Sziasztok!
Tegnap a mi babónk is elég aktív volt, de aztán délután megjött a 3 éves unokahúgom,akinek gondoltam megmutatom,hogy mozog a baba,mert az én hasam is dudorodik olyankor rendesen. Erre a kis drága, mármint az unokahúgom elöször jól megnyomkodta, na aztán mondtam ,hogy ezt nem,de én néztem tovább erre a gyerek meg elkezdett ugrálni,és térdre esett a tenyerével meg pont a hasam közepébe, hát ne tudjátok meg. Legszívesebben jól pofonhúztam volna,persze ott volt az anyja is és ö csak annyit mondott,hogy nem szabad mert fáj a babának.
Ja és erre még a gyerek megkérdezte,hogy akkor belekönyökölni sem szabad a hasamba, és meg akarta mutatni,hogy hogyan, na hát erre már fogtam magam és a saját ágyamról inább átültem egy kényelmetlen székre,ott legalább senki nem bántotta Jancsikámat.(Kezdem megszokni a megszokhatatlan nevet)
És ennek a dolognak van ám elözménye is. Petrácska az unokahúgom amikor megtudta,hogy terhes vagyok megkérdeztem,fogja e majd szeretni,és ölbe veszi e majd. Azt mondta, fogja szeretni,csak ne legyen igazi!!! Jó mi, + ölbe veszi,erre kérdem és mit csinálsz majd vele, gondoltam azt mondja játszok stb. Erre a válasz:" LEDOBOM A FÖLDRE!!!"
Nem tudom,hogy ez egy 3.5 éves gyereknél tudatos féltékenység e,vagy minden hasonló korú gyerek így viselkedik??? De mindenesetre 3 méteres távolságot tartok töle.
Babus!
Nagyon szuper a kiságy. Mi mindent megkaptunk ismerösöktöl,rokonoktól. A legtöbbet pont a fent említett kislánytól.
Az ágyunk normál gyerekágy lesz, és rárakhatós a pelenkázója. Kaptuk az ágyat,így csak a pelenkázót kellett megvenni hozzá. Hát én is ilyen gyönyörü ágyikót szerettem volna,de sajnos az most nem fog menni
Á ma reggel igazán negatívra sikeredtem, vidítsatok fel valamivel.
Ja én is szedek elevitet és napi 3*1 Magne B6-ot is.A doki javasolta,mert az én pocim is bekeményedik,ha a baba kinyomja magát a hasfalamhoz.
Timi 22+5