Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na, néha én is felbukkaniok... Bocs, hogy nem tudok gyakrabban jönni, de egyszerűen semmi időm nincs Kép.

Látom, a bölcsisek jól vannak, mindenkinek megy kisebb-nagyobb zökkenőkkel. Mi jelenleg itthon vagyunk kötőhártya-gyulladással, amúgy Ádám nagyon szereti a bölcsit, szívesen jár.
Hiszti nálunk is van, valószínűleg a bölcsi miatt van ennyire megzakkanva néha Ádám.

Ha még nem késő, a mikulás-bulira mi is mennénk, természetesen két gyerekkel.

Majd írok bővebben is, de most muszáj őket lefektetnem.

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Hát igyekszem, ezen a héten még megmondom, jó? és hány órakor lenne a történet, mert alapból úgy indul, hogy én fél 5ig melózom Budaörsön.
Amúgy ha meygünk és ajándékolunk aKKOr egy bocikát kérnénk szépen.

Ma nem volt Dodi bölcsibe, mert bementünk a melóhelyemre. Hát mázlim va, elég jó helyen fogok ülni, amennyire ezekben a köcsög amcsi típusú irodákban van jó hely. Ablak mellett közvetlen ugyan, de ez az ablak nem az utcára néz, hanem a lenti korzózó, shoppingoló népségre Kép viszont csak szemből megközelíthető, senki nem fog a hátam mögé lopakodni Kép és talán még netem is lesz.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa,
Mi macis bábot kérnénk. Sütit én is sütök majd a bulira.

Halacska,
Üdv újra itt!

Forti,
A profilomba feltettem egy képet a tesókrólKép.
Jókat mond LeviKép. Lili ma felhúzta a pólóját, odavette magához a nyusziját és büszkén jött oda hozzám, hogy Nyuszi eszik tejetKép. A legújabb pedig, hogyha kérdezek tőle valamit, azt mondja mindig rá, hogy Lehet.

Beszti,
Azt hiszem neked van egy kétoldalas hozzátáplálási táblázat ugye? Múltkor meg akartam nézni rajta valamit, de sehol sem találom, ha megvan neked át tudnád küldeni? Köszike előre is!

Most kicsit ráérek, mert mindkét csemete alszik. De megyek is hasznosítom magam egy kis vasalássalKép. Reggel készítettem apának egy jó kis csokis nasit (csokit vajjal összeolvasztottam aztán bele tört keksz és tört mogyi és már kész is, csak formában hűteni kellett), remélem ízleni fog neki.
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Csak nem tali lesz???? Mikor, hol? (Sajnos már rég nem volt időm benézni.)

Voltunk genetikai ultrahangon, minden OK szerencsére, de a babó takargatta magát, így a neme továbbra is rejtély...

OFF:
Nyuszi,
Angliában milyen felirat van a temetőkapukon? (Ami nálunk a "Feltámadunk"). Köszi!

Zita
parazita

Ilke!

Küldöm.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hello Mamik!

Köszönöm a meleg fogadtatást! Kép

Kataa!

Jól hangzik, amit írtál a volt/leendő munkahelyedről. Mit nem adnék azért, hogy 4kor lelépjek!

Szerencsére Gumicukornak is elég jó a munkaideje!

Én a szakmából adódóan - reklámügynökség - nem tudok sokkal előbb menni.
Lehet, hogy ezért váltanom is kell majd idővel.

Pancsi szerencsére jól bírja. Majd játszóbölcsibe szeretném vinni a közösség miatt. Jártunk zenebölcsiben is a IV. kerületbe. Nekünk bejött.

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska
Hát az utóbbi 2 hónapban nem mondhatnám, hogy időben le tudtam lépni, szinte minden nap fél 6ig bent voltam sajnos, egyedül a péntek a fix 1-2 óra körül elhúzok, de akkor szinte mindenki. a páromnak pl. ma reggel 5re kellett bejönnie (még jó, hogy közel lakunk) egy szerver miatt, mert a bécsiek nem engedték, hogy este indítsák újra és még mindig bent van. ráadásul próbaidős, nem is ugrálhat még nagyon, hogy bocsi, reggel 5 óta itt verem a blattot és megyek.... ma is 3kor akartam lépni, de még mindig van pár user aki rámakaszkodik. komolyan mondom, alig várom már a jövőév ilyenkort, amikor ismét babát szeretnék a pocimba, mert akkor lesz mire fogni, hogy időben elinduljak. na meg dani is jövőre ovis lesz és 4kor, ha tetszik, ha nem lépni kell érte.

rit
ha nálunk körbenéznél az irodákban, mindenki úgy ül, hogy ne lehessen belelátni a monitorjába KépKép vajon miért? Kép én pl. szembe ülök az ajtóval, mindig látom ki jön, egyébként meg ha nem vagyok a helyemen, akkor lockolom a képernyőmet Kép de azért még nem volt senki sem, aki ennek ellenére be akart volna pofátlankodni a gépemre fizikálisan. az előző mhelyemen volt ilyen, még az ajtót is felfeszítette egy idióta kollégánk... akkor mondtam fel, nem sokkal azután, ott betelt a pohár.

úszni jártok? mi már régen nem voltunk ,mert mndig közbejött valami, ebbeől 3 hét betegség, 2 hét meg utazás volt. remélem már pénteken eljutunk ismét és rendszeres lesz. sterencsére danin nem érezni, hogy kihagyott volna, uúgy csinál mindent.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa,
Mégis visszamész melózni?

Zita
parazita

Sziasztok!

Jó kis napom volt! Bettikém rámcsapta a fürdőszoba ajtaját és beragadtam! Tök véletlenül van nálunk anyám tegnap déltől, mert reggel vérvételre mentem, ha nincs itthon, nem tudom mit csinálok. Így kifeszítette a zárat, de idegesebb volt mint én.

Ülés: A feng shui szerint szemben kell ülni az ajtóval, hát amikor ezt megtudtam elfordítottam a munkahelyen az asztalom 90 fokkal, vagy hat év után. Tényleg jobb érzés lett, hogy "nem támadnak hátba".

Lányok, akkor csütörtökön lefixálom a bulit. Lehet, hogy nem is kell előleg, mert nem rendezvény lesz, nekik nincs külön ktg.

Ile, édesek a gyerköcök! Mindig jókat találsz ki a férjednek, biztos megérdemli!

Rit, nem abból a korzózó shoppingoló népből fogsz élni? Kép Persze jobb lenne egy spéci hawaii látképKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa!
Apa nálunk is jönne. Báb okés, maci ha lesz még.

Ilke
Arik a gyerekekKép

pusz

judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,
megint itt.

Kataa!
Ha csak állat bábok vannak, akkor egy cica és egy kutya rendel, ha vannak "emberszabásúak" is, akkor marad a kutya Ádámnak, és egy királylány Noéminek Kép.

Munka
Én tulajdonképpen már visszarázódtam, csak a gyerekek miatt vagyok sokszor itthon. Már net is van az oviban, munka után lenne is időm leülni, mert van 2 szabad órám, mire menni kell a gyerekekért, de mindig a főnöknőm ül a gép előtt. Nem a neten lóg, hanem a tonnányi papírmunkáját végzi, de sajna, csak 1 db gép van az oviban. Hiába, mi pici intézmény vagyunk, és a gyerekekkel kell foglalkoznunk, az meg ugye egyelőre nem a hálón keresztül történik...

Conti!
Fürdőszobás sztori KépKép.

Ilke!
Nagyon aranyosak a gyerekek Kép! Én szívesen csinálnék mindenféle édességet, de az én férjem szinte csak a csokit meg a jégkrémet szereti, azokból viszont rengeteget meg tud enni.

Beszti, Csics!
Irigyellek benneteket a bécsi kiruccanás miatt! Itthon mi is rengeteg időt töltünk el ajándékvásárlással. Ráadásul Noémi mindene mostanában a Barbie, de itthon nem nagyon lehet kapni Barbie-s dolgokat (póló, pulcsi, ilyesmi).

Beszti!
Honnan rendeltek ebédet? Kihozzák házhoz, vagy valahová érte kell menni?

Lányok,
van még egyáltalán itt valaki aki szoptat? Mármint az "eredeti" gyereket, nem pedig a következőt Kép. Nálunk Ádám még mindig szopik, szerencsére, mióta bölcsis, már csak reggel, délután és este, meg 1-2 alkalommal éjjel. Most, hogy itthon vagyunk, meg hétvégén is, többször is jön szopizni. Komolyan mondom, ebből a szempontból örülök a bölcsinek, mert már néha idegbajt kaptam, mikor 234-edszerre jött szopni. Most jó, így engem sem fáraszt, és nem félek leülni, nehogy egyből az ölembe másszon Kép. De elválasztani nem akarom, mert így is elég sokat beteg, meg keveset vagyunk együtt, mikor szopik, legalább akkor csak az övé vagyok.

Mennem kell, mert eddig egész jól eljátszottak a pulyák, de most erős csatazajt hallok....

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Lista,aki meg nem szolt lecci jelezze szandekatKép
Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili(maci)+Balint+Apa
Mano +Emma(maci)
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo(maci)+Gellert+Apa
Gumicukor+Dani(kisvakond)+Apa
Magdi+Nori(Maci)
Szilcsike +Szilvike(tehenke)+Tomi+Apa
Conti +Betti(cica)
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex(tehenke)
Rit+Dodo?(tehenke)
Szilvi+Timi
Sasha+Gabi(kutya)
Dec8+Hanna+Apa
Forti+Levi
Pszi+Balazs (vakond)
Halacska+Anna(cica)
Pemeske+Greta
Panda+Adam(kutya)+Noemi(cica)+Apa

Rit
4-7 kozott gondoltuk a bulitKépmikorra tudnatok odaerni?
En mindiga fonokkel voltam egy kulon szobaban,ez jo volt mert egymassal szemben ultunk,boszen utottem abillentyuek es azt hitte szorgalmasan dolgozom mindigKép
Majd felintegetek neked jo:

Ilke
Akkor Balintnak nem kersz ajcsit ugye?

Parazita
Nem csak Halacska is MOM-os mint mi ezert kerult szoba a tema.Kis szegyenlos tesoKép
Recsei jatszohaz Dec3. 4-7 kozott.Bab lesz az ajandek,valassz Te is valami allatotKép

Halacska
Mi is azert bolcsizunk mert itthon delelott mar nagyon unatkozik.Maost egy kis hullamvolgy van hogy reggel sir,de utana egesz nap egy angyalKép
Delutan is lelksesen beszel rol.
MA is voltegy jo story,egy baratnomnel toltotuk a delutant ahol a kisfiu 2.5 eves de folyekonyan beszel.MEgkerdezi Alexet:Te Alex jo ott a bolcsiben?Alex meg nagy komolyan valaszolja hogy JO-Jo a bolcsiKépKépKépAnnyit nevettunk rajtukKép

Conti
Ne is mond,nekem is eszembe jut mert nalunk zarva a furdoszobak mert sokszor akar a wc-bol vizet venniKépSzolva ha bemegyek mindig felek nehogy raforditsa kulcsot,ugyhogy soxor ki is veszemKép
Meg jo hogy anyukad ott volt,ez a sors kezeKép

PAnda
Vaoltak mas babok is,de csak boszorkara es oreg nenire emlekszem,ugyhogy inkabb legyen a kutya-cica parosKép

Mano
Kepzeld Zalanka(tesom kidfia)a doki szerint kruppos.Sogornom felhivott majd burkoltan kozolte hogy gyerektol kapta el es Alex kohogott a hetvegen.2 nap egyutt voltak,de hat hogy kaphatta el ha Alex nem az.Te mint szakerto,ez egyebkent fertozo mindenkire?Vagy csak akinek egyebkent is gyengebb a legcsove?Mert neki mindig valami ilyen baja vanKép
UGye aztan nalatok nem is az volt?Mert a druk eloszor tudogyuszit mondott majd megegyszer visszajott es akkor mondta hogy kruppKép
Most bevittek a Bethesdaba mertfelnek hogy mi lesz ejjel.En mondtam a hideg furdoszobat meg a hidegparasitot turbon de nem mernek nekimenni az ejszakanak.

Pusz
Kataa

Dec8
Ok akkor iden nyomtathatod Te is a cimkeket Gumicukor helyett.Majd feladod nekem postan?

Gumicukor
En csak olyat tudok akik hazhoz jonnek esm egcsinaljak,de nem volt veszesen draga 1 eve amikor kertemKép

Kép
Kép
kataa

Panda!

Én szívesen hozok nektek Barbie-s dolgokat (pont akkora méretű babája van?), mert még nem voltunk kint, csak az elkövetkezendő 1-2 hétben megyünk.
Foodexpresszt rendelünk. Kihozzák. Már egy adagot is kihoznának, de én egyenlőre úgy kérem, hogy vacsira is jusson.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Irigyellek, hogy talit szerveztek....Nem mondanam, hogy megyünk, de ki tudja...talan törtenik valami csoda!Kép

Panda!
En szoptatom meg Rebit, igaz, mar csak egyszer naponta, lefekveskor...A reggeli cicizest augusztus vegen szoktattam le, nem volt különösebb problema...en jartam dolgozni 6.30-ra es ök meg aludtak, mikor elmentem...Ez egy hetig tartott, es aztan mar nem kerte...Bar olyan mostanaban is van, hogy felhuzza a polomat es azt mondja, hogy megnezi a cicit...Es akkor 1cm-re van a cicitöl a szeme es a szaja is, es latom, hogy kedve lenne bekapni, de nem teszi...vagy ha megprobalja es en nem engedem, akkor csak nevet, mert jateknak veszi!

Ma itt ünnepnap volt, de holnap megint kelni kell...
SziasztokKép...
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kataa

A csomagokra se felejtsétek el a neveket! egyébként nekem megvan az összes tavalyi címke és nyomtatni is tudok, egyébként már írtam, de nem volt rá reakció. de szívesen átadom a munka örömét másnak.

kataa
szőnyegtisztító
pár sorban írnál róluk? igazából és saját magam szeretném csinálni, mert jobban bízom a saját munkámban, na meg szabit kellene kivennem, míg ott vannak. a szőnyeg száraz lesz a munka végén, vagy kicsit még nyirkos? mennyi volt nektek 1 éve?

Panda
Mi is megyünk november közepén Bécsbe, ha kell valami Barbie-s, akkor szólj. esetleg valami elképzelés van már?

Kryss
Hát igen, nálatok jó hosszú volt a hétvége. idén Mo-on elég szűkösek az ünnepnapok, jövőre meg még rosszabb lesz. 2006-ban és 2007-ben lesz sok hétköznapra eső ünnep. de valszeg engem nem fog nagyon érinteni, mert akkor ha minden jól megy otthon leszek a tesóval. viszont apa szempontjából jó lesz, mert sokat lesz otthon, nálun uis ha pl. csütörtökre esik egy ünnepnap, akkor péntek is szabad, és nem kell ledolgozni következő vagy előző szombaton, mint a legtöbb munkahelyen.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
A krupp kb 200 féle vírustól kijöhet az arra hajlamos gyerkőcnél. Szóval bárhonnét elkaphatta, most kezdődik a szezonja, rettegek én is.

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor
Szép szemetek lehet Kép

Kataa
Ja kinyomom őket. Hova küldjem?
Akkor nyomjak mindenkire + a csomikra?
Apákra mit nyomjak?
Hannának mindegy csak aranyos állat legyen.

Üdv
dec8
dec8

Beszti, Gumicukor!
Aranyosak vagytok, köszi, hogy felajánlottátok Kép. Noéminek mindegy mi, csak Barbie-s legyen. Pl. tányér, pohár, evőeszköz (ezt itthon is láttam már), rendes gyerekruha (az ő mérete), amin Barbie van, könyv, színező, hátizsák, baba ruhával, egyszerűen MINDEN. A múltkor láttunk egy felsőt, meg is vettem volna neki, de szólt az eladónő, hogy túl szűk a fejénél a lyuk, biztos nem lesz jó. Nem is lett Kép, szegénykém nagyon sírt. Csak azt nem értem, akkor minek van kint, ha tudják, hogy úgysem jó.

Kataa!
Jó lesz a kutya-cica páros, köszi.
Én is úgy tudom, hogy magát a kruppot nem lehet elkapni, csak a vírust, ami kihozza. De tényleg nagyon sokféle vírustól előjöhet, viszont kizárólag azoknál, akik hajlamosak rá. Én is nagyon féltem, mert a férjemnak nagyon komoly kruppja volt gyerekkorában, tartottam tőle, hogy a gyerekek esetleg örökölték a hajlamot. Minden köhögésnél féltem, hogy nehogy kórház legyen a vége, de szerencsére megúsztuk.

Lányok, a nevekkel tavaly is volt egy kis kavar, szegény Mikulás, nem tudta, mi van, mikor ilyeneket kellett olvasnia, hogy pl. Panda Ádámja, Kataa Alexe stb. Nem lenne jobb, ha mindenkinek a vezeték- és keresztneve lenne az ajándékokon? Már elég nagyok, tudják a nevüket, de Ádám szerintem nem fogja tudni, hogy róla van szó, ha azt hallja, hogy "Panda Ádámja". De ez csak ötlet, nem muszáj így, maradhat az eredeti verzió is, nem kell bonyolítani.

Kryss!
Legalább még valaki, aki szoptat. Ádám képes olyan hisztit rendezni, ha valami miatt nem akarom megszoptatni, hogy zeng a ház. Úgyhogy egyelőre nem próbálkozom az elválasztással, bízom a statisztikában, miszerint a gyerekek nagy többsége 2-3 éves kora között magától abbahagyja a szopást Kép. Mondjuk, legalább az éjszakai 1-2 elmaradhatna. Noémi is 2,5 éves koráig 1-2x ébredt éjjel, aztán magától átaludta az éjszakát, remélem, most is így lesz, mert így elég nehéz, hogy reggel korán kelek (1/4 6-kor), és nem is tudok normálisan aludni éjjel.

Beszti!
Az új házzal hogy álltok? Telek, terv stb. megvan már? Esetleg már épül is?

Beszéd
Nekem is nagyon furcsa, hogy Ádám 2-3 hónapja szinte egyáltalán nem beszélt, most meg mindent mond, már mondatokban beszél, és rendesen ragoz is (pl.: Nem anya csinálja meg, én megcsinálom.). Csak a kiejtéssel van egy kis gond, néhány hang nem megy neki tisztán, de az majd kialakul.

Na, mennem kell, mert itt van egy csomó ember, akiket el kell látnom. Betonozzák a házunk födémét KépKépKép.

Szép napot,
Panda

panda
Halásztelek

Panda
ok. ha látunk valamit, akkor hozunk, csak írd meg Noémi méretét, ha esetleg barbie ruha lenne, amin megakad a szemünk.
a mikibulira meg majd elviszem a keresztszemes mintáidat. igazán időszerű már visszaadnom. rossz tulajdonságom, hogy sokáig ülök cuccokon Kép igyekszem megjavulni.

ragacsfelirat
szerintem is jobb a vezetéknév+keresztnév felirat. mi Őcsi Dani "vagyunk". a fiam hallgat erre Kép én meg az Őcsi anyu vagyok elmondása szerint Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Gumicukor
Nekem mindegy ki csinalja,de tenyleg egyszerubb ha neked megvan a tavalyi.
Igazatok van,talan ugy kene hogy a csomagokra a vezetek+kersztnev.Ugy jo hogy feladod nekem postan,megirom mailben a cimemKép
Sajnos mar nincs meg a cime de az aranyodalakbol neztem ki egy kozeli ceget es masnap mar jottek is.Egy nagyszonyeg +2 kicsi+a nad garnituram volt,az volt kb 3500 ft.Es 1.5 orat tartott.Nagyon koszi lett a viz viszont minden szep tisztaKép

Panda
Jo munkasetetestKép

Ma nem volt siras mar a bolcsibenKépkicsit panaszkodott hogy anya is jojjon,de amint bement mar jatszott is.Ennek oromere Rittel jot dumcsiztunk egy cukibanKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Hétfő reggel a doki kivételesen egészségesnek titulálta Gyurcimat, egész meglepődtem rajta. Tehát újra bölcsizünk. Úgy néz ki, hogy most már végképp teljesen be van szokva a manó, ugyanis 1 hét itthonlét után is ugyanolyan lelkesen ment mint előtte. Én viszont összeszedtem valami nyavaját, szombat óta alig állok a lábamon.

Mikibuli: Nálunk a párom nagyon be van tőle zsongvaKép, ő tavaly is nagyon odáig volt. A bábfigurán próbáltunk gondolkodni, de nálunk olyan kedvencek vannak, mint: Coccolino maci, Mici maci és annak szereplői (főleg Zsebibaba, Füles, Tigris). Nem tudom ilyenek vannak e a repertoárbanKép? Ha nincs, akkor még gondolkodom. Meddig tehetem?

Magdi!
Minket idáig mindig anyának és apának szólitott Gyurci, de pár hete elkezdett ilyeneket hogy: anyu, anyuci, anyucika és uyanezt az apus változatban isKép. Én sem tudom hogy honnan szedte, de nagyon cukiKép.

Forti!
Levinek jobbulást! Nálunk a nyaklánc a slágerKép.

Kataa!
Hát igen, nem lesz egyszerű ide átjárni az biztos, de Gyurciért bármitKép. Árkád annyira nem vonzó, mint itt lakniKépKép.

Gumicukor!
Gyurci is ismeri a kapufát. Ha meccs megy a tv-ben, állandóan tudósitKép: "kapus védett", "kapufa", "góóól"...stb.

Halacska!
Nagyon helyes a kiscsajKép.

Ilke!
KépKép, nagyon édesKép. Gyurcitól ha olyat kérdezek, amire nem tudja kapásból a választ, akkor hosszas gondolkodás után azt mondja, hogy passz. Azt hiszem ezt tőlem tanultaKép.

Conti!
FürdőszobaKépKép.

mikibulis cimke: bár tudja Gyurci a teljes nevét, és nagyon szépen mondja is, ettől függetlenül néha úgy gondolja, hogy ez a doktorbácsinak a neveKépKépKép. Gondolom csak viccelKép, szóval felőlünk lehet igy is. Bár azt jobban szereti a drágám, hogy "Gyurcika"Kép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa,
Köszi a Mikulás-infót!
Mi is szeretnénk menni:
Parazita + Solymi + Apa

Asszem VAKONDOT kérnénk.
Kinek kell fizetni, és mennyit?

Zita
parazita

kataa
elektronikusan vannak meg a ragacsok. a többit, ha kapok mindenkitől teljes nevet a gyerekről, akkor csak át kell írni és nyomtatni, igazán nem nagy munka, olvasható is, nem úgy, mint a tavalyi filces felirataim, ami kutyafuttában készült. ezeket bele lehet csúsztatni a csomagba. a csomagolást ki vállalja? mikicsomagokba tesszük?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali mindenkinek!

Kataa
Mi egy cicát kérnénk, ha felismerhető benne a macska! Ha nem, akkor legyen kutya! Köszi! Kép
Dobj egy számlaszámot és átküldöm az árát!

Banyóci
Én már emiatt rég nem hordok láncot! Lehet hogy nálunk is sláger lenne.

Felirat:
Szerintem is jó a vezetéknév+keresztnév! Levi is hallgat már rá! Nálunk: Gondos Levente

Ilke
Nagyon édes Lili és Bálint! Milyen kis pici. Kép Nagyon szép.

Mi még mindíg otthon dekkolunk, Levinek már nincs láza, szépen szedi a gyógyszert. Remélem keddre már megkapjuk az igazolást a bölcsihez. Kiváncsi leszek mennyire vetette vissza, hogy most egy hétig megint együtt vagyunk itthon!

Forti

Kép
Kép
forti

Mikibuli
Szerintem is jó ötlet a teljes név. Simon Szilvia a kiscsaj. Igaz ő a Cilcsi babát használja magára, de tudja a rendes nevét is, sőt az utcát is ahol lakik.
A férjem is be van zsongva a mikibulitól. Mutattam neki a képeket, hát szerintem jobban várja, mint a kiscsaj.

Szoptatás
Mi még szopizunk, pedig már csak két hét van Tomi születéséig elvileg. Napi 2-3 szopi azért még kell. Igaz csak elalvás előtt, mert már érti, hogy az már Tomié. Csak álmosan nem fogadja el a magyarázatot. De leszoktatni én sem akarom. Ő már leosztotta a ciciket, "ezs Tomié, ezs meg enyém"

NÁlunk, ha nem érti a kérdést, vagy nem tudja a választ, azt mondja lazán, hogy "azért"
A dumája egyre édesebb,ma pl rámszólt, hogy "anya nem húztál kardigánt, meg fogsz fázni"
Engem anyukának hívott sokáig, most anyucika vagyok. Viszont azt nem képes megjegyezni, hogy én is Szilvi vagyok. Mikor kérdezem, hogy hogy hívják apát, símán mondja, hogy "Zoli apu". Na és anyát? "Anyucika anya" a válasz.

Egyre anyásabb, már egy hete nem fürdetheti senki, csak én. "apa ne nyúlj Cilcsi babához, csak anya fürdet". Úgyhogy kezdek aggódni, mi lesz ha kórházban leszek egy-két napot.

Gumicukor
azért arra figyelj majd szőnyegtisztításnál, hogy elég nedves tud maradni a szőnyeg utána. Mi mindig nyáron csináljuk pont ezért, és főleg kint az udvaron, mert a parkettát tuti tönkretenné

Na megyek, mert még ezer a dolog, és délután nőgyógyihoz megyünk. CTG és UH lesz. Remélem valami bíztatót mond, már nagyon akarom a fiamat!!!!!! Kép

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike
Egyszerre írtunk! Kép
Kitartás, már nincs sok hátra, te is nemsokára babázol megint!

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor!
A férjem egyik barátja cégeknél takarít, de vállal magánt is. Zolinak hívják, telcsije: 06-70-525-4203. Nem tudom mennyiért csinálja, de egy telefont megér. Kép (Hivatkozzál a Gyurira (ő a férjem), ha hívod).
Én most hétvégére tervezem a szőnyegpucolást, de mivel csak 1 szobában van padlószőnyeg megcsinálom én. Jó programom lesz hétvégén Kép, dehát muszály, Márk elkezdett ezerrel kúszni, mászni és estére tök szürke lesz a gatyója. Ráadásul jövő héten bababuli lesz nálunk, azért is ki kell pucolni a házat.

Kataa! Jővő héten megyek be Zuglóba. Te merre vagy? Odaadnám a báb árát, ha tudnánk valahol találkozni. Kép Autóval gyakorlatilag bárhová el tudom vinni.

ANNYIRA JÓ IDŐ VAN!!! Ma egész délelött kinnt voltunk a kertben, Márk aludt a babakocsiban, Nóri élvezkedett. Szegény, úgy tudom sajnálni, amikor rossz idő van, egész nap azt hajtogatja, hogy "kertbe ki".

Biztos volt már téma, de most a rossz idő miatt nagyon aktuális: A TV!!! Nálunk Nóri be tudja kapcsolni, SŐT, csatornát is vált. Nagyon sokszor (amikor pl:Márkkal vagyok elfoglalva) önállósítja magát és nézi a meséket. Ráadásul rátapadva a képernyőre. (féltem a szemét)Én sokszor kihúzom az antennát, de ilyenkor balhé van. Nálatok milyen tévézési szokások vannak?
Ha hagyom, hogy bekapcsolja, akkor nem is nézi, de én nagyon utálom, hogy reggeltől-estig megy a TV.
Még ehhez kapcsolódva kérdezném: Mikortól javasolt a gyerkőc szemét ellenőriztetni szemésszel? Nincsen semmi baj, de érdekelne, hogy mit mond egy orvos (én rövidlátó voltam, amíg meg nem műtettem a szemem).

Na, jó hosszú lettem, ma már eldugulok, sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Mégse dugulok el!!!!!! Kép
Az előbb még nem láttam az üzeneted:
Szilcsike! Nálunk is nagyon anyás lett Nóri Márk születése előtt. Szerintem tuti érzi, hogy valami történni fog, és már nem csak ő lesz a legfontosabb. (szegény nagy tesók Kép)
Nálunk a kórházból való hazatérés utáni első hét volt nagyon rossz: Nóri nem féltékenykedett, a tesót nem bántotta, annál inkább engem. Gyakorlatilag semmit nem engedett nekem, nem adhattam neki enni, nem adott nekem puszit, nem ölelt meg. Nagyon rossz volt, de 1 hét után rájött, hogy anya ugyanúgy szereti őt, mint azelőtt.
Nem akarok okoskodni, de nekünk 2 dolog nagyon bejött:
1. Amikor Márk aludt, vagy az apukája otthon volt, akkor én csak a Nórival foglalkoztam. A mai napig vannak kis közös programjaink, ahová nem visszük a pasikat. Kép
2. Az első 2 hónapban minden nap jött valaki hozzánk. Após, anyós, tesóm, sógornőm, barátnőim.
Ők foglalkoztak a Nórival, így soha nem unatkozott, nem hisztizett, hogy anyát akarja.

Így nekem is könnyebb volt átvészelni az első időket. Mára Nóri szerintem már nem is emlékszik arra, hogy ő valaha volt egyke. (mondjuk nálunk csak 19 hónap van a két baba között)

Minden rendben lesz, drukkolok neked!!!!! Kép
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok
Jovo heten(ha megrendeltem a babokat,megvettem a zacsikat) mindenkinek kuldom a szamlaszamom meg hogy mennyit is kell utalni(bab+zacsi),OK?Kép

Gumicukor
En becsomagolom a babokat,veszek zacsit ,nem nagy ugyKépEs raragasztom a zacsira a neveket is.Nem talalom a mail cimedet,kuld mar el lecci hogy megirjam a cimet.
Legyen akkor teljes nev,de Alex inkabb az Alexra hallgatKép

Banyoci
Fentebb megtalalod a repertoart az allatokbol.Nekem a zebra es a tehenke a kedvencemKépA maci olyan hagyomanyos kinezetu.
De tigris is vanKép
Nagyon jo hogy mar termeszetes a bolcsi GyurcinakKépneked jobbulastKép
Csak vigasztalaskepp irtam az Arkadot,de latom nem jott beKépEz mar vegleges hogy oda nem mentek vissza?

Szilcsike
Dobj mar magadrol egy pocis kepet ,mielott kibujik TomiKép

MAgdi
Nalunk nics tv-zes.Nem is szereti egyenlore,de nem is ultettem oda sosem.Orulok mert igy nem bamulja legalabb naphosszat.Ha megis raizgulna az azert van mert faradt,de ilyenkor kikapcsolom es inkabb konyvet nezunk.
Szerintem szemeszhez barmikor lehet vinin,kersz egy beutalot es kesz a hazidokitol.Azt hiszem Ritek jarnak,tehat mar lehet vinniKép

Anyukam itt van ket targyalas kozott,es levitte az udvarra Alexet,en meg vasalok eppen,nem latjatokKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,Beszti es Pemeske,Conti(baratnode),BanyociKép

mar csak toletek varom a kivansagokatKép
Koszike

Kép
Kép
kataa

Kataa, Gumicukor,

Solymeszt úgy hívják, hogy Vigh András... Nem nagyon hallgat rá, de majd mi odataszigáljuk a mikuláshoz Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

A telje snév jó ötlet: Dudla Emma hallagat is rá, igaz ő úg ymondja hogy Duda EmmaKép

Kataa!

Krupp: csak az arra hajlamosnál okoz gondot, és bárhol elkaphatja. De tuti kruppos? tudod Emmáról is azt mondták a gégészeten, aztán a pulmonológus körberöhögött. Én ha még nem volt rohama tuti nem vinném kórházba de ők tudják. emmát is tele akarták nyomni szteroiddal, aztán meg kiderül t hogy nem is az a baja. Jó persze, ha gyanú van kell otthon tartani ilyen kúpot, meg tudni kell mit kell csinálni, plusz a legkissebb köhögésnél is köptetni (fluimucil, vagy ACCvagy mucopront, a többi nem igazán jó), meg menejn egész éjjel a hideg párásító amíg náthás, köhög. De ennyi.

Holnap viszem Emmát bölcsibe mert ma is teljesne jól volt. Igaz az elalvással kínlódunk, valószínű ez a bölcsi mellékhatása, de tegnap is 1,5 órát altattuk, miközben pár hete még 10 perc alatt elaludtKép lehet hogy így jön ki rajta a stressz, enm tudom. Bezzeg most még alszik, aztán megint éjfélkor tudom elaltatni.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa!

Akkor én lehet hogy váltok egy tehénkéreKép Macija úgyis annyi van. ha még lehet változtatni.

manó

KépKép
manó

Banyóci!

Coccolino maci nálunk ismnagy kedvenc. ti is a z öblítővel egybecsomagoltat vettétek meg? Emma úgy hívja őt hogy KokkoKép

Manó

KépKép
manó

Parazita
Nalunk is valami taszigalas lesz,mert bar hallgata nevere,de meg mindig o a Pispas.En meg ma Pispas anyucija lettem.Eddigi Kati anyabol valtott erreKép

MAno
Hat tegnap nem tartotak oket bent a korhazban,csak valami so oldatos repmetet kellett belelegeznie.Szerintuk sem bizots a krupp,megjegyzem en ebben a hazi dokiban nem biznek,plane hogy eloszor tudogyuszit mondott.
Otthon ment a tolunk kapott parasitao es csak ketszer kohogott,de ahogy en hallotam a telcsiben nem volt olyan veszesKép
En mondtam dolgokat,hogy roham eseten mit kell csinalniKépmeg is voltak lepodve honnan tudom ezeket.Hat innenKép
Nalunk is atalakultak az alvasi szokasok bolcsi ota.Ott alszik max 1-1.5 orat,aztan itthon meg 11 et ejjel este 8 es reggel 7 kozott.
Persze vettem a valtoztatast ,lehet meg keddig mindentKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Betti neve: Németh Bernadett
C.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa!

Vakondok (Nátán) és tehénke (Beni).

Beni természetesen tudja a nevét, viszont úgy látszik, Nátánnal el vagyunk maradvaKép, mert ő nem vagyok biztos benne, hogy tudja a nevét. A Nátánra (vagy hogy ő mondja a "Náná"-ra) hallgat.

Beszéd: hát ezzel mi még nem állunk jól. Nagyon okos Nátán, mindent megért, de még nem nagyon beszél, illetve amit mond, azt sem mindent mások által érthetően. Viszont haladzsázva énekel, de a dallama egyértelműen felismerhető (és nem is egyszerűeket, hanem pl. a "Szil, szál, szalmaszál, Tengerecki Pál" c.-t Kaláka zenével)

Beszti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beszti 2011.06.08 19:26-kor.

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Bazskó neve: Nagy Balázs
PSzi
pszi

Gumicukor!
Köszi, majd még meggondoljuk/kitaláljuk, hogy ki kellene, ha kell egyáltalán.
A keresztszemes minták egyelőre nem hiányoznak, mert most vettem egy babás készletet, azt akarom megcsinálni karácsonyra a tesómnak, remélem kész lesz. Most jobban haladok, hogy itthon vagyok. Meg a napokban jelenik meg valamelyik keresztszemes újság karácsonyi különszáma, azt majd megveszem, és akkor el leszek látva mintákkal, csak időm legyen megcsinálni.

A én gyerkőceim Prótár Noémi és Prótár Ádám.
Az apukákat is le kell fixálni előre? Mert az én férjem mostanában 3-4 napra előre sem tudja, hogy dolgozik, hát még azt, hogy 1 hónap múlva mi lesz a beosztása... Szeretném, ha jönne, de majd meglátjuk, sikerül-e. Ma mondtam neki, hogy lesz a buli, mire ő közölte, hogy tudja Kép. De honnan????

Lányok,
nem tudja valaki Ági telefonszámát? Lehet, hogy ők is szívesen jönnének, de csak ritkán olvas minket, és nem is tud a buliról. Mielőtt Kataa megrendelné a cuccokat, lehetne neki szólni, hátha eljönnek ők is.

Szilcsike!
Nem nehéz így nagy pocival is szoptatni? A tandem szopiban is benne leszel, vagy mikor Tomi megszületik, Szilvit teljesen elválasztod?
Két barátnőmnek is született babája a közelmúltban, mindketten aggódtak, mi lesz, míg a kórházban lesznek, de semmi gond nem volt. NÁlunk is nagyon anyás volt Noémi, de könnyedén vette az akadályokat.

Késő van, mennem kell,

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Panda
Semmiképp nem akarom erőszakkal leszoktatni Szilcsit a ciciről. Majd ő eldönti, meddig akarja még. A napi 2-3-at is ő redukálta le ennyire. Mikor terhes lettem még napi 7-8 szopi volt. Mostmár csak elalváshoz kell. Úgyhogy mi tandemezni fogunk KépKép Anyám és anyósom legnagyobb megdöbbenésére. MÁr szinte titkolni kell előttük.

Pocakfotó lesz, tegnap készült, csak még nem tudtam áttölteni. Egyébként 116 cm-re növesztettem. Ma voltunk orvosnál, C2000-et kaptam, tehát még húzzuk egy darabig egyben KépKép És jósoltak egy 4,5 kg-s gyerkőcöt, klassz mi?

Na megyek, mert pancsi van Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Magdi!
Én sem szeretem a tv-t, ha rajtam múlna, szinte sosem lenne bekapcsolva. Gyurci is kezeli rendesen, sőt ha látja, hogy nem világit a piros pötty, akkor előbb a tv-n nyomja be a gombot, aztán a távirányitón. Neki mese (dvd-n), focimeccsKép, és a Barátok közt (nagy rajongóKép) van általában megengedve. Ebben nem látok semmi kivetnivalót. Nem ül egész nap a tv előtt, és amit néz, azt csak a foteljából, tisztes távolságból nézheti.

Kataa!
KösziKép. Megnéztem a repertoárt. A tigris hogy néz ki? Szerinted aranyos? Vagy hanyagolható? Ha jól néz ki, akkor azt kérünkKép, ha nem annyira, akkor inkább egy cicátKép. Bocsi a kavarásértKép.
Értem-értem ezt az Árkádos dolgotKép, csak tudod, most nem vagyok valami jó passzban. Nehéz lesz innen elszakadni (csend, nyugalom, jó levegő, panoráma, nagy lakás) és újra megszokni a zajos, bűzös ÖrsötKép. Ez van sajna. Ide már nem jövünk vissza, megvan rá a vevőKép. De ahova megyünk, az még mindig nem a végleges helyünk leszKép.

Manó!
Igen-igenKép, nekünk is olyanunk van 2 db. Óriási a szerelem, az egyiket hordjuk is be a bölcsibe alvótársnak, itthon mindkettő vele alszik. ÉS: Gyurci is Kokko-nak hivjaKépKépKép, a másikat: másik Kokko-nakKép.

Beszti!
Még Gyurci sem beszél folyékonyan, csak baromi sokat. Inkább csak szavakkal kommunikál, mint mondatokban. Bár próbálja kreálni azért rendesenKép.

Szilcsike!
Tandem szopiKép. Kitartás, nincs sok hátraKép!

Ja, teljes név: Póth György Máté (Ő igy ismeri), de ha lehet, akkor ne György legyen ráirva. A vezetéknévhez inkább Gyurci legyen. Ő magát újabban Gyurcikának és Zsebibabának szólitjaKép.

Na megyek aludni.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Panda
Írtam Ági párjának (ő az én párommal van egy másik fórumon), hogy jelezzenek valamit vagy adjanak telcsiszámot!

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Csak beugrottam megnézni mik a fejlemények mikibuli ügyben. Gáborral ma nem tudom mi volt. Egész nap jófiú, nem borított ki, erre nem bírtam az istennek se elaltatni mostanáig. Én meg már olyan álmos vagyok, hogy a könnyem is folyik, úgyhogy megyek is követem a fiam.

Ja, "mi" Demeter Gábor "vagyunk"Kép

puszi
sasha

Ui!
Babócik szépek! Újak is és régiek isKép

Kép
sasha

Banyóci!

Nálunk azért a Mici mackó jár a bölcsibeKép Van egy nagy C und A-s mici mackónk, hihetetlenül simis anygú, és kb akkor amint a coccolinos, Kataa ismeri őtKép, szóval nálunk ő a nagy kedvenc. De a coccolino is vele alszik itthon.

Ma elvittem Emmát bölcsibe, teljesen jól ment, nem sírt , simán bement a csoportba és integetett nekem nagyí vigyorogva. Azért a déli alvásnál biztos lezs kűzdelem, mondták hogy menejk be 1/2 1-re, de őszintén nem sok értelmét látom, mert hétfőtől ugye nem tudok bemenneii, majd akkro mit kezedenek vajonvele? Annyira húzzák nyúzzák ezta beszoktatást, ez az egy nem tetszik ebben a bölcsiben. Amúgy nagyon aranyosak a gondozó nénik meg mineden.

manó

KépKép
manó

Gumicukor
Akkor csinálod te a ragacsokat? Vagy elküldöd mailen én meg kicsomom?
A mi Hannánk Koltai, de nem igazán hallgat rá, csak a Hannára.

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok!

Hamarosan indulunk a boltba Balázskával, és visszafele majd becsöngetek Ágiékhoz, és megkérdezem a Miki bulis dolgokat.
Remélem, hogy otthon lesznek. Majd utána jelentkezem.

Üdv
PSzi
pszi

Gumicukor
Remelem Te lejegyzed a neveket es a javiott cimkeket kuldod majd nekem.Mar csak az emiled kene hogy megadjam a postacimemKép

Panda
Szerintem apukakat nem kell biztire mondani, a gyerekeket is csak az ajandek kedveertKép

Szilcsike
116KépNa erre kivancsi vagyok,hat lehetis benne egy ekkora szep nagy fiuKép

Banyoci
Hat tigris es cica szerintem egy kategoria,talan a tigris kicsit fiusabb.nekem az is tetszet.A 15 db kozul csak 1-2 volt ami nem jott be,plvarju,de azokat alapbol fel sem irtamKép
Legyen akkor tigris,remelem azert nektek is tetszeni fogKép
Hat igen nehezek a valtozasok lakas ugyben,eni s nagy szakerto vagyok sajnos.Rmelem hamar meglesz az is ami mar mindenben ok nektekKépMessze lesz a munkahelyedtol?

mano
Nalunk is jar bolcsibe vagy a kutyus vagy a maciKépEzekkel alszik,de csak ott.eddig nem laudt semmivel.Azert vittem hogy megnyugtassa,be is jottKép
Teljesen igazad van,mert ugye a hivatalos beszokas 2 het ,tehat kar mar teged behivogatni,oldjak megKép
Ma mar nalnuk sem volt semmi,csak egy par anya de nem sirt ,integett ki es belesve lattam hogy jatszik mar egy kislannyal;)Remelem ez mar igy marad mert akkor megusztus 4 reggeli sirassalKép

Na megyek mert ma munkas delelottom van,mar kimostam es epp a heti takaritas kozepen vagyokKép

Beszti
Es Pemeske Gretajanak mit vegyek???

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Megpróbálom mélben megtudni, de valózsínű csak este olvas mélt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

hali

tegnap megnéztük magunknak a récsei játszóházat. csak hármasban voltunk, dani, apa és én. ja és az ottani 2 nőci. egyből kérdezték, hogy itt hagyjuk-e, de persze arról szó sem lehetett. ugyanis mi is tök jól eljászottunk Kép, nemcsak Dani. A csúszda ismét favorit volt, úgy közlekedett fel le a galériáról, mintha mindig is ott lakott volna. kosárlasztiztunk a felfújható palánkon, légkalapácsozott.
és ami nagyon tetszett neki és meg is próbálta ő is, a csocsó asztal Kép hiába én is imádtam csocsózni a fősulis kocsmázós éveim alatt, akárcsak a férjem. viszont azt mondta a bábukra, hogy táncolnak. bedobta a labdát és ráncigálta a kis sámlin állva a rudakat.
a Chicco házikó is nagyon tetszett neki, meghívott vendégségbe, kiszellőztetett és leültetett a kis székekre bennünket. mi meg apával jót játszottuk a horgászós halacskás játékokkal Kép

viszont amit néztem, hogy sehol nincs a konnektorokban gyerekdugó és mindegyik elérhető magasságban, kellene szólni esetleg nem?

ma lesz ott egy szülinapi parti és a belső kis helyiség fel volt díszítve egy csomó lufival, lampionnal, meg picike székek, asztalok.
apukák is jól ellesznek szerintem a csocsóasztalnál vagy a biliárdnál Kép

viszont nem volt hiszti, amikor hazaindultunk 1/2 8 körül. szépen leült a kis padra és felhúztuk a cipőt, felöltöztünk, meg is dícsérték, hogy milyen rendes kisfiú.

éjjel viszont alig aludtunk, mert most tört át a leghátsó rágófog, kicsit a lepedője is véres lett, nagyon sírt, de a dentinox segített, olyan édesen hagyta bekenni a fogait.

tv
nálunk is csak mese dvd-ket néz,abból is állandóan a Toy Storyt, vagy a szörny Rt. vagy a kisvakondot akarja. ő is simán kezeli a tv és dvd távpöttyöket, pedig sosem mutattuk, hogyan kell. látta és elleste és kész. más műsort nem is néz. ha megy is nálunk a tv, akkor este nézzük, amikor dani már alszik. anyósom sem tv-zik mellette, ő inkább rádiózik, politikai műsorokat hallgat. ha mi otthon vagyunk, akkor látja esetleg a tornadvd-imet, vagy VH1 megy zenei aláfestésként. na arra néha táncol, utánozza amit lát, a múltkor pl. MCHammer-re brékelt Kép, el is kaptuk a pillanatot a videóval.
más műsort meg nem is néz, mert kikapcsolja a tv-t.

dec8 küldtem mailben a ragacsokat!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Hát most mi is kihagytunk egy párat - takonykór is volt, meg István nem fogadott el pénzt és nem akartam túl sokszor ezt kihasználni, de most jövő hónaptól megint megyünk. Csak nem tudom még az 1. hét után mi lesz, mert ha melózok, akkor nem érek oda. majd kitaláljuk, lehet, hogy átmegyünk a ti csoportotokba, mert az van 6tól.

Conti
Hát viszont ha Haviis látképem lenne, akkor lehet, hogy nem ülnék az asztalomnál, hanem egyfolytában lelógnék beachelni KépKép

Kataa
akkor ahogy tegnap beszéltük - minket inkább húzz kli a Mikibuliról Kép azért ha sikerül legfeljebb betoppanunk meglepetésnek, de addigra már tuti nem lesz ott a Mikulás, úgyhogy ajándék sem kell. Majd fotózzatok sokat és ha nem sikerül odaérni, akkor előre is irígy a taliért!!

rIT

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?