Lucuzs, nagyon jó lett a kézlenyomatos fal!
tökre feldobja a szobácskát! ügyes vagy! Boginak hogy tetszett az első nap az oviban?
Eclipse, fincsi tortáról fotót kérünk! nyammi! és utólag is boldog szülinapot Apának!!!
örülök, hogy minden okés volt a dokinál! hízáshoz gratulálok, bár Te keményen tartod az IR diétádat, igaz? tök ügyi vagy!!! sajnos én már 7 kilónál, vagy afölött járok... :S kislánykátok neve ügyében mi a helyzet? vagy most pihentetitek a témát???
Telokin, csak azért kérdeztem, bár Virág már nagy csajszi, mert nálunk Beninek csak a 3. tápi vállt be, addig mindig szenvedett szegénykém! végül a BEBA Aktívokat ettük, ettől volt minden nap termés, viszont előtte meg keményen 1 hétig sem volt székletek! azért olyan picikének ez nagyon brutál volt! :S
nekem 1 db terhes farmerom van, oszt slussz! még gondolkozom, hogy egy régi, nagyobb méretű, de még jó állapotban lévő kord gatyót lehet, hogy anyóssal megbuheráltatok! csinált nekem terhesgatyót is, csak az még csak a prototípus volt, így sajna nem annyira kényelmes!
de majd most!
Ebba, nagyon tetszik a Janka név! tök cuki!!!
nagyon szép a pocid is, és sehol sem látom rajtad az a 10 kiló pluszt! biztos csak a fejeden lehet, mert az lemaradt a képről!
na jó, viccet félretéve, nagyon csinos vagy!!! gratula hozzá!
nagyon cuki Janka baba!
Rabbe, igen, saját számlára utalták, ugyanúgy, mint az anyaságit, csak ebből 30e Ft-ot akár a gyerek nevére nyitott Start számlára is kérhettük volna!
(majd most kiderül, hogy lehet-e igényelnem, bár állandó lakos vagyok a XI. kerületben, de most van valami kavarc a védőnővel is...)
neked jobbulást, vigyázz magadra, meg a picidre! kúráld ki magad, mert a tüdőgyuszi nem játék!
soproni barátnődnek pedig sok erőt és mihamarabbi testi/lelki felépülést!
esküvős képeket meglestem a blogban! nagyon csini voltál, és mekkora pocid van! dúúúúrva!
nagyon jó lehetett a buli, már csak az arcodról ítélve is!
Dorka, sajnálom ezt a vásárlásos dolgot! én is utálom, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogyan elterveztük! a másik, amit első babások lehet, hogy negatívan fogtok megélni, bár nem akarok senkit sem elrettenteni, de nálunk pl. ez a helyzet elég sokszor. szóval, hogy ugye én egész nap, sőt, egész héten itthon a gyerkőccel, apa meg robotol, és mikor 7végén ő pihizne, én akkor mennék mindenfelé. ebből sajnos voltak/vannak súrlódások, az anyagi oldaláról már nem is beszélve, mert azért egy hétvége alatt, ha csak a szülőkhöz megyünk, akkor is közel 200 km-t beleteszünk az autóba, azt meg benzinnel is kell győzni. szóval nehéz ez, amikor az egyik otthon van, és már szinte unja a bezártságot, a másik meg örül, ha végre otthon lehet!
Beni elég egyszerűen összeszed ilyen sérüléseket!
csak szaladt, az apja rászólt, hogy ne szaladjon, erre egy 1,5cm-es padkában képes volt pofira esni, de olyan rosszul, hogy elsőnek a feje ért le... ahhoz képest könnyen megúsztuk!
Aranyoska, jajj, előre félek így a 30. hét utántól! na nem Te ijesztettél meg, csak én már nem is emlékeztem Benis pocakosságból, hogy milyen is volt ez a véghajrá... de azt tudom, hogy most sokkal szarabbul viselem, pedig amúgy sok bajom nincs, de mégis!
nagyon sok boldog névnapot Rebeka babának, iszonyat édes, és szuper fotót csináltak róla!!! élménybeszámolót várjuk ám!
Eta, kitartást a 2x-i lötyi ivászathoz, bár már régen túl vagy rajta!
Henne, sajnálom a császárt, bár sokan azt gondolják, hogy egyszerűbb, mint a sima szülés, de azért az egy elég komoly hasi műtét, szóval a regenerálódás biztosan hosszadalmasabb is lehet, de nézzük a dolgok pozitív oldalát, így biztosan nem lesz semmi baj Levivel, és ez a lényeg!!!
meglestem a rucikákat, nagyon édes mindegyik!
Te is nagyon csinos vagy! (Csak én vagyok ebben a topicban bálna!?)
Haynii, nekem tali szempontból mindegy, igazából csak az a kérdés, hogy apa itthon hagyja-e a kocsit, vagy sem. ha 7végén lenne (szept.18-a kivételével), akkor tudnék menni egyedül is, ha nem, akkor Benit is vinném!
apósodnak mennek a drukkok, hogy mihamarabb felépüljön, és csak pozitívan! nálunk sajnos, szintén apósnál, nem volt meg ez az élni akarás, így ő szépen lassan feladta... Beni augusztus 12-én született, ő pedig dec. 21-én ment el...
ma is fáj, hogy a fiam nem ismerhette meg a másik nagypapáját is!
jajj, hát a 4Ds képek nagyon szépek! irígyke is vagyok, hogy a mi babánk ennyire nem közreműködő! :S ez van. majd gyönyörködöm benne, ha itt lesz az ideje, és kibújt!
Gyancsi, ez az öltöztetősdi csak azért gáz, mert az előző gyerekem a legnagyobb kánikulában jött, így nem volt sok dolog, amit rá kellett tuszkolni. ráadásul a házban van két 6 hós gyerkőc, őket ma néztem, hogy miben vannak, háááát, akkor télire nem tudom, hogy mit kellene még ráadni a sajátomra, mert ők úgy be voltak most is öltözve, hogy ihaj!
Vikoo, amúgy a kicsiknek a 20-21 fok az ideális! csak max. fürdetéshez kell befűteni jobban, hogy pucéron nehogy megfázzon, meg sapit a fejecskére a lakásban is, de amúgy szerintem ez nem gáz! mi sajnos az első télen szétfűtöttük az agyunkat! rólunk folyt a víz, gyerek is sokszor kelt. a 2. télen már csak 22 fokra volt állítva a termosztát, éjjel is max. 22,5-re!
plüss rugik általában műszálasak, ezért egy érzékeny bőrű gyerkőcnél nem biztos, hogy szerencsés, bár tény, hogy melegebb, mint a pamut!
ez a hinta dolog lehet, hogy érdekelne! meg tudod adni a linket hozzá?
vezetni még én is szívesen vezetek, de a férjem már nem nagyon akarja engedni... :S pedig még simán megy, persze övterelővel!
simán lehet, hogy Boldi baba ilyen jó fiú lesz, és már rögtön az elejétől tök jól fog szunyizni, bár engem mindig azzal vígasztalt a védőnénink, hogy ez is, mint minden más, csak átmeneti a piciknél, mert van, hogy tök jól alszik, aztán pár hét, és iszonyattá válik az alvás, de azért hallottam én már csodagyerekről, szóval kívánom, hogy mindannyiunknak ilyen adasson meg!
pocid pedig nagyon szép!!!
Navared, örülök, hogy minden okés a vas-szurival! remélem, hogy most már nem is fog kellene semmilyen egyéb kezelés!
szülőszék, vagy mi, engem egyáltalán nem vonzott, persze ízlések és pofonok. én amúgy a labdától is agyvérzést kaptam...
maradt az ágyikó, oszt jól van!
Nyusztika, üdv újra itt! írj magatokról, mekkora a babó. mikor mész a 30. heti uh-ra? nekem kimaradt, hogy nálatok öcsike lesz, vagy hugica?
Berni01, üdv közöttünk. jó, hogy jöttél! gyere csak bátran mindig! gratula a kisfiúhoz, neve megvan már esetleg?
keményedéseket sajnálom! pihizz sokat, most az a legfontosabb, hogy a kisfiad minél tovább maradjon a pociban!
Mikegirl, üdv újra a fedélzeten! jó, hogy jöttél!!!
sajnálom a régi heged, remélem, hogy még jó sokáig kihúzzátok 2in1! mennek a drukkok ezerrel!
Adél, nagyon szép nevet választottatok Ti is!
2,4kg az nagyon jó ilyen idősen szerintem!
csak hízlald tovább a kicsi lányt!
képeket bátran hozzál, imádjuk nézegetni őket!
Tatjana, igen, köszi a kérdést, vettem. mindjárt mutizom is őket!
sajnálom ezt a kaki helyet a 4D-vel kapcsolatban! kiírhatnád, bár azt hiszem, hogy ismerem látásból, hogy nehogy valaki véletlenül oda menjen! egyébként tényleg simán lehet a kis zacsi is a dudorka, legalábbis nekünk is ezt mondták, hogy 4Dben nem adja ki igazán a nemiséget a felvétel, mert akár fiú, akár kislány, simán lehet dudor mind a kettőnél! drukkolok, hogy most már ne gondolják meg magukat! lassan Te is mész a kötelező uh-ra, nem?
azért a fotó nagyon kis cucika!
Eszter, köszönjük a legfrissebb infókat
Macsekékról! csak így tovább Maccs, minden rendben lesz, jó kezekben vagy, és a gyerkőcök tudják, hogy mit kell csinálniuk! mennek továbbra is a ++++++-ok!
na. mire a végére értem! huh. nem volt semmi!
velünk minden okés. a tegnapi nap elszaladt, holnap védőnőhöz megyek, meg lehet, hogy a munkahelyemre is bemegyek, de ez még képlékeny!
az allergiám még mindig megkeseríti a 7köznapokat. az időjárás egy nagy fos, de legalább ma már nem volt olyan hideg!
dobok egy linket a kisrucikról. ezeket vadásztam. még zoknik, harisnyák kellenek, illetve hosszú ujjú body-kat tervezek beszerezni!
természetesen minden rózsaszín!
http://picasaweb.google.hu/b.zsofia/Tes ... directlink
jók legyetek!
Szisszka is jöhetne már visszafelé... facebookon olvastam, hogy 5ös lett az utcsó vizsgája, azt hittem, hogy már van netük otthon, de azóta sem ír ide! :S