Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi

Tőlem a védőnő is kérdezte, hogy nem szokott-e keményedni a pocim. Hülyén hangzik, de nem tudom. Nem hiszem, mert én nem érzek semmi különös feszülő, keményedő érzést soha. Persze pontosan nem is tudom, milyet kellene éreznem, de gondolom valamennyire csak kellemetlen, tehát ha van keményedésem, bizonyára megérezném.
Pedig sokszor van a kezem a pocimon és úgy figyelem a mocorgásait, de csak annyit érzek, hogy belerúg a hasfalamba, egyet ide, egyet oda, hol erősebben, hol gyengébben, mindenféle dudor meg megkeményedő pocak nélkül. Most is, itt ülök a gép előtt, a kissrác csak rugdos, de semmi több.
Ennek most akkor örülnöm kell vagy sem?!

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa

Könnyű, már amennyire egy babakocsi könnyű lehetKép, úgy emlékszem 9kg.
Kiságy ügyében a Brendonos kiságy mellett döntöttünk. Kinéztünk ott egy kombi kiságyat, pelenkázóval egyben, ami később heverővé alakítható, 50oooFt, de egy ismerős révén el tudjuk intézni, hogy ÁFA és áruházi haszon nélkül meg tudjuk venni, így állítólag kb. 35oooFt lesz. Annyiért szerintem nagyon megériKép Pont ma várom a hívását az illetőnek, hogy akkor sikerült-e megszervezni.
Ugyanilyen lesz, csak nem fehérben, hanem natúr színben, és persze nem rózsaszín cuccalKép: (ezt a boltban fényképeztük le titokbanKép)

Kép

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa

A mérete: 173,5* 82 cm, ebből a fekvőrész 120cm.
És pont most telefonált az ismerős, 26oooFt-értKép meg tudja szerezni a kiságyat, ráadásul ennek egy kicsit újított, jobb minőségű verzióját + 11oooft-ért a hozzá való kókuszmatracotKép Így 37oooft-ból komplett kiságyunk leszKép Úgy örülökKép Ez szinte féláron vanKép

Babus

Kép
babus2005

ZsuzsaKép
Kb. 2 hét múlva érkezik megKép Majd rakok fel róla képetKép
Hát tényleg iszonyúan várom már, hogy kicsi Kristófom benne feküdjönKép De addig is kárpótlásul tologatom a babakocsit fel-le a lakásbanKép
Jó baboltozást holnapraKép Én is úgy imádok ilyen helyekre menni, mégha csak nézelődni isKép

Babus

Kép
babus2005

helló Mindenki!

Na jól nem hallgattatott meg a hozzászólásom a randiról, de mindegy, én úgyis ritka látogatónak számítok! Pedig csak hozzászólni nehéz 10 naponta, azért olvasni sikerül gyakrabban! Ha valami csoda folytán itthon lennénk nov 6-án, akkor elmegyek a találkára, de sajnos erre kicsi az esély!
De azért némi hír: praxis 4d profi! Odabent egy puncista van!! Pocak már kezd hasonlítani egy várandós kismamáéra, de még mindig nem dudorodik igazán, pedig ma vagyunk pont 20 hetesek!

jck
jck
1112

Sziasztok!
A terheléses vércukorral kapcsolatban én mondom nektek a legérdekesebb módszert.
A doki azt mondta, hogy vegyem meg a gyógyszertárban ezt az édes vackot, reggel igyam meg, és 2 óra múlva jelentkezzem a laborban vérvételre. Tehát előtte nekem sincs vérvétel, és itthon nem ennem kell, hanem meginni ezt a szirupot. Ja, és most a 11. héten!!!! Aztán a 24-en és végül a 32-en. Tehát 3-szor!!! vércukor!!!! ezzel a rettenetes módszerrel.
Még mindig kissé émelygős vagyok, lehet, hogy ha megiszom, viszont is látom rövid időn belül. Ezt az aggodalmam a dokinak is mondtam, erre közölte, higy akkor a terheléses majd legközelebb, de azért ha menne, jó lenne.

Akiren (10+1)
akiren

Akiren!

Felénk a normális esetben nem émelygős kismamákat is kiküldik a szirup lehúzása után a friss levegőre, mert náluk is fennállhat a veszély, hogy hamarabb viszontlátják a kelleténél... Úgyhogy a nyitott ajtóban (vagy ablaknál/erkélyen) idd meg, és próbálj mélyeket lélegezni, hátha segít Kép
lirian

Jck!

Gratula a puncistához! Kép
Ne izgulj, a pocakod csak most kezd el igazán nőni! A vége felé az ágyunkból is csak 5 perccel az elhatározás után tudunk majd felkelni. Kép

Ancsi 20+5
ancsimamóca

Akiren

Én lehet, hogy ebben is egyedülállónak számítok, de szerintem egyáltalán nem rossz ez a cukros lötyi. Mármint rossz lenne, ha csak úgy önmagában kéne meginni. De citromlét hozzáadva pont ugyanolyan mint egy fincsi limonádé. Hisz víz, cukor és citromlé. Nincs benne semmi ördöngősség. Nekem kifejezetten izlett. Talán picit édesebb volt, mint ahogy itthon innám, de én alapból se vagyok egy édesszájú. Bármikor újra meginnámKép

Jck
Gratula a kiscsajhozKép Végre elkezdtek gyülekezni a lányok isKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Kép

Holnap megyünk reggel UH-ra mi is, ez a 18. heti 'genetikai' UH... remélem minden rendben lesz, és Lili megmutatja magát, és mozgás-készségét Kép

Tudja valaki, pontosan mit néznek ilyenkor?

Lir
lirian

Lirian

Mondhatni mindentKép Koponya és gerinc, szív üregei, gyomor és hólyag, vesék, végtagok, rekeszizom, méhlepény, magzatvíz, szívműködés. Bár nekem ezeket részletesen csak a 4D UH-on írták le, a kórházi UH-on-on csak fél perc alatt megnézték és készKép

Megy a drukk holnapraKép

Babus

Kép
babus2005

Köszönöm Kép
remélem minden rendben lesz Kép
Ma különösen aktív a gyermek, szinte folyamatosan érzem a mocorgását...

Lir
lirian

Nekem pedig különösen passzívKép

Kép
babus2005

Babus!

biztos csak pihen Kép

Lir
lirian

De előbb csoda történtKép Addig morfondíroztam ezen a pocakkidudorodáson, amiről írtatok, hogy gondoltam, ezt nekem is látnom kell. Nekifeküdtem, simiztem a pocim, beszéltem hozzá, elég nehezen ébredt a drága, eleinte kicsiket rúgott csak, aztán félig felültem és kíváncsian néztem a pocimat. És megláttam én isKép Akkorát rúgott, hogy egy pillanatra nagyon kidudorodott a pocimKép Hihetetlen látvány voltKép

Babus

Kép
babus2005

Nekem is jövő héten kell menni a vércukorvizsgálatra, akkor leszünk 24 hetesek. Utána uh. Remélem megmutatja már magát a drága. Irigykedve olvasom, hogy mindenki a nevén szólitja a picit, én még a megérzéseimre sem hagyatkozhatok, mert nincs.
Szed valaki Magne B6-ot? Nekem a doki nem mondta, de én elkezdtem 2X1et mától. Van két ismerősöm, akik 25 és 30 hetesek , és sajnos szülni fognak a napokban. Sokat fájt és keményedett a hasuk, és nem szedtek semmit.
Ti ezzel hogy vagytok?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Búzaszem
Én a terhesség kezdete óta szedek napi 3x1 MagneB6-ot (na jó, néha egy kimarad) és az Elevitet.
A doki még azt is javasolta, hogy ha ennek ellenére fájna a hasam, igyak meg egy magnézium pezsgőtablettát. (ezt nem szoktam, mert nincs is rá szükség és nem is szeretem)
Keményedést még nem éreztem, de lehet, hogy később azért fogok.
A MagneB6-ról sokan mondják, hogy hízlal, én is egyből ezt mondtam a dokinak. Szerinte nem hízlal, és lehet, hogy neki lett igaza, ugyanis eddig 3 kg-ot híztam (66-ról 69-re), szerintem az nem gáz.

Azért kíváncsi vagyok, hogy mások hogy állnak a hízással, bár tudom, hogy a java még hátravan.
Szoval aki nem túl hiú, megírhatná, hogy mennyit hízott.

Babus
tényleg jó ez a kiságy, ennyi pénzért meg pláne.

Mi kaptuk a kiságyat, nekünk is pelenkázós. Igaz, hogy már négy gyermek használta, de nekünk azért jó lesz.
Babakocsival gondban vagyok, márcsak azért is, mert a negyediken lakunk, lift nincs. Normális tároló sincs a földszinten, ezért vagy felhozom (nem tudom, hogy), vagy a lépcsőházban hagyom (és reményekdem, hogy másnap is ott találom) Kép
zsana75

Sziasztok!

Ijj, akkor én csak félve írom meg, hogy 10 kg-ot híztam. De nem zavar, jól érzem magam, mások szerint maradhatna is rajtam, majd ha a pocak eltűnik Kép Mióta nem járok védőnőhöz, senki sem csesztet vele, eszek amit megkívánok Kép Bár tényleg elfér rajtam, vékony voltam, csak számadatként olyan furcsa Kép

Babus, irigy vagyok Kép olyan jó nektek, hogy ilyen olcsón meg tudjátok szerezni.

Keményedés: nekem akkor keményedik ha sokat dolgozok, mármint fizikai munkát. Pl. most sokat pakolok a költözés miatt, de ha érzem, hogy valami nem jó, akkor hagyok mindent, és ledőlök. Na meg orgazmus után szokott Kép de bevallom az már nem olyan gyakori, mint régen. Ti hogy vagytok vele? Olyan még a vágy? Nálunk kicsit megritkultak az akciók.

Azt a glükózport vagy mit nekem is ajánlotta a doki, de inkább én maradok a tejnél és zsömlénél. Akkor megnyugodtam, hogy másnak sem kell előtte vérvétel. De mit veszíthetek? Max azt mondják, hogy az idióta kismama húzzon haza, és jöjjön máskor éhgyomorra Kép

cic
cicmerák

Ja, persze elfelejtettem a kort is odaírni, mert valószínűleg egy hónap múlva már én is súlyosabb leszek. Tehát a 3 kg a 21. héten van, én az elején 20 kg körül gondoltam a végét, mostmár azért reménykedek.

A vágy nálunk még működik Kép. Nekem az elején volt gázos, mikor hányingerem volt, hát akkor nemigen volt több heti egy akciónál Kép.
Azóta normalizálódott a helyzet, csak mostanában apuci sokat dolgozik és amikor reggel hatra megy és este tízre ér haza, akkor azért már egyikünk sem nyomul annyira. Kép
zsana75

Én 57 kg-ról indultam, most 64-nél tartokKép Tehát 7kg így a 25.héten. Nekem ez tökéletesen megfelel. És szerintem ez nekem inkább csak a pocimra ment. És elégedettebb vagyok magammal, mint eddig bármikor. Szerintem jól állKép

A vágy ugyan még működik nálunk, főleg nálamKép, de apuci a múltkor bevallotta, hogy ő már nagyon félti a pocimat, állandóan azt nézi, nem nyomja-e meg, ezért már elég görcsösen áll a dolgokhozKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Kisfiam ma nagyon megijesztett. Minden nap bulizni szokott a hasamban, de ma valahogy meg sem moccant, pedig a macsát is rátettm a hasamra. Az eddig idegesítette, általában addig rugdosta, amig el nem ment. Kép De ma valahogy ez sem működött. Végső kétségbeesésemben megkértem apuci, hogy beszéljen vele, meg is simogatta és lássatok csodát egyből produkálta magát Kép

Apuci el fogja szeretni tőlem a kicsit, akár a macskát Kép

53 kg-ról indultam, most 57 kg vagyok. Tegnap megláttam a tüköben, hogy a köldököm elindult kifelé Kép Elég rémisztő látvány, úgyhogy kivettem a piercingemKép

Angéla
20+6
angéla

Angéla
Az én kissrácom nagyon változó aktivitású az elmúlt napokban. Hol fél napig nem is érzem, hol pedig hatalmasakat belém rúg. Ma délelőtt pl. olyan kis aktív volt, aztán délután semmi. A Megasztár alatti nagy nevetésemre felébredt, megint mocorgott, a szünetben viszont úgy bealudt, hogy azóta megint semmi.

Én sajnos már tükör nélkül is jól látom a köldökömKép Már simán kifelé van fordulva. Hátborzongató. Néha unalmamban ki-be nyomogatom, olyan, mint egy főkapcsolóKép Még a ruhákon is keresztül látszódik, annyira kint van már. Mi lesz még a végéig?!

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Hála Istennek, nekem is rendben van az AFP-m, vasárnap lesz a genetikai ultrahang.
Az én babám rengeteget mozog, most már néha a kezemmel is ki tudom tapintani, pedig még csak a 18. hét elején vagyok, eddigi súlygyarapodásom 3 kg. Nagyon élvezem, hogy ilyen sokat mozog, (most is Kép Kép) még a csendesebb napokon is aktívabb, mint Ákos volt, pedig azért ő is kitett magáért.

Zsu
tothzsuzsi

Helló Lányok!

Hát én most teljesen beparáztam azon amiket írtok. Mivel én most 20 hetes vagyok, de én nem érzek semmi rugdosást. Néha ha odateszem a kezem és erősen figyelek érzek fura dolgokat, de az is lehet, hogy csak beképzelem, de semmi egyértelmű rúgás vagy ilyesmi eddig nincs. Kép

Búzaszem

Én szedek magne b6-ot már csak azért is, mert itt a neten is sokan ajánlották, hogy a méhszalagoknak jót tesz, mert ellazítja és az kell mivel most sokat kell nőniük, meg nekem egyértelmű jelei is vannak a magnézium hiánynak, többször begörcsölt a lábam, meg a csuklóm is fáj, arra is állítólag jót tesz a magne b6.

Én amúgy 65 és fél kg-ról híztam 68-ra eddig, ami nem sok hála az égnek, én már csak azért nem akarok sokat hízni, mert már a 65 is sok volt, elég kis dagi vagyok, ahhoz képes, hogy pár éve épp, hogy elértem az 50-et.

r
20+1
ruzicsky

Sziasztok!

Csatlakoznék Cicmerák kijelentéséhez, én is félve írom meg, hogy 65 kg-ról indultam és jelenleg 73 kg-nál tartok.
(Anyukám 42 kg(!!!) volt, amikor férjhez ment és velem 90 kg körülre tornázta magát!)
Hát én nem voltam az a vékonyka alkat, de kövérnek se mondanám magam. Azért 80 kg körül szeretnék megállni a hízásban.
A mi lányunk nagyon kis aktív mostanában. Férjem általában 1-2 körül fekszik le, amire én mindig megébredek, és a gyerek elkezd pogózni a hasamba. Elképesztő, hogy mit tud művelni odabent. Már kb. a harmadik alkalom, hogy éjszaka felkel és előadja a kis műsorát. Napközben is elég mozgékony, de csak ha pihenek. Munka közben soha nem zavarna.
Na meg akkor reklamál, amikor nem úgy fekszem, ahogy neki tetszik!

Nálam köldök a helyén, még egy kis mélyedésem is van! Remélem nem fog kidudorodni, az olyan rémisztő.
Ma 1 órára megyünk Praxisba mozizni, olyan kiváncsi vagyok rá. Remélem nem lesz olyan lusti mint a múltkor volt...
Timka
timka

Sziasztok!

Tegnap a mi babónk is elég aktív volt, de aztán délután megjött a 3 éves unokahúgom,akinek gondoltam megmutatom,hogy mozog a baba,mert az én hasam is dudorodik olyankor rendesen. Erre a kis drága, mármint az unokahúgom elöször jól megnyomkodta, na aztán mondtam ,hogy ezt nem,de én néztem tovább erre a gyerek meg elkezdett ugrálni,és térdre esett a tenyerével meg pont a hasam közepébe, hát ne tudjátok meg. Legszívesebben jól pofonhúztam volna,persze ott volt az anyja is és ö csak annyit mondott,hogy nem szabad mert fáj a babának.

Ja és erre még a gyerek megkérdezte,hogy akkor belekönyökölni sem szabad a hasamba, és meg akarta mutatni,hogy hogyan, na hát erre már fogtam magam és a saját ágyamról inább átültem egy kényelmetlen székre,ott legalább senki nem bántotta Jancsikámat.(Kezdem megszokni a megszokhatatlan nevet)

És ennek a dolognak van ám elözménye is. Petrácska az unokahúgom amikor megtudta,hogy terhes vagyok megkérdeztem,fogja e majd szeretni,és ölbe veszi e majd. Azt mondta, fogja szeretni,csak ne legyen igazi!!! Jó mi, + ölbe veszi,erre kérdem és mit csinálsz majd vele, gondoltam azt mondja játszok stb. Erre a válasz:" LEDOBOM A FÖLDRE!!!"

Nem tudom,hogy ez egy 3.5 éves gyereknél tudatos féltékenység e,vagy minden hasonló korú gyerek így viselkedik??? De mindenesetre 3 méteres távolságot tartok töle.

Babus!

Nagyon szuper a kiságy. Mi mindent megkaptunk ismerösöktöl,rokonoktól. A legtöbbet pont a fent említett kislánytól.
Az ágyunk normál gyerekágy lesz, és rárakhatós a pelenkázója. Kaptuk az ágyat,így csak a pelenkázót kellett megvenni hozzá. Hát én is ilyen gyönyörü ágyikót szerettem volna,de sajnos az most nem fog menni Kép

Á ma reggel igazán negatívra sikeredtem, vidítsatok fel valamivel.

Ja én is szedek elevitet és napi 3*1 Magne B6-ot is.A doki javasolta,mert az én pocim is bekeményedik,ha a baba kinyomja magát a hasfalamhoz.

Timi 22+5
vargáné

Senki!!!! Kép
vargáné

Timi
Én olvasom, de nem ír senki, és így én se tudok mit hozzáfűzni.

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok! Kép

Na én vagyok Kép Van ám egy kérdésem, már a másik topikban már feltettem, de nem igazán jött reakció. Szóval nekem az a gondom, hogy előtejem nincs, ami még magában nem is lenne gond, de ahogy néztem a mellbimbómat, olyan, mintha el lenne "tömődve". Mitől lehet? Vagy az már az előtej lenne, csak nem ér el addig hogy kifollyon, hanem már ott megszáradna? Nagyon nyomorgatni nem akarom a cicimet, mert így is elég érzékeny. Tippek? Kép

Vargáné Kép Hát brutális kiscsaj lehet az unokahugod :D

cic
cicmerák

Cic!

Egy ismerösöm nemrég szült és neki is volt ilyen,meg már nekem is van. Ö azt javasolta,hogy távolítsam el a beszáradt kis tejcsifélét ,éppen azért ,hogy ne tömödjön el,és így már nem is annyira érzékeny. Szóval én óvatosan le szoktam szedni,de nyomogatni én sem merem.

Timi 22+5
vargáné

Vargáné Kép

Én le szedném, de szóval teljesen bent látok ilyet, nem kívül, mert akkor nyilván leszedném. Néha még meg sem tudom különböztetni, hogy melyik kis rész a mellbimbóm része, és melyik az az izé Kép Max. valami tűfélével tudnám megoldani, de ettől meg a párom parázott be, hogy mit csinálok Kép Na mindegy Kép

Azért köszi Kép
cic
cicmerák

Cic

Engem is izgatott ez a dolog, mikor elkezdtem olvasgatni, hogy egyeseknek folydogál.
Van egy kedves ismerősöm, aki szoptatási tanácsadó, gyorsan meg is kérdeztem, hogy gáz-e, hogy nekem nem.
Azt mondta, nincs jelentősége a későbbi szoptatás szempontjából, mondta, hogy lehet, hogy semmi nem lesz, vagy csak ilyen kis sárgás izék.
Azóta van nekem is, amit normálisan le lehet mosni (nem súrolókefével! Kép) azt lemosom, a többi meg marad. Szerintem nem olyan gáz.
zsana75

Nekem egy időben, kb. a 16.héttől elég rendesen beindult az előtejcsim. Éjszaka nemegyszer teljesen eláztatott. Ez eltartott min. 1 hónapig. Azóta csökkenőben van, egy-két csepp, semmi több.
De én is úgy tudom, semmi összefüggés nincs az előtej és majd a szoptatáskor termelődő tejcsi mennyisége között.

Babus 24+5

Kép
babus2005

Ne parázzatok, akinek nincs előteje! Nekem előző terhesség alatt csak akkor volt, ha megnyomtam, és akkor is csak 1-2 csepp, a védőnő mondta is, hogy jaj-jaj, bizti nem lesz itt tej. Aztán16 hónapig szoptattam, akkor is csak azért hagytam abba, mert terhes lettem, és Daninak nem kellett.

eGyébként tegnap voltam UH-on, 13+3 vagyok, minden rendben, végig ficánkolt a babám a vizsgálat alatt, apuci el volt ájulva! Kép
És ápr. 27-et számoltunk szülés időpontra (Dani meg ápr. 28, még az is lehet, hogy 1 napon lesz a szülinapjuk Kép)

sziasztok, ANdi
psandi

Tényleg, még fel se tettem az UH képet Kristófról. Most vasárnap készült a dokinál, de mivel ismét nem volt festék a UH nyomtatójában, így ismét apuci telefonjával fotóztuk le.
Hát kell hozzá egy kis képzelőerő, igazándiból már csak a buksija fért rá a képre, mert már olyan nagyfiúKép, és még aki nagyon jó megfigyelő, az középtájon láthatja a két kis kezecskéjét:

Kép

Babus

Kép
babus2005

Hello mindenkinek,
Voltam dokinál minden oké és még mindig kislány!Nagyon jól megmutatta magát és rengeteget mozog.
Megkérdeztem a kisfiamat,hogy mit hozzon neki Kamilli ha megszületik és olyan édi megy a hasamhoz és hangosan bekiabál,hogy vonatot hozz,szia szia!Remélem ez a testvér féltékenység gördülékenyen megy majd.
Dokim mondta ráérek menni november végén a vércukorra,akkor 26 hetes leszek.Ez még belefér ugye?Mintha vki írta volna,hogy 24-26hetesen jó levenni.
na megyek Dinivel kártyázni,sziasztok!
nyetus76

Sziasztok!
Mi is voltunk ma uh-on, nálunk is minden rendben van, csak a kis manó megint lusta volt és alig mozgolódott.
Én is felteszek róla egy képet, büszkélkedek vele egy kicsit.
Íme, ő Fanni, aki szépen eltakarja az arcát. Tök jó kezecskéje van, fiúk, a gyűrűs újj még szabad:
Kép

Nekem sincs még semmi előtejem.Kép

Timka
timka

Timka

Milyen szép nagy kezecskéje van FanninakKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Csajok!

Jó, hogy mindenkivel rendben van minden, és a képek is irtó arik! Kép Rajtam megint erôt vett a két uh közötti lehangoltság, amikor az elôzô uh-on látottak már, a következô uh-on látandók viszont még túl messze vannak. Egyedül a Manó mocorgása nyugtat meg, azt mindennap érzem! Viszont ma utaztam a vilin, bámultam ki az ablakon, és hirtelen nagyon olyan érzésem volt, hogy nem kisfiút várunk, hanem kislányt. Nem tudom, miért, és fogalmam sincs, tényleg így van-e, de nagyon érdekes pillanat volt... Kép

Borbolya
18+5

KépKép

Kép
borbolya

Pont a talink napján leszek félidôs. Kép Kép Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Tök jó volt a SzülőszobaKép Én annyira nem csípem az óriásbébiket(kivéve persze, ha Kristófom is az leszKép), de ez a Peti baba, a maga 4 és fél tonnájávalKép valami tündéri voltKép Nagy fekete haj és gyönyörű szemekKép Csak az volt a baj, hogy így a végére már sose látok tisztán a könnyeim miattKép Miért kell nekem minden szülést megkönnyeznem?
És megállapítottam, hogy Kristófom igen intenzíven érdeklődik a szülések iránt, valószínűleg nőgyógyász leszKép Egész nap szunyált, bezzeg a Szülőszobát végigdörömbölte, akár csak múlt héten. De már olyannyira verte a pocimat, hogy kívülről is lehetett látniKép (végre nekem is!!!) Úgyhogy apuci inkább a pocim kidudorodásaiban gyönyörködött, mintsem a szülésbenKép

Na, az éjjeli bagoly is megy már aludniKép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

Babus
Én is fent vagyok még, de már nagyon laposakat pislogok.
Én amikor először láttam Fannim mocorgását a hasfalomon teljes lázban égtem. Hívtam Apát, hogy mi történt, ráadásul többször egymás után. Este odakuporodott, nézte a hasam, de semmi.
Pár nap még eltelt így, aztán egyszercsak neki is megmoccant. Akkor már a párom arcát néztem, nagyon meg volt lepődve, hogy mik vannak.
Annyira imádom ezt a kis puncist!
Na jó éjt minden még ébren lévőnek!

Timka
timka

Hahó lányok!

Timka!

Tök ari a babád sztárfotója! Kép Olyan, mintha kis szégyenlős lenne. Egy igazi nő! Kép

Hát lányok, én 62 kg-val indultam neki a terhességnek és most vagyok 70. Hozzáteszem, hogy a jó kis körte alkatomnak köszönhetően szinte csak seggre és combra hízom. Kép Gondolhatjátok!
A pocim is elég nagy már és tegnap azzal "riogattak", hogy biztos jó nagy lesz a baba, hogy már félidősen EKKORA a hasam. Ma viszont az egyik kollégám, akinek szintén március elejére van kiírva a felesége, megjegyezte, hogy szerinte a nejének nagyobb a kerülete.
Szóval nem érdemes izgatni magunkat azon, hogy mennyire nagy vagy kicsi a pocink. Amilyen az alkatunk, annyit hízunk, a lényeg, hogy a babucik jól érezzék magukat ottbent!
Hozzáteszem, hogy a kezdeti hányingeres időszakom után szerencsére most már mindent megeszek és az az igazság, hogy most tényleg nem számolom a kalóriákat. Amit megkívánok, azt eszem. És ez így jó.

Timi!

Meglátod a mai napod sokkal jobb lesz a
tegnapinál! Kép Valami lehetett a levegőben, mert engem is kiidegeltek a m.helyemen. Ha minden igaz, ma végre kiderül, hogy ki lesz az utódom az íróasztalnál és akkor végre minden tudásomat átadhatom neki, hogy végre táppénzre mehessek.
Már alig várom!

Ancsi 21+0
ancsimamóca

Szia Zsuzsa!

Szívesen küldök nektek e-mailt, ha bármi változik. Ha jól tudom, most nov 6, 14.30-ban maradtunk.

A szülôszobát végre felvettem, ha lesz egy kis idôm, én is megnézem... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Zsuzsa

Nekem a laboros nőci automatikusan öntött bele egy jó adag citromlétKépNekem már nem kellett ezzel bíbelődnömKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Kép

lenne egy buta kérdésem: mi az a bhcg?

Lir
lirian

Lir
Gondolom a beta-HCG -re gondolsz.
Az AFP-vel egyszerre nézik, ugyanúgy van normál tartománya, ha azon belül van, akkor jó (legalábbis elvileg).

Miért kérdezed?
zsana75

Zsana Kép

Köszönöm Kép
Épp azért kérdeztem, mert láttam az AFP-s papíron, hogy 1,2, és fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent, hogy jó-e vagy sem...

Lir
lirian

Lir
Van egy Kismama magazin mintaszámom, abban úgy van az értékhatár a Beta-HCG-re, hogy 0.5-1.4 normális.
Lehet, hogy van benne hiba, mert nekem a 0.5-re a dokim azt mondta, hogy alacsony (ezért kellett genetikai tanácsadásra mennem).
Az 1.2 viszont tuti jó, mert ezt is úgy nézik, minta az AFP-t, tehát 1 az átlag és minél kevésbé tér el, annál jobb.
Úgyhogy gratula Kép.
zsana75

Zsana Kép

Köszönöm, hogy utána néztél Kép

Lir
lirian

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?