Helló Lányok!
Susytunder- Privire válaszoltam , köszönöm szépen
Nóri nagyon kis toleráns akkor ha ilyen ügyesen alszik
Azért vásárolgattam otthon, mert egy csomó minden dolgot használtan vettem és hát az azért mérföldekkel olcsóbb, mint itt kint
Na meg imádok teszveszezni és vaterázni, így kiélhettem magam
Suzy- Nem , az örök vőlegény átmegy férjbe
Szegény ki is van rendesen, de persze csak hülyéskedik, mert olyan , mint egy nagy gyerek, de hát ezt már te is tudod
Gratula a " nagy dologhoz" , nincs is annál jobb érzés, mint mikor megszabadulsz tőle
Cipike nagyon kis huncut
Nálunk Lili is írtó sokat mozog, főleg akkor mikor én már eludnék, vagy amikor én még aludnék
Juli- Köszi az infot az igazolványokkal kapcsolatban
Szerintem vannak annyira vakok a rendőrök itt és otthon is ( BOCSI SUZY A PÁROD TERMÉSZETESEN KIVÉTEL
), hogy nem fog nekik feltűnni
Akkor neked esélyed van egy nyugodt kisbabára ezek szerint....Nem olyan rossz ám az, sőőőőőt
Én nem látok semmit a képen
Ott van a kukija???
Csip-Hát akkor meg van a vita forrása, a szexhiány
Attól én is mindig agresszívebb voltam
Mondjuk mostanában nagyon ritkán kapok, szerencsére most hétvégén lerendezett az ember, most egy hónapig jóllaktam
Többiek merre-???
Ma azért nem jöttem délelőtt, mert Melindával voltunk a Finanzoknál ( Apeh-féle), mert szegények kaptak egy levelet, hogy fizessenek 500 eurót ( ennyit kaptak vissza a 2009-es adóbevallásból), mert jogtalanul kapták vissza.....Aztán elintéztük, hogy részeletekben lehessen visszafizetni ( 12 részletben)
Aztán voltunk a Baumaxx-ban, Intersparban. Kikk-ben, Hoferben és Wellas Parkban......Szóval lóg a nyelvem és még kitakarítottam a fürdőt, WC-t, főztem , kimostam 2 adag ruhát és vasaltam
Mivel megérkezett ma a király vasalóm, annyira szépséges, teljesen odavagyok érte
Most viszont pihengetek , netezek, tv-zek
Remélem mindenkinek jól telik a napja!
Puszi!
Ancsa