra?
További szép napot mindenkinek!