Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Édes Barátnőim!
Mivel lassan "odaát" parázs lesz a hangulat, úgy gondoltam itt nyitok egy topicot, ahol azok beszélgetnek akik nem sértegetik a másikat és nem beszélik ki a háta mögöttKép

Itt legalább friss képeket is fel tudunk tenni a gyerkőcökről és megbeszélhetjük a mini-talikatKép

MILLIÓ PUSZI!!!!!!!!!!!!!

 


Támad a csajszi!


Kép

PUSZI!!!KépKépKép
Emőke+Pocak

 


Mi itt vagyunk.Gyönyörü a kép Eduáról.
Most nincs idöm bövebben írni, majd még jelentkezem.
 
 

 
 

Szia! Örülök, hogy idetaláltálKép
PUSZI!!!Kép

 


Jó estét.
Remélem,hogy rendben haza érteket. Mi olyan 6 óra után jöttünk fel a játszótérrröl. Nagyon élvezi a csaj, és amint láttad nagyon kedves anyukák vannak itt. Csenge kapott vacsorát. Virslit etttünk, utána épitö kockával játszottunk, most Apával fürdik a kádban, ha készen vannak akkor kiveszem felöltöztetjük, kap Cicit és megy aludni. Megnézzük a Trója cimü filmet. Ezt is másolta édesapa a netröl. Holnap megint megnézem a Dirty dancing 2. Nekem nagyont tetszett, nagyon megfogott. Bírom a fiatalabb fiúkat, habár a férjem 12 évvel idösebb nálam. De sebaj, fö a változatotsság.
Olyan furca, hogy ennyire részletesen írok, és van akit érdekel is. Anyukáddal taliztál? hogy értetek haza? Holnap megyek az ikeába, mert mákos guba vanailia öntettel lesz a menü. Nem bírom kihagyni. Pont ma gondoltam rá, hgoy holnap csinálok, de így egyszerübb
Jó éjszakát.
 
 


Szia!
Rendben hazaértünkKép
Nagyon tetszettek a csajok, meg az egész napunk!Kép

Az volt csak a baj, hogy anyunál észrevettem, hogy megint nagyon véreset pisiltem, szóval most jól bevagyok ijedve. Holnap reggel azonnal hívom a dokim asszisztensét, és megkérdezem most mi ateendő..
Nagyon reménykedem, hogy megint "csak" a vesém rakoncátlankodik és a babámmal semmi baj!!!

A csajok tényleg tök arik voltak! és szuper a hangulat!!! Jó filmnézést!

Húú mákos gubaKép:D:D:D

Dudut most fürdette az apja és most csinálja a kajáját... Remélem bealszik... de ha korábban altatom hajnali 5-kor már kukorékolKép

A Dirty D. 2-t én is kétszer néztem meg egymás utánKépKépKép
A szövegét elküldöm emilben!Kép

Most megyek - bevetem magam a zuhany alá. Hátha jobban leszek.

Millió puszi!!!Kép
És köszi a mai napot, szuper volt!Kép

 


Most olvastam az ncl-en ,hogy mi a baj. Nagoyn vigyázzál magadra. Pihenjél sokat, ha tudsz. A holnaphoz kitartást és sok erök kívánok. Eduának pedig nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!
 
 


Szia!!!

Sorry, hogy nem jelentkeztem, de itt volt az öcsém és teljesen lefoglalt. 11 éves és nem semmi a pasi. imádom. De közben a nagyobbik keresztfiam is itt volt, aki meg 16 éves. Kamasz és éppen problémája van a szüleive. De melyikünknek nem volt ilyenkor problémája. Szóval ö is itt volt nálunk majdnem 1 hetet fiús voltam teljesen.
Nagyon hiányoztok, jó lenne talizni. Bármikor, ha jössz anyucidhoz azonnal szóljál és szívesen látunk titeket nálunk, vagy játszótér vagy bármi. Majd ahogy alakul.
Eduának hogy telt a szüli napja?
Meséljél!!!
Pocakalkód hogy van. Olvatam az a hatalmas kavalkádot ami történt a dokival. nem semmi.
Most hogy vagy?
Jobbulást nektek, pihenjél sokat.
Mi most indulunk a telekere.
Ma van a szülinapom
27 éves vagyok.
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT!!!KépKépKép

Kép

Legyél mindig nagyon boldog!!!Kép

Húú én már 28 leszek :SKépKép

Dudu szülinapja kicsit gázos volt, tudod a családi viszályok miatt, de végülis szépen sikerültKép
Voltunk vele Állatkertben, másnap együtt ebédelt a család itt nálunk (anyukám+tesóim) szóval nagyon szép voltKép

Sajna ezek a fránya vesekövek nem múlnak el maguktól, most vigyáznom kell, meg folyamatosan vérzéscsillapítani és majd ha megszületik a fiam azután kihajtom a köveket.

Egyébként nagyon boldog vagyokKép Főleg, hogy előrébb ment a terminusom 3 héttelKép És ma lehet, hogy kapok egy csizmát MashutólKép

Amit Katinka felvetett, a Cserepesháuzas talit-azt tányleg megszervezhetnénk, Timcsiékkel, Delfiékkel stb..Kép

Na megyek én isKép PUSZI!KépKépKép

 


Sajna amit írtál a köveidröl az nem túl jó. Remélem, hogy a terhesség végéig már nem okoz neked kellemetlenséget.

Köszönöm szépen a köszöntést, nagyon kedves vagy.
Nagyon szépen telt a szülinapozás. Tegnap a szomszédaink voltak nálunk. A jobb oldali szomszéd és a bal oldali szomszéd itt volt nálunk. Velünk egyidös házaspárok , gyerektelenk még mind a ketten. De már hamarosan tervezik a babát. A jobb oldaliak jövöre a bal oldaliak 2 év múlva. De nem csak nekem volt szülinapom, hanaem Iminek a névnapja is volt, és a jobb szomszédoknak mind a két tagjának a szülinapja. Szóval egyszerre 4en ünnepeltek voltunk.
Készültünk kajával, egy jót vacsoráztunk nálunk, utána tortáztunk, majd ajándékozás volt. Én kaptam tölük egy x-epil gyanta gépet, Imi pedig egy vezeték nélküli klaviatúrát és egeret.
Ma a teleken is szupi volt, itt ünnepeltük a szülinapomat, Imi névnapját, apósom szüli és névanpját, szóval itt is 4-es ünnepeltség volt.
Kajáltunk, tortáznuk. Kaptam pénzt és egy szöszmösz-ölöt. Szupi találmány.

Jaja, sorry, ha hosszan számoltam be a dolgokról.
Imitöl kaptam egy cápa kabalát, olyan 140cm magas lehet, jó nagy. Egyébként az egyik kedvenc állatom a cápa.

Állatkertes szülinap hogy telt?
Megkaptad a csizmát?

Majd holnap írok.
 
 


írtad a cserepes házas balhét. MI egy két helységes világos 4 erkélyes szobát bérlünk.Az egyik szobában csak szönyeg van, a másikban vannak székek és asztalok is.2 órára 9000Ft ért lehet kibérelni. Az igazgatónö rendkívül korrekt és segíti a kismsmákat, ezért nekünk 9-12 ig 1000Ft ért kiadják.Minden napjuk full tele van. Azt tudom, hogy ha mi páran szereténk talizi, akkor a szerdát el tudom intézni. Csak nem tudom,hogy jó ötlet-e mert taliznék egy pár emberrel csak elég furán jön ki, hogy ha más elszólja magát mint most Katinka, aki a barátnöjétöl tudja, aki a lakótelepünkön lakik. De én szívesen látlak a mi talinkon is, ami hétfön van. A többi csajszi is biztosan,hogy szívesen lát. Gyere el a jövö héten.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

 

cron