Ej de nagyon nem érek ide
Zétény tiszta taknyos, 4 fogat növeszt egyszerre, szóval nyűglődünk
Képeket továbbra is csak dicsérni tudom, Dorka felállós kunsztja csudaklassz, Katerina Littije meg micsoda nagylány lett
Magunkról:
Nyaralás
Übertutigigász volt, röviden
Nézegetem a képeket, de nem igazán találok olyan ahol a kölköm épp nem pucér (lévén mindig az volt
) , olyat meg nem akarok felrakni. Na majd kitalálok rá valamit.
Zétény iszonyatosan élvezte a tengert, nulla félelemérzet, rohant be a vízbe ezerrel. A sóssága sem zavarta, simán elmerült benne. Nyalogatta a kezéről eleinte. Korábban is tudtam, hogy ez a környék gyerekkel igazi paradicsom, ez a meggyőződésem csak tovább mélyült. Az autózásra is sokkal jobban reagált, mint várható lett volna, odautunk 7 óra lett, 2x álltunk meg, de csak egyszer a gyerek miatt. Visszaút 5 óra volt, első 3 órát egybe aludta, utána meg dumált, nézelődött, volt tán utolsó 20 percen kis nyaff, de ennyi. Szóval vele ennyi autókázás bőven vállalható. Szállásunk is okés volt, vagyis tudtam előre, hogy nem annyira bababarát, mert három szintes volt sok lépcsővel, de azért sikerült nagyjából biztonságossá tenni.
Alvás volt az egyetlen gyenge pont, utazóágy kiborította, első este gáz volt, fárasztó napunk volt ugye, neki is, rosszul reagálta le, akkor volt némi süvöltés. Utána már nem is próbálkoztam vele, közöttünk aludt. Vagyis volt egy éjjel, mikor benne, de akkor alva tettem bele. Végül is nem volt bajom a közös alvással, igaz későn feküdtünk, de későn is keltünk minden nap. Olyan nyaralósan ráérősek voltak napjaink. Mikor hazajöttünk semmi gond nem volt, örült az ágyának, simán aludt benn el egyedül. Szóval az ellenkezés az idegen környezetnek meg az utazóágynak szólt.
Sokat mászkáltunk, voltunk állatkertben, vidámparkban, piacoztunk, éttermeztünk, korzóztunk rengeteget.
Nagyon élvezte a nagy társaságot, meg a gyerekeket, szóval gömbölyű volt az egész. Hazafelé azon tanakodtunk lehet szeptemberben visszamegyünk még egy kicsit
Szomiságom, hogy elhagytuk az utolsó reggeli szopit is közben, annyira pörgött már reggelente, hogy nem tudtam rávenni
Tudom a fejemmel hogy szuper volt ez így, szépen magától maradtak el a szopik, és több mint 13 hónaposan nagyfiú már, de azért fáj kicsit....