Szasztok Csajok!
Nem volt netünk, egy jó hétig, villámcsapta övezet lettünk. Király! Elszállt a modem a rooter, a hálókártya, a hálószobai tévé. Úgyhogy ez eltűnésem egyik oka, a másik az időhiány, sajna.
Ancsikám! Először is, Annádat a jó Isten éltesse sokáig. Arany szívem nagyon cuki a kis fogatlan mosolyával.
És továbbra is nagyon szép kislány!
Ma olvastam a prividet, mert melóban ránéztem a babanetre, de ott írni nem tudok. Örülök, hogy megoldódott, annak idején én is telóztam nekik.
Szuperek voltak a nyaralós képek, a családi kép nagyon ott van, igaza van Editnek, ki kell rakni, nagyon szépek a gyerekeitek!
Andikám! Örülök, hogy apa egyben van, remélem már együtt vagytok, nagyon aggódtunk mi is értetek, a hidegveríték levert, mikor anyukám mondta a híreket. Szerencsére Neki semmi baja és ez a lényeg. Nyugodjatok meg mostmár.
Editkém! Nagyon szupik voltak a képek a nyaralásról, ügyesek vagytok cumitéren, irigyellek a cumi elhagyásért, majd egyszer nálunk is eljön az ideje. Jófej a lányod a bepisiléssel, hihi.
Ovihoz sok sikert kívánok!
Melinda! Elhiszem, hogy jó volt otthon. Szerencsésen megjártátok az utat ez a lényeg. Lassan nektek is indul a mandula, bölcsiprojekt.
Nálunk zajlanak a hétköznapok. Laura tök szobatiszta, éjjel is, már tényleg csak a cumikáról kellene leszoknia, de majd eljön az az idő is, gondolom én. Egész nap dumál, haláli szövege van, felírom a legjobb aranyköpéseit.
Szereti nagyon a bölcsit, mostanában nagyon beindult a dackorszaka, próbáljuk letörni a szarvát. Tegnap kapott háromkerekű rolit, mert az egyik ismerős kislánynak van, és mindig kölcsönkérte tőle, aztán egyik este közölte: "Jaujának kejj jojjej!" Vagyis: Laurának kell roller! Na megbeszéltük, hogy olyan nincs, hogy kell, hanem kérek, és másnap kapott is, mert szerencséjére apja ment pont Pestre, így Budaörsön vett neki a Regioban. Azóta roliszerelem van, továbbá a futóbicón gyakorol hevesen, mivel a motorját elkoboztam tőle, mert már nagylány a mocihoz.
Kapott új gyerekülést is az autóba, nagyon nagylányos benne, tök édi. Én meg kaptam új autót apától, hogy legyen mibe gyerekülést venni.
Szóval az autó csak nekem új, de fényévekkel jobb a korábbi kocsimnál, úgyhogy nagyon örültem neki. Már rám fért!
Voltunk lagziban, és még megyünk is, hogy teljes legyen az örömünk. Laurát nem vittük, de jobb is, egy nyugodt percünk nem lett volna, amennyire pörög. Meg iszonyú meleg is volt, szakadt rólunk a víz az étteremben, úgyhogy ne tudjátok meg. Na, az is hülye, aki ekkora lagzit csinál. De azért még megyünk, Tompára is, ha egyszer meghívtak.
Amúgy dolgozunk ezerrel, a délutánokat Larával töltöm, a hétvégéket is ügyesen be kell osztani.
Csajok! Ígérem, hogy felveszem a fonalat, meg talán ha jön a rossz idő, többet leszünk bent, többet tudok netezni, de hát addigra már Ancsi is, meg Melinda is visszamegy dolgozni.
Na mindegy, azért próbálok többet jönni, sajna nagyon nehezen megy.
Puszilunk mindenkit!