szia Biobaba,
a dél körüli írásodon kicsit átsiklottam. na most válaszolok.
én megkötős gumibugyit használok, azt teljesen ki lehet teríteni, nincsenek rejtett zugok benne, ahol megmaradhat a víz. 10 db egy csomag, kb 500 pénz, szóval nem drága, bár viszonylag hamar képes elszakadni. Mást nem próbáltam, ja, de, a monapel külsőt. Jó szorosan fel lehet tenni a gyerekre, márha hagyja...
Aproposz monapel, nekem a saját pelenkabetétje nagyon nem tetszik, olyan hatalmas. Ágnest szokok beletenni helyette, az viszont szöszöl, szedegetem a gyerek kukijáról a szöszöket
van valami ötletetek?
És még egy problem. Ti tesztek papírbetétet a pelenkába? NEkem nem nagyon vált be. Amikor elkezdtem a textilezést, még csak tejes volt a babó, ennek megfelelően sok és híg a kaka. Úgy ment át a papíron, mintha ott sem lenne. Amióta szilárdabb a produktum, ez nem történik meg, viszont valahogy sehogy sem tudom úgy elhejezni a papírbetétet, hogy amikor ficereg, ne csússzon félre, vagy gyűrődjön össze. NEktek megy? Egyébként "örömmel" hallom, hogy nem csak az enyém gyerek nem bír nyugton maradni. Már azt hittem
NA még kendőzzünk egy kicsit
A kép nagyon tetszik, ki kéne próbálni. Nyüglődni szoktam úgyis, hogy hogyan kössem magamra. Hosszabb távon a hátamon a legjobb, akkor viszont hová teszem a cuccom? A fejem tetejére kéne
Ha előre kötöm, elfér a hátizsák, viszont úgy kicsit nehéz. Sokáig vittem csípőre ültetve, de kezdtem érezni az egyoldalú terhelés hátrányait (másik oldalon meg egyszerüen nem megy).
Időnként úgy néz ki egy elindulásunk, hogy felöltözön, kendőt valahogy magamra kanyarítom, aztán öltöztetem a gyereket, hogy ugye be ne melegedjen. Aztán eszembe jut, hogy hűha, lesz cucc (esetleg, hogy mégsem lesz), vagy hogy sokat megyek (esetleg keveset) , mégsem így kéne kötni. GYerek kirak, ettől üvölt, kendő átköt, mindkettem izzadunk, mint lovak. Üvöltő gyereket betuszkolni kendőbe nem könnyű, de szokott sikerülni. Hűha, elfelejtettem a kutyára nyakörvet tenni, néhány tornamutatvánnyal ez is sikerül. Ekkor már csak esetleg a táska kiválasztása, és belepakolás van hátra, és már megyünk is