Timi
Én csak azt mondhatom, amit Linda születése óta bárkinek. Se front, se sex, se semmi nincs, ami lerövíti azt a 266 napot
Legalábbis ilyen szolíd módszer szerintem nem létezik. Durva, na az igen, de asszem ahhoz senki nem ragaszkodk, vagyis csak kevesen...szerencsére! Jaaaj, 2 naponta NST-t én sem kívánom! Csajszi, ahogy írtad, sztem sem lesz pontos, csak azt kívánom ne 6+2 legyen, amit ráhúz neked!!! Elégedjen meg 1 "bónusz" NST-vel
Késős fiúk, hahahaha. Iván 9 nappal előbb, Linda 2-vel később jött
Bnőm lánya is ráhúzott. Tod, ez olyasmi statisztika, mint a pociforma alapján a neme
Neve miatt fura, de annyira nem izgulok, pedig kíváncsi típus vagyok
De azért jár az agyam, hogy ha Te lennék, akkor milyen nevet választanék
Lekit meg szinte ahány ház, annyi féle módon főzik. Szomszédasszonyom pl. lecukrozza előző nap, aztán csak rottyant rajta 20-30 percet. Én a szedret bő 2 órán át főztem. Jó másfelet cukor nélkül rotyogott, aztán még 1/2-et a cukorral. Ennyi idő alatt a magok puhára főttek
Vannak, de nem recseg a fogad alatt
Azt a marhaságot (?) találtam ki, hogy kipecáztam néhány szemből a magokat, megszárítottam és elültetném március táján a kertbe. Szted???
Vagy bárki, aki többet tud a kertészkedésről?! Mit mondotok? Lehet belőle vmi? Ha csak zöld bokor én már annak is örülök
Orsi
He-he, Koli jele nagyon ott van
Mázlitok volt, hogy volt ilyen jel a csopiban! Nálunk pl. az egész oviban nincs ilyen, ha jól tudom, de annyi féle létezik....Mondjuk nálunk 8 csoport összesen, kicsit variálhattak volna, mert 1-2 jel kivételével minden csopiban ugyanaz van
Timinek igaza van! Te magadban rendezd le az elválást, másként Kolinak okozol nehézséget leginkább!!! Miért akarod amúgy mindenképp az ovit? Kolinak úgy érzed kell az ilyesfajta foglalkozás vagy a társaság? Vagy inkább Neked kell egy kis szünet? Az okra koncentrálj, amiért beírattad, úgy könnyebb lesz elfogadnod az új szitut és ezáltal Kolos is könnyebben veszi az akadályt
Nem tudom Koli beszédjével mi a gond, de elsőkörben megkérdezheted az óvónénit is! Ők rengeteg beszédproblémával találkoznak. Tuti meg tudja mondani, hogy most azonnal rohanjatok a logopédushoz vagy ráértek, mert ez még változni fog!
Gyerekdokit, védőnőt nem kérdezted?
Kisovisok
Nekünk azt mondta az óvónéni az első szülőin, hogy sírás nélkül nem lehet megúszni. Vagy az elején vagy a közepén, de kijön. Szerencsésebb, ha az elején van néhány nagy sírás és nem a téliszünet után, mert az a tartósabb (igazolom
) Igen, baromi tréé úgy elmenni az oviból, hogy a dadus kezében sír a gyerekem, hogy ne menjek haza, mert jó az ovi, de én hiányzom neki. Az egész napom el volt cs.szve. Mivel láttam, hogy tényleg szívesen van ott, leszámítva az én hiányomat, sokat meséltem arról neki, mikor ilyen nyűgibb reggel volt, hogy milyen volt, mikor én ovis voltam, mit szerettem és mit nem, mire emlékszem, Zsolti is mesélt és ez feloldotta őt. Legalábbis nálunk ez bejött. Meg az, hogy Linda is menne már, mert mennyi klassz játék van, ami pl. otthon nincs, csak az oviban, de szegény Linda még nem mehet, mert kicsi, nem olyan önálló, nagy ovis, mint Ő. Emiatt Lindát nagyon tudta sajnálni
Nem észosztás, ha valaki annak venné!!!! Csak nekem pl. tök sokat segítettek a hasonló sztorik, mikor tavaly én jártam ebben a cipőben
Tenci
Igen, Iván tuti sztárszakács lesz
A magyar Jamie Oliver
Tényleg imád főzni
Már főzött paradicsom levest és lencsefőzeléket, de ezt tényleg!!! Mondjuk egyik sem túl bonyi
Én odatettem a hozzávalókat és ő beletette (azért adtam instrukciókat, hogy picit, sokat, még
). A tűzhöz pesze nem engedtem, mindent az asztalon csinált. Fini lett
Hogy kire üt? Apájára tuti nem! Egyszer, még gyerekmentes, zsenge házasságunk idején felajánlotta, hogy pihizzek, majd ő főz. Igaz, csak rántottát tud, de bízzak benne. Aztán jöttek a szagok...gyanús volt...kissé koxos lett a hagyma és a kolbász benne, a tojást porszárazra sütötte. Ehetetlen volt, de jót röhögtünk majd rendeltünk egy pizzát
Torna az oviban van. Iván óvónénije tartja heti 2x1/2 óra. Tudod, ilyen csiribiri torna jellegű dolog. Játékos, mondókázós fogócska, tűz-víz-repűlő ilyenek.